Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Ya 10 yıl emek verip ayrılsaydın?
iyi yanından bak bence ... 30 yıl sonra boşananlar var hemde 30 yıl emek verip dayak yiyip acı çekip vb...
şükret ve hayata devam et...

Ya 10 yıl emek verip ayrılsaydın?
iyi yanından bak bence ... 30 yıl sonra boşananlar var hemde 30 yıl emek verip dayak yiyip acı çekip vb...
şükret ve hayata devam et...
kesinlikle haklısınız. ben erken kurtardım kendmi diye düşünüyorum. elbette herkesin acısı kendine ağır geliyo bende üzülüyorum ama bunlarıda düşündükçe kesinlikle rahatlıyorum

bak annelerin erkek çocuklarına düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. benim oğlumda 4 yaşında şimdi gelinle naparım bilmiyorum. ancak gelinin hayatını kabusa çeviremeyiz. kararı onlar verir biz destek oluruz. hata yaptıklarında yada yapacaklarında yine uyarırız ama kararı yine onlar verir. yaşayıp görürler. öbür türlü.

memeden kesmeden oğlanı bir hayat kurmasını bekleyemeyiz.

bak annelerin erkek çocuklarına düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. benim oğlumda 4 yaşında şimdi gelinle naparım bilmiyorum. ancak gelinin hayatını kabusa çeviremeyiz. kararı onlar verir biz destek oluruz. hata yaptıklarında yada yapacaklarında yine uyarırız ama kararı yine onlar verir. yaşayıp görürler. öbür türlü.

memeden kesmeden oğlanı bir hayat kurmasını bekleyemeyiz.
Zaten sonu mutlaka boyle oluyo iste goruyoruz. Bunu yasayan tek ben degilim. Bi evlilige anne baba da olsa kim karisirsa karisirsin o evlilik biter

Psikolojide buna duygusal ensest deniyor.bu kayinvalideler kocalarindan ilgi ve sevgi görmeyen tipler oluyor ve ogullarini büyütürken kendilerine bağımlı olarak yetistiriyorlar.oglanlarda annelerinden ayri bir birey olamıyor haliyle.sonra elin kızıyla evlenip onunda başını yakiyorlar.Anakuzusu erkekler evde kalmali anasinin dibinden ayrılmamali başka Kızlarımızın hayatı mahvolmasin artık.
Ben 7 yıldır çekiyorum hamileyim 7 haftam kaldı o annesinin yanından boşanalım diye yazıp hakaret ediyor

Daha iyiuim. Kurtuldum diye dusunuyorum. Bi an once resmi olarakda kurtulup hayatima bakmayi dusunuyorum. Su an ben onla olan evimizde kaliyorum o gitti. Bi sıkıntım yok cok sukur. Acikcasi gun gectikce daha az uzuluyorum sevgimde azaliyo. Bu yasadigima bi evlilik gozuyle hic bakmamistim zaten. Birlikte yasadigim birinden ayriliyomusum gibi sadece bilmiyorimki degisik bisey☺️
Çocuk olmadan kurtul değişmiyor sorunlar

Back
X