Eşimle ilk sevgili olduğumuz dönem bana karşı çok samimi sizin dediğiniz şekilde konuşuyordu. Ben de çok yadirgamistim. Hatta uyarmıştım ama o öyle davranmaktan vazgeçmemisti :) 7 buçuk yıl sevgililik 9 ay nişanlılıktan sonra evlendik :) Kısacası içinden geldiği için öyle söylüyor olabilir. Her canım aşkım diyen kullanmak amaçlı yapmıyor. Kendinize zaman tanıyın. Karşınızdakini iyi analiz edin zaten bir zaman sonra amacı anlaşılır. Mutluluklar diliyorum :)Daha birkaç günlük bir ilişkide seni seviyorum demeler , aşkım canım demeler varsa ne yaparsınız?.
Hemen ayrılır mısınız ?
Nasıl davranırsınız?.
Önce böyle başlayan bir ilişki . daha sonra ciddiye dönebilir mi ?Dönmesi için nasıl davranılmalı ?.
Herkes yaşınızı merak edecek şimdiden paylaşın benden söylemesi
Eşimle ilk sevgili olduğumuz dönem bana karşı çok samimi sizin dediğiniz şekilde konuşuyordu. Ben de çok yadirgamistim. Hatta uyarmıştım ama o öyle davranmaktan vazgeçmemisti :) 7 buçuk yıl sevgililik 9 ay nişanlılıktan sonra evlendik :) Kısacası içinden geldiği için öyle söylüyor olabilir. Her canım aşkım diyen kullanmak amaçlı yapmıyor. Kendinize zaman tanıyın. Karşınızdakini iyi analiz edin zaten bir zaman sonra amacı anlaşılır. Mutluluklar diliyorum :)
Ne kadar güzel :) yani ayrılmakta acele etmemek gerek diyorsunuz degil mi ?.bana da tuhaf geliyor ısın acıkcası ben daha mesafeli bir insan oldugumdan mütevellit, ama benimki de daha birinci haftada bana hayatımın askını buldum sen benim her seyimsin seni seviyorum bilmem nelere girmisti. ben pek inanmamıstım demistim ki bu kadar cabuk seven aşık olan insan aynı hızda uzaklasır ve bırakır gider. valla yarım yıla yaklasıyoruz henuz bir degisiklik yok benimki hala aynı. ben de aynı soguk nevale
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim cümlemiz mutlu olalım inşallah. İlişkiye daha yeni başladığınızı söylüyorsunuz bu yüzden hemen anlamanız mümkün değil. Önemli olan kendi sınırlarını çizmek ve bunu karşı tarafa hissettirerek kendinden ödün vermemek. Acele etmeyin olacağı varsa bir şekilde oluyor bitmesi gerekirse de bitiyor. Akışına bırakıp anın tadını çıkarın sürekli geleceği düşünürseniz mutlu olamazsınız.Tesekkür ederim , içimi aydınlatan bir yorum oldu :) ama keşke sizin kadar şanslı olsam.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ciddi olduğunu bilmemek konusunda endişeliyim.Nasıl anlayabilirim sizce ? Gerçi daha çok yeni ama ne yapmam konusunda kararsız kaldım
evet evet kesinlikle öyle, yazık etmeyin iliskinize, mutlaka size zaman icinde bu hislerinin lafta kalmadıgını gosterecektir. eger göstermezse o zaman ayrılırsınız:) hem denemedim de demezsiniz keske leriniz olmazNe kadar güzel :) yani ayrılmakta acele etmemek gerek diyorsunuz degil mi ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?