Bir yılda 2 sezeryan olan var mı?

hayatımı bu şekilde yargılamanız ne size düşer ne de doğru bir tutumdur. Destek olamayacaksanız en azından saygı duyun. Bu üslubunuz ne bana ne bir başkasına iyi gelir.
Ayrıca ruh sağlığı konusu bu kadar hafife alınmamalı. Lütfen daha hassas ve saygılı olun.

Sağolun teşekkür ederim hamileliğin sonları nasıl geçti dikişleriniz acıdı mı
Yok yok...dikişlerin acıması gibi bir durum olmadı.
Sizin dikisleriniz nasıl kolay iyileşmiş miydi birinci doğum sonrası?
Yani öyle dikiş acıması diye hiç bir sıkıntı duymadım kimseden
Belki rahim kesikliginin aynı yerinde ikinci Bebek tutunmaya çalışırsa ,tutunma sorunu olup düşük tehlikesi oluyor.ama siz o aşamayı da gecmissiniz,sizin için bir sıkıntı yok.moralinizi yüksek tutmaya bakın.zira çoğu şey ona bakıyor.
Eşiniz destek oluyor mu?

Merhaba hayırlı olsun. Bende sezeryanliyim. Bebeğim 10 buçuk aylikken hamile olduğumu öğrendim. Şuan o 16 aylık bende 28 haftalığım. Yani 18 aylikken doğum olacak. Dikislerimde acıma flnn yok.

Ne güzel yazmışsınız, içimi rahatlattı. Gerçekten dikişler konusunda çok şükür zorlanmadım ben de, ama insan bazen aklına gelen her şeyi sorguluyor ya… Bu düşük tehlikesi meselesini de düşünmüştüm, sizin gibi birinden bunu duymak iyi geldi. Eşim genel olarak destek oluyor ama bazen ben bile neye ihtiyacım olduğunu tam bilmiyorum. Moralim dediğiniz gibi her şeyin başı galiba… iyi ki yazdınız, çok teşekkür ederim

Gerçekten bazı insanlar herşeye burnunu sokuyor kötü yorumları boşverin şikayet edin gitsin

Ne demek tabiki yazarım.
Yine tekrarlıyorum herşeyin başı olumlu düşünmek ve yüksek moral
Bebek çok erken vakitlerden hayatı hissetmeye başlıyor bizlerde....,
O yüzden yükümüz ağır
Rabbim kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…