- Konu Sahibi greengirll
Anneniz kaç yaşında menopoza girmiş . Çok stres yapıyorsanız yumurta dondurma işlemini yaptırabilirsiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam çoktan ayrı eve çıkmıştım.
Anam babam tamam severim,iyi hoş ama sıkılırım ben.
Yalnızlığı çok sevdiğim için daha mutlu olurum ben.
Anneniz kaç yaşında menopoza girmiş . Çok stres yapıyorsanız yumurta dondurma işlemini yaptırabilirsiniz .
Bence de ayrı eve çıkın.
Ben boşanalı bir buçuk yıl oldu. Henüz kimseyle flörtüm bile olmadı. Hiç hazır hissetmiyorum çünkü, istemiyorum da, ışık hızıyla kaçıyorum benimle ilgilenen biri olduğunda da.
Ama ben annemin evine dönmedim. 1+1 ufacık bir ev aldım, kredisini ödüyorum şimdi, e kredi ödediğim için bir yere de kımıldayamıyorum. İşten çıkıyorum altı buçuk gibi evdeyim, yalnızım. Ama o kadar kafam rahat ve mutluyum ki. Kedim var bir tane. Beraber takılıyoruz işte. Kitap, dizi, film böyle geçiyor zaman. Geçen kış örgü öğrenmiştim. Sağımdaki solumdaki herkese bere ördüm. Ne bileyim sokak hayvanları için bir şeyler yapıyorum buradaki dernekle ama tatil için filan hiç param yok, o da beni bunaltıyor. Benim yaş da 30, çevredekiler hep evli, çocuklu, her zaman görüşemiyorsun tabii.
Ben sizin eski konularınızı da biliyorum. Her okuduğumda keşke boşansa bu adamdan diye düşünürdüm çünkü çok özür dilerim ama katlanılmaz biri gibiydi. Demişsiniz ya herkesi mutlu etme ihtiyacı güdüyorum diye, bence problemli evliliğiniz de bu yüzden haddinden uzun süre devam etti, çünkü o adam ne yapsanız kusur bulur, mutlu olmazdı.
Şimdi de annenizin torun lafları, fallar vs. O yüzden sürekli bir bombardıman altındasınız. Kendi evinize çıkarsanız daha rahat edersiniz ve bence gerçek düşüncenizin de ancak o zaman farkına varabilirsiniz. Biraz daha akışına bırakın, kendinizi dinlemeyi azaltın biraz. Her şey bir şekilde yoluna giriyor ama suyun başında dikilince o suyun asla kaynamaması gibi biraz mahremiyet istiyor sanırım olacak şeyler de :)
Ben 3 kere tüp bebek denedim eğer şimdiki aklım olsa yumurta dondurma işlemini denerdim eğer yapılabiliyorsa35 te girdi. yumurta dondurma öyle kolay bir işlem değil maalesef.
Sizi tebrik ederim. Kendinizi geliştirmek iç huzuru bulma çabanıza. Doğru insan çıkar inşAllah Karşınıza. Size iki cihan saadeti yaşatacak güzel huylu merhametli yakışıklı çalışkan. Dualarınızı detaylı edin.![]()
Aynen yaa.Erkeksiz hayatin keyfini cikartin derim
Bende ikiside var, ama bunlarin olmasi insani cok mutlu etmiyor her zaman:) herseyin hayirlisi diye dua edelim.. yani bunlar birer etiket sadece, olay icimizde ve bulundugumuz yeri ne kadar guzellestirdigimizle alakali bence.. ama sunu biliyorumki: herkes elinde olmayanin pesinde:))Yaaa sana yemin ederim durumun tam da bu. Bütün arkadaşlarım kariyer sahibi ben de ev hanımıyım.![]()