Bir yıllık evliyim bir defa kimyasal gebelik geçirdim. Ne yapmalıyım

Figen61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
6
1
36
35
Bir yıllıl evliyim 4 ay önce kimyasal gebelşk yaşadım çok heveslenmiştilk yaşım29. Bir sorun olmasından o kadar korkuyorum ki kendimi bildim bileli reglim az ve kısa sürer. Doktora gidicez ama sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda bi bilgim yok

Bir yıllıl evliyim 4 ay önce kimyasal gebelşk yaşadım çok heveslenmiştilk yaşım29. Bir sorun olmasından o kadar korkuyorum ki kendimi bildim bileli reglim az ve kısa sürer. Doktora gidicez ama sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda bi bilgim yok
hiç korkup stres yapmayın. Zaten gebeliğin önündeki en büyük engel stres ve korku. yaşadığınız durumun belli bir sebebi yoktur ve ilk gebeliklerde bu gibi durumların olmasında illa bir sağlık sorunu aramazlar. önemli olan sürekli tekrarlayan düşük ve sorunlu gebelikler. o yüzden tüm bu korkuları kafanızdan çıkartın ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir kadın doğum uzmanı belirleyip rutin testlerinizi yaptırın. hormon değerlerinize ve rahim yumurtalıklarınıza, idrar enfeksiyonu gibi rutin kontrollerinizi yaptırıp normal hayatınızı stressiz sürdürün. herşey gönlünüzce olsun

Bende yasadim kimyasal gebelik normaldir olabiliyor ilk gebeliklerde deniliyor. Genel bir muayeneye gidebilirsiniz hormonlara baktirabilirsiniz.Nezamandir denediginiz de onemli tabi. Bende 29 yasimdayim yasta gidiyor o da endiselenecek bir diger konu umarim nasip olur bizlerede

Bennuc kez yasadım cok yıpratıcı b surec ama sennde oyle olucak dıye bisey yok simdi saglıklı b bebegim var cook skur doktora gdiip rahimine bakdrman lazım kolayca bakıyorlar korkma bse olmaz

Bennuc kez yasadım cok yıpratıcı b surec ama sennde oyle olucak dıye bisey yok simdi saglıklı b bebegim var cook skur doktora gdiip rahimine bakdrman lazım kolayca bakıyorlar korkma bse olmaz
Teşekkür ederim burası ne kadar güzel bir ortammış. Aslında çocuk pek düşünmüyordum ama malum yaş ve eşimde çok istiyor. İnsan ister istemez strese giriyor. Birde doktora gitmeyi pek sevmiyorum ama el mahkum gidicez artık. Rahmine bakdırmak derken rahim filminden mi bahsettiniz acaba

Teşekkür ederim burası ne kadar güzel bir ortammış. Aslında çocuk pek düşünmüyordum ama malum yaş ve eşimde çok istiyor. İnsan ister istemez strese giriyor. Birde doktora gitmeyi pek sevmiyorum ama el mahkum gidicez artık. Rahmine bakdırmak derken rahim filminden mi bahsettiniz acaba
[/QUOTE
Anlıyorum sizi ama uzulmeyn zaman hersey. İlacı alttan cubukla muayene edıyorlar acımıyor yunurtalıkalra bakıuorlar

Reglin az olması ve kısa sürmesinin bir sakıncası yokmuş.

Back
X