• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yorum

teşekkür ederim öncelikle.
doğru diyorsunuz ama bazen bazıları çok kırıcı konuşuyor.sanki ben kötü bir anneymişim gibi.
ben her detayı burda yazmadım ben şiddet yüüznden ayrıldım eski eşim bir kuruş dahi çocuğa ödemiyor ben hem annelik hem bablık yapıyorum.iyi bi şkeilde büyütmeye çalışıyorum.her insan zaman zaman hata yapabilir.bende yaptım.
ben burda diyorumki engelledim uzun süre görüşmüyorum ama ya kimse okumuyor yda herkes işine geldiği gibi anlıyor hala görüşüyorum sanıyor.ben onunla uzun süredir görüşmüyorum ancak farklı bir numaradan ararsa eğer kim olduğunu bilmediğim için açıyorum ama konuşmayıp kapatıyorum.
yolarıma çıkıyor bana kendisi yalvarıyor.bende dedim evlenme o ailenin bulduğu zavallı kızın günahına girme o zman diye o bana ben napayım diyor.
evet burayada konu açtım yorumlardan etkileniyorum ben ve ona dönmek adına değil daha çok diğer kişiye nasıl davranmam konusun da fikir olur diye yorumlara bakmak istedim

anlıyorum bu konuda seni. bilmedikleri konularda direkt yargılamaya bayılır bazıları. eskisini düşünme bile, şimdikine de olabildiğince iyi davran, onun verdiği değer kadar değer ver... tabii yine de kimseye çok güvenme kendi ayaklarının üzerinde dur, kendi paranı kazan. bak benim açtığım konulara gir orda ''seni seviyorum ama karıma döndüm'' diye bi başlık var. vaktin varsa o konuyu da yorumları da oku bi. beni çıldırttı saçma sapan insanlar, o yüzden çareyi konuyu kapattırmakta buldum.
ben onlara neyi sormuşum, onlar bana neyi söylemişler, nasıl yargılamışlar, bi şey bilmedikleri halde nasıl bilmiş bilmiş atıp tutmuşlar bi oku da seni neden iyi anladığımı o zaman anlarsın :)

Eski sevgiliniz sizin ona olan ilginizi kullaniyor su an.Buna izin vermeyin.Sizi seviyorsa zaten evlenmez,evlenecekse de bosanmaz.Bunu bilecek kadar deneyiminiz vardir diye dusunuyorum hem diger kizcagiza da yazik.Hemcinslerinize karsi daha duyarli olun.Sevmeye sevilmeye elbette hakkiniz var ama bekar birilerini bulun.Kendiniz ve cocugunuz icin hayirlisini diliyorum.

anlıyorum bu konuda seni. bilmedikleri konularda direkt yargılamaya bayılır bazıları. eskisini düşünme bile, şimdikine de olabildiğince iyi davran, onun verdiği değer kadar değer ver... tabii yine de kimseye çok güvenme kendi ayaklarının üzerinde dur, kendi paranı kazan. bak benim açtığım konulara gir orda ''seni seviyorum ama karıma döndüm'' diye bi başlık var. vaktin varsa o konuyu da yorumları da oku bi. beni çıldırttı saçma sapan insanlar, o yüzden çareyi konuyu kapattırmakta buldum.
ben onlara neyi sormuşum, onlar bana neyi söylemişler, nasıl yargılamışlar, bi şey bilmedikleri halde nasıl bilmiş bilmiş atıp tutmuşlar bi oku da seni neden iyi anladığımı o zaman anlarsın :)
tamam hemen okuyacağım.

Back
X