Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekişmeli için illa şiddet görme ya da tehdit mi olmalı peki?Anlaşmalı olmaz ama çekişmeli olur diye biliyorum.
Çekişmeli için illa şiddet görme ya da tehdit mi olmalı peki?
Anladım teşekkür ederimHayır gerek yok bence..
Anlaşamıyoruz diye çekişmeli boşanılır.
Anladım teşekkür ederim
Tazminat nafaka gibi hiç bir talebim yok alınacak verilecek kendi aramızda hallolcak şeyler. Çekişmeli sürecin uzun sürmesi sıkıntıymış biraz. Ben biraz daha hızlı olur diye düşünüyodum. Her halükarda o bir yıl geçicek yani.ben varım.
anlaşmalı boşanma davası açamıyorsunuz 1 yıl dolmadan. istersiniz düğün tarihinizin bir yılı doldurmasını ayrı yaşayarak bekleyebilir ve 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı boşanma davası açıp hızlı bir şekilde boşanabilirsiniz.
diğer bir seçenek ise bu süreci beklemeden çekişmeli boşanma davası açmak. şiddet ve tehdit olması gerekmiyor illaki bu davayı açmak için (bendede yoktu açtık)
Fakat çekişmeli boşanma da genelde karşı taraftan nafaka tazminat gibi istekleriniz olduğunda ve bu istekler nedeniyle karşı tarafla anlaşmazlık yaşadığınızda açılıyor (bunları hiç istemeden çekişmeli boşanma oluyor mu emin değilim).
Çekişmeli boşanmanın en az 1.5 yıl civarı sürdüğünü belirtmek isterim. yani 1.5 yıl o dilekçe bu dilekçe o davaya gir bu dava gir diye birçok stres yaşayacaksınız.
Ha hiçbir talebim yok nafaka tazminat falan istemiyorum sadece boşanmak istiyorum diyorsanız yada karşı tarafla alınacak verilecek konusunda hemfikirseniz anlaşmalı boşanma davası açabilmek için(tabi karşı tarafta boşanmak istiyorsa anlaşmalı boşanma olabiliyor) 1 yılı doldurmayı bekleyebilirsiniz sonrada tak diye boşanır kurtulursunuz.
evet ne yazık kiTazminat nafaka gibi hiç bir talebim yok alınacak verilecek kendi aramızda hallolcak şeyler. Çekişmeli sürecin uzun sürmesi sıkıntıymış biraz. Ben biraz daha hızlı olur diye düşünüyodum. Her halükarda o bir yıl geçicek yani.
çekişmeli boşanma davası mı açmıştınız? eğer çekişmeliyse nafaka tazminat talepli mi bu süreç?Davayi ben actim. Benim 1 senem dolmustu. 9 ayda bosandim cocugum olmadigi hlde.
Davayı kimin açtığı önemli mi peki?Davayi ben actim. Benim 1 senem dolmustu. 9 ayda bosandim cocugum olmadigi hlde.
Hayir. Karsi tarafin bosanmaya niyeti yok diye ben actim.Davayı kimin açtığı önemli mi peki?
Daha önce açtığım konuda yazmıştım sıkıntılarıma. Önceki mesajıma bakabilirseniz anlayabilirsiniz durumuPeki evlenir evlenmz nedir bu aceleniz?
Hımm ok. Okumuştum ama sizin olduğunu bilemedim bir görüşte. Birde yeni üye olunca ilk konu sandım.Daha önce açtığım konuda yazmıştım sıkıntılarıma. Önceki mesajıma bakabilirseniz anlayabilirsiniz durumu
AminHımm ok. Okumuştum ama sizin olduğunu bilemedim bir görüşte. Birde yeni üye olunca ilk konu sandım.
Allah hayırlı kapılar açsın size
Bulunduğunuz yerde bir avukat ile görüşün
1 yıl dolmadan tek celsede boşanma yapılır
Hele çoluk çocuk yoksa rahatlıkla boşanılabilir ama o andaki Hakim önemli
10 yıllık evlilikte anlaşmalı boşanmada ben ikna olmadım boşamıyorum diyen dahi gördüm[/QUOTE
Hakim önemli diyosunuz yani. O zaman tanıdık bir hakimle iş daha kolay çözülebilir