bir yılı aşkın burnumun şişligi geçmedi hala,yardımmmmm edin:(

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
hanımlar merhabalar geçen sene estetik burun ameliyati olmuştum. burnum kemerli ve öne doğru eğiktı. doktorumdan çok küçük bir burun istemedim doğal olsun yuzume göre yuvarlak hatlı bir burun istiyorum demiştim. ameliyat oldum evet yuvarlak hatlari var eski burnumdan bir numara küçüldü kemer gitti ve kalktı da. ancak şu var burnumun ucu hala şiş ve sert . ve sürekli parlıyor burnum. sanki çok gergin.pudra falan kullanıyorum o parlaklık geçsin diye ama on dk sonra eski haline dönüyor. bu sorunu yasayanıniz var mi?

hanımlar merhabalar geçen sene estetik burun ameliyati olmuştum. burnum kemerli ve öne doğru eğiktı. doktorumdan çok küçük bir burun istemedim doğal olsun yuzume göre yuvarlak hatlı bir burun istiyorum demiştim. ameliyat oldum evet yuvarlak hatlari var eski burnumdan bir numara küçüldü kemer gitti ve kalktı da. ancak şu var burnumun ucu hala şiş ve sert . ve sürekli parlıyor burnum. sanki çok gergin.pudra falan kullanıyorum o parlaklık geçsin diye ama on dk sonra eski haline dönüyor. bu sorunu yasayanıniz var mi?
Canim ben de ayni durumdayim, cok cok sinir bozucu bir durum. 8 ayim bitti nerdeyse ameliyat olali ama burnum hala cok sis. Benim kemerli bir burnum ama en onemlisi ucu genis bir burnum vardi ki en buyuk sikayetimdi. Su anda evet burnumda kemer yok, burun ucum dusuk degil amma velakin oyle buyuk ki :( top gibi sis hala ki sislik burnumun genelinde var, daha dogrusu kalinlik. Doktorum cok asiri kalin derili oldugumu sisliklerin gec inecegini soyluyor ama Benim artik pek umudum kalmadi acikcasi:( ikinci olarak asiri yaglanmasi beni cildirtan bir durum. Resmen hep paril paril ki benim aslinda kuru cildim vardir. Burnum hala Birazcik soyuluyor ama bir yandan da paril paril yaglaniyor:( Makyaj yaparken surdugum pudra ile super gorunmesine ragmen yarim saat sonra eski haline donuyor. Benim buldugum tek cozum yag emici makyaj mendillerini kullanmak gun icinde ki gercekten cok etkili. Kleenex markasinin urununu kullaniyorum, yurtdisinda yasadigim icin bulmasi kolay bilmiyorum Turkiye'de satisi var midir ama yoksa da baska bir markaninkini de kullanabilirsin.

canım benim ınan bana durumum senden farksız değil...:( aşırı bir şişlik ve parlaklik var dediğin gibi makyaj ile iyi duruyor ama yarım saat sonra yine o parlaklık geri dönüyor yüzüm kuru olmasına rağmen. ö dediğin mendiller gerçekten etkili mi... ?

canım benim ınan bana durumum senden farksız değil...:KK43: aşırı bir şişlik ve parlaklik var dediğin gibi makyaj ile iyi duruyor ama yarım saat sonra yine o parlaklık geri dönüyor yüzüm kuru olmasına rağmen. ö dediğin mendiller gerçekten etkili mi... ?
Mendiller cildin parlamasina bir cozum degil tabi ki ama gun icinde makyajli burundaki yagi emmek icin birebir. Cunku pecete ile silince tum makyaj (fondoten+pudra) gidiyor ama bu Mendiller sadece yagi emiyor o yuzden ben cantamda onlar olmadan disari cikmiyorum Hele ki ameliyattan Sonra :) gun icinde yuzumu yikayamiyorsam eger bu Mendiller ile burundaki o parlakligi hallediyorum tabi 2 saat Sonra yine ayni oldugu icin araliklarla uygulamam lazim. Burnum cok kalin ve sis oldugundan yani umarim ki bu sisliktir ve boyle kalmaz, burnum bir cizgi seklinde yaglanip daha da buyuk gorunuyor :( umarim ikimizin de yakin zamanda duzelir burunlarimiz cunku bu kadar para verip bu halde olmak hem cok uzucu hem de sinir bozucu.

kıyamam canım ya:( sanki alınan etler cope değil de burnumun tam ucuna toplanmis ordan da dikiş yapmışlar gibi hissediyorum:D o derece sis burun ucum.. doktora dedim sis kalmış daha dedi ama bir sene aradan sonra hala ödemin varlığı bana inandirici gelmiyor... psıkolojım bozulmus ve tekrar bıçak altına yatmak istemiyorum... burnunu görmek isterim canım.. merak ettim sen deyince:(

Kızlar bu tarz gönderiler yapıp yorumumuzu istediğinizde, birer fotoğraf koyun ki anlayalım burnunuzun şiş olup olmadığını; böylece de daha objektif yorumlarda bulunabilelim.

Tesekkurler fikrin icin ancak yorum almak isteyen kisi zaten fotografini koyup sizce nasil duruyor diye sorar, koymadigina gore demek ki boyle bir derdi yok. Ben sahsen bir yilimi doldurmayi bekliyorum doktorumun tavsiyesi ile. Su anda fotograf koyup insanlarin aklini karistirmak, kararlarini etkilemek istemem cunku burnumun hala sis oldugunu hissedebiliyorum. Rojerincim hepimizin burun yapisi ozellikle cildi farkli oldugu icin demek ki bizim gibilerin ekstra ilgi gostermemiz gerek ama dedigim gibi o mendillerden edin, cantanda tasi hep daha az parlamak icin :)

Back
X