Bir yol gösterin lütfen????

Gulactkzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
22
2
1
S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?

Evlenmek çözüm değil ki yeri gelir evlenince annenin dağınıklığını bile özlersin
Biraz alışmaya calis asiri takıntılı olmak da iyi degil
Alisamiyorum olmuyor yeni temizledigin duzenledigim yerden ertesi gun eser kalmıyor.

S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada .En büyük yanlış kaçış olarak evlenmektir .Şöyle düşün dürüst birimi ?Ailesi nasıl ?Kendi annenden bıkmışsında .Birde el kahrı çekmek var .Kesin tanıyıp inanmadığın biriyle sırf evlilik yapmak için evlenme .

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada .En büyük yanlış kaçış olarak evlenmektir .Şöyle düşün dürüst birimi ?Ailesi nasıl ?Kendi annenden bıkmışsında .Birde el kahrı çekmek var .Kesin tanıyıp inanmadığın biriyle sırf evlilik yapmak için evlenme .
Kimse yok ki hayatimda.Tabi ki o niyetle evlensem evli olurdum zaten ama istefigim gibi biri olsun istiyorum

Yahu tek derdiniz annenizin dağınıklığı olsun. Ne anneler var etrafta görmüyor musunuz.

Sizin temelde farklı bir probleminiz olabilir bir doktora görünün bakalım.

Birlikte yaşamak için biraz esnek olmak gerekir. Nasıl ki siz annenize yada başkasına uymakta zorluk çekiyorsanız onlar da sizin kurallariniza uymakta sikinti yasiyor olabilirler. Ortak paydada buluşmak zorundasınız. Isteklerinizi karşı tarafa dayatarak bir yere varamazsiniz. Ya evlendiginiz adam da dağınık biri çıkarsa ne yapacaksınız? Bu sefer nereye kaçacaksınız?
Kendinizi meşgul edecek bir iş edinin bence. Temizlikmis, ev dağılmış bunlar dert değil. Bu kadar kafaya taktiginiza göre gercek bir amac edinmelisiniz. İnanın bos işler bunlar. Ne kendinizi ne de annenizi üzüp hasta etmeye değmez.

Kimse yok ki hayatimda.Tabi ki o niyetle evlensem evli olurdum zaten ama istefigim gibi biri olsun istiyorum
Kimse olmadığını anladım .Yazdıklarınızdan evliliği bir kurtuluş yolu olarak görmeyin .Kötü bir adama birde çirkef bir aileye düşerseniz .Annenizi mumla ararsınız .Onu demek istedim .Evllilik için özel bir dua okuman gerekmiyor .İçten duanı et inşallah kabul olurda ,kaçış için acele edip evlenme .Evliliğin sorumlulukları çok ağır .Karşındakine ve kendine bu anlamda güvenmeden evlenme .

Sorunuzun çözümü evlilik değil ,
Diyelim ki evlendiniz eşiniz dağınık ve pasaklı biri çıktı o zaman ne yapacaksınız?

26 yaşındasın ve çalışmak aklına gelmiyor mu ? Marketlerde filan iş bulabilirsin bence .

Şaka gibi... evlenince sanki evi dağıtan olmuyor mu? Yarın birgün çocuğun olunca napacaksın? Sence evlilik kurtuluş olabilir mi? Bence kendine bir dünya kur. Ha evlenme isteğine de -ki bu istek çok makul ve normal- başka bir kılıf bul. Hatta kılıfa da lüzum yok.

S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi

Annesinin daginikligi yüzünden ruhu yorulmayanda ne bileyim..:olamaz:

Eşler de dağınık oluyor canım
Hatta beybiler daha fena oluyor.
Mesela pekmezi ellerle sana sarılıp ballı suratla öpüyorlar falan.
Gevse.

Back
X