- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.585
- 198
inşallah seninki yerleşmedir cnm :)Ben umutlanmadım açıkcası :) niye öyle olur diye merak ettim pimpirikliyimde biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah seninki yerleşmedir cnm :)Ben umutlanmadım açıkcası :) niye öyle olur diye merak ettim pimpirikliyimde biraz
Aslinda haftada 1 yesen olur tabi oralarda fiyat nedir bilmem biz kocaelide palamut 10 tl veriyoruz mevsiminde keza hamsi de yakın o fiyataBalikk :) 6aydir yemiyorum resmen aklıma ne zaman gelse pahalıdır diyip gecistiriyorum:)
Hayırlısı olsun canıminşallah seninki yerleşmedir cnm :)
Batlarımız aynıymış benim de cuma günü :)Gunaydin kizlar gününüz de gönlünüz de aydın olsun bugun :)
Beni sorarsanız adet belirtisi de yoook hamişlik de.. bugün beklemiyorum sabah atesim yüksekti düşmesi gerekir adet olmam için.. bakalim 5 gun daha ates ayniysa bi test yaparim yoksa kirmizilara teslim.
Ayrica bugun cok pozitifim o yuzden cani gönülden isteyen herkese Allah en dogru zamanda saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyorum. Ve hepimiz cok degerliyiz eenn basindan kendimize değer verip sonra huzurla bekleyelim :)
Öptüm şekerler![]()
Aynen benimde. Ben ptesi sabah olmazsam ilk idrarla test yapıcam yoksa beklerim o zamana kadar hayırlısı sana daBatlarımız aynıymış benim de cuma günü :)
Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklımaAynen benimde. Ben ptesi sabah olmazsam ilk idrarla test yapıcam yoksa beklerim o zamana kadar hayırlısı sana da

Aynı ben.. hele pazar günü o kadar gezip yoruldum ki adet olurum sandım gecesine olmadım da. Hatta birşey varsa da tutunmaz heralde dedim umudum da kalmadı o yüzden sallamıyorum.Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklımane olcaksa olsun beklemekten yorulduk
![]()
Benim sağ kasıkta agrı ve bel agrısı başladı geliyor gönlümün efendisi galiba :)Aynı ben.. hele pazar günü o kadar gezip yoruldum ki adet olurum sandım gecesine olmadım da. Hatta birşey varsa da tutunmaz heralde dedim umudum da kalmadı o yüzden sallamıyorum.
16. gün belim ağrıdı o gün çatladıysa yumurta 2 ya da 3 kasım kesin olurum.
ahahaBenim sağ kasıkta agrı ve bel agrısı başladı geliyor gönlümün efendisi galiba :)

Kasıma hızlı bi giriş yaptık :)ahaha
ay benim bişeyim yok daha. tahminim doğruysa da 3 kasıma da sarkarsa yarın ertesi gün benimde belirtiler gelir![]()
Bekle bencede testlerle aklını karıştırma hem..Ben ovu testi yaptım ama 10. gün koyu sonra silik oldu yapmadım uğraşmadım sonra. o zaman olsa şuan 1 gün gecıkme olacak ama 16. gün çatladı bence 3 kasımı ondan beklicem hadi bakalım
ben bu ay baya geciktim erken gebelik testinde silik çizgi var ama E Ebr111 dede öyle olmuştu cıkmamıstı gebelik canım eskı resimler duruyorsa atsana benimki gibimiydiHerkes gecikmiş bu ay :)
Hamileyiz dicemde bende yok şahsen hergun test yapıyorum otomatiğe bağladım:))
Hava değişiminden belkide gecikti bir anda soğuk oldu hava biz hala yazda yaşıyoruz:)
Canim benim hafiften kasık agrim basladiBekle bencede testlerle aklını karıştırma hem..

Benimdr akıntılar geldi sarımtırak kahvensi :) :)Canim benim hafiften kasık agrim basladihadi bakalim kirmizilim sana yandi caniiiim
![]()
Kız benim adet olmam lazım olamadım daha bugün günümCanim benim hafiften kasık agrim basladihadi bakalim kirmizilim sana yandi caniiiim
![]()