Bir yola ihtiyacım var.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Merhabalar arkadaşlar,

Genel olarak derdin tasam sevdiğim adam :)
Yine onunla ilgili bir konum var.
Yedi yılı geçmeye koyulmus bir iliskimiz var.
onun ailesi ile tanıştım ancak benim ailem onun varlığından bile haberdar değil.
Yakin zamanda evlilik gibi bir durumumuz mumkun değil. O açıdan ne o ne ben bu konuyu açıyoruz.
Annemnbir süredir iyice farketti. Bende açıkçası küçükken olduğu gibi bir gizleme telasinda değilim.
Ancak yok yere de "biz sevgiliyiz uygun bir vakitte de evlenecegiz" demek istemiyorum.
Çünkü su an en büyük engelimiz iş.
Henüz isi yok ve bir yuva kurmak için kalkisamayacak bunu biliyorum. Ailelerimizi ayaga kaldirip sonrada uzun bir sure nisanli kalmak zor olur gibi düşünüyorum.

Annem konuşurken okuldan evlilik düşüncenin olduğu birisi olursa söyle tanisalim kizim dedi. Gayet açık ve net bir sekilde..
ablam var ve o evli değil. Annem ablami bekleyip gizlediğimi düşünuyormus. Ablan icin soylemiyorsan o sorun değil yasiniz nasıl olsa yakın. Birbirinizi beklemek durumunda degilsiniz dedi.
bende allah iyi insanlarla karsilastirsin anne dedim. Öyle birisi olunca tanistiririm dedim.

Simdi sevgilime bu durumu anlatmak istiyorum ama sartlari biliyorum cok sıcak bakmayacak gibi geliyr. Yada bakacak cok emin olamiyorum.
tanistirmak istiyorum tabiki ama bunu nasil söyleyeceğim hic bilmiyorum bu konuyu.. böyle konularda dilim tutuluyor kalıyor.
Nasıl hareket etmemiz daha dogru olacak onu da pek bilemiyorum.

anlat gitsin, niye gizliyorsun ki? annen bu sonucta, ne de mantikli konusmus seninle, ne güzel

Erkek arkadaşınız ailesiyle tanıştırabiliyorsa ve siz buna sıcak baktıysanız o neden bakamasın ?

anlat gitsin, niye gizliyorsun ki? annen bu sonucta, ne de mantikli konusmus seninle, ne güzel

Kesinlikle öyle.
Normalde annemden çok cekkinirim ama bu konuda gayet anlayışli olacak gibi..
sevgilim ve ailesi aile yapımıza gayet uygun. bu konularda da pürüz cikmaz inşallah ama..
Sevgilime bu durumu aktarmmak konusunda da geriliyorum.

Erkek arkadaşınız ailesiyle tanıştırabiliyorsa ve siz buna sıcak baktıysanız o neden bakamasın ?

Annesi yedi yıl boyunca ısrarla tanışmak isteyince kabul etmek durumunda kalmistim. Yoksa cok istediğimde n değildi de :)

Al anneni karsina kahve icerken lafa gir huyunu suyunu oldugu gibi anlat annene..

Tanistirdin diye hemen evlenecek degilsiniz ki :)

Benm Annm anlardı .otur sakin ve annenle yalnız olduğunuzda anne biri var sennde bilmeni istedim vs..

benim istisnasız her sevgilimi ikinci gün "aha sende biri var." diye yakaladı annem hayatım boyunca hiç saklım gizlim olamadı size helal olsun 7 yıl iyi saklamışsınız :) sevgilinize dün bir şey oldu sanada anlatıyım haberin olsun diyin. aynen anlatın. sence nasıl yapalım annem bir şeyler olduğunun farkında diyin o da şimdi tanışamayız derse bende öyle düşünmüştüm dersiniz tanışalım derse iyi olur bencede dersiniz:)

Merhabalar arkadaşlar,

Genel olarak derdin tasam sevdiğim adam :)
Yine onunla ilgili bir konum var.
Yedi yılı geçmeye koyulmus bir iliskimiz var.
onun ailesi ile tanıştım ancak benim ailem onun varlığından bile haberdar değil.
Yakin zamanda evlilik gibi bir durumumuz mumkun değil. O açıdan ne o ne ben bu konuyu açıyoruz.
Annemnbir süredir iyice farketti. Bende açıkçası küçükken olduğu gibi bir gizleme telasinda değilim.
Ancak yok yere de "biz sevgiliyiz uygun bir vakitte de evlenecegiz" demek istemiyorum.
Çünkü su an en büyük engelimiz iş.
Henüz isi yok ve bir yuva kurmak için kalkisamayacak bunu biliyorum. Ailelerimizi ayaga kaldirip sonrada uzun bir sure nisanli kalmak zor olur gibi düşünüyorum.

Annem konuşurken okuldan evlilik düşüncenin olduğu birisi olursa söyle tanisalim kizim dedi. Gayet açık ve net bir sekilde..
ablam var ve o evli değil. Annem ablami bekleyip gizlediğimi düşünuyormus. Ablan icin soylemiyorsan o sorun değil yasiniz nasıl olsa yakın. Birbirinizi beklemek durumunda degilsiniz dedi.
bende allah iyi insanlarla karsilastirsin anne dedim. Öyle birisi olunca tanistiririm dedim.

Simdi sevgilime bu durumu anlatmak istiyorum ama sartlari biliyorum cok sıcak bakmayacak gibi geliyr. Yada bakacak cok emin olamiyorum.
tanistirmak istiyorum tabiki ama bunu nasil söyleyeceğim hic bilmiyorum bu konuyu.. böyle konularda dilim tutuluyor kalıyor.
Nasıl hareket etmemiz daha dogru olacak onu da pek bilemiyorum.
Her şey iyi hoş da ikiniz de çalışmıyormuşsunuz tatlım. Tanışsalar ne olacak? Şu an evlilik gibi bir durumunuz da yokmuş. Önce en azından sevgilin işini eline alsın, sonra tanıştırırsın. Daha iyi olur bence.

7 yıl nasıl çaktırmadan sakladınız helal olsun.. :)
Anne birisiyle görüşüyoruz ama şartlar olgunlaşınca tanışmanızı isterim diyin bence.

Normal sevgililer gibi sürekli elimizde telefon olmaz biraz bunun etkisi var sanirim :)
uzunca bir süredir ayni sehirde degildik tekrar buraya döndü. Simdi ilişkimiz normale dönünce anladi artik :)

Tanıştırmasan bile annene erkek arkadaşından bahsedebilirsin. İş durumu olunca adım atacağınızdan falan... Onca zaman hiçbirşey söylemeden iyi durmuşsunuz.

Yaşlar nedir şuan sevgiliniz ne ilr meşgul..uzun bi nişanlılık dönrmini hiç önermem işin suyu çikabiliyo..

Yaşlar nedir şuan sevgiliniz ne ilr meşgul..uzun bi nişanlılık dönrmini hiç önermem işin suyu çikabiliyo..

Birimi 22 birimiz 23 yaşında.
Üniversiteden yeni mezun oldu henüz sertifikalar, sinavlar, yüksek lisans derken işi yok. Geçici olarak bir yerde öğretmenlik yapıyor ancak geçim icin asla yeterli değil. Ders sayısı çok az.
Uzun nisanliliktan çekiniyorum. Ancak bu kadar yılı devirdikten sonra insan evlilik hazırlığı da istiyor elbette o açıdan kendim de muallaktayim. Artık bulusunca anlatirim onunla neye karar verirsek.

X