• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yurt arkadasi daha....?????

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
Herkese merhaba Kizlar ..

Size bikac sorum olacak.

Ben ozel bi yurtta kaliyorum iki kisilik bu yurtlar.
Gecen sene cok degisik bi insandi oda arkadasim çekti gitti baska şehire baya problemler yaşamıştık psikolojimi cok bozmustu asagilik kompleksi vardi ve ondan daha iyi olamazdiniz her konuda yani mumkun değildi..
Neyse bu seneki oda arkadasim ise benden 2 3 yas büyük ben gecen seneki olaylar olmasin diye cok iyi davraniyorum insanlara gercekten guleryuzlu yaklasmaya calisiyorum yani kucuk bi sorun dahi olmasin atlatalim şu seneyide diye ama insanlar size oyle yaklasmiyo iste asiri laf cakiyo ama sirf banada degil tabi arkadas ortamindada öyle ben geziyorum ona laf ediyo bisey oluyo aradab laf cakiyo gecen sene benimde sucum vardi cok diklestik kızla ama bu sene alttan aliyorum habire bi kiskandirmaya calisiyo cocuklar gibi konustugum muhabbet ettigim kizlari elestiriyo surda az ay kaldi diye sabrediyorum bazen iyiyiz tabi ama artik nasil insanlara davranacagimi sasirdim kizlar allaha havale ediyorum ne olursa olsun Bosver diyorum sen iyi ol yinede diye ama tahammül seviyemi aşarsa ne olabilecegini dahi tahmin etmiyorum siz nasil davranirdiniz yada benim gibi olaylar yasadiniz mi ?

Size bikac sorum olacak.

Gecen sene cok degisik bi insandi oda arkadasim çekti gitti baska şehire baya problemler yaşamıştık psikolojimi cok bozmustu asagilik kompleksi vardi ve ondan daha iyi olamazdiniz her konuda yani mumkun değildi..
Neyse bu seneki oda arkadasim ise benden 2 3 yas büyük ben gecen seneki olaylar olmasin diye cok iyi davraniyorum insanlara gercekten guleryuzlu yaklasmaya calisiyorum yani kucuk bi sorun dahi olmasin atlatalim şu seneyide diye ama insanlar size oyle yaklasmiyo iste asiri laf cakiyo ama sirf banada degil tabi arkadas ortamindada öyle ben geziyorum ona laf ediyo bisey oluyo aradab laf cakiyo gecen sene benimde sucum vardi cok diklestik kızla ama bu sene alttan aliyorum habire bi kiskandirmaya calisiyo cocuklar gibi konustugum muhabbet ettigim kizlari elestiriyo surda az ay kaldi diye sabrediyorum bazen iyiyiz tabi ama artik nasil insanlara davranacagimi sasirdim kizlar allaha havale ediyorum ne olursa olsun Bosver diyorum sen iyi ol yinede diye ama tahammül seviyemi aşarsa ne olabilecegini dahi tahmin etmiyorum siz nasil davranirdiniz yada benim gibi olaylar yasadiniz mi ?

Sirf boyle seyler yasamak istemedigim icin tek kisilik odada kalmak.istiyorum. Eger bir degisiklik olmazsa gelecek yil bi 5 6 ay yurtta kalmam gerekicek. Dönem ortasinda tek kisilik oda bulma ihtimalim var midir?

Sana sabir diliyorum umarim hemen gecer zamanda atlatirsin, bunun gecici bi sureligine oldugunu hatirlatirsan kendine daha az uzulursun

Sorun olmasın diye sen ne kendini paralıyorsun okursa olsun manyak mıdır nedir bu kız . Altta kalma sakın. Susarsan daha çok ezerler

Sorun olmasın diye sen ne kendini paralıyorsun okursa olsun manyak mıdır nedir bu kız . Altta kalma sakın. Susarsan daha çok ezerler
Yoruldum insanlardan lag yetistirmekten yaptıklarını gormezden geliyorum umursamiyorum gecen sene ben hic altta kalmazdim

Sirf boyle seyler yasamak istemedigim icin tek kisilik odada kalmak.istiyorum. Eger bir degisiklik olmazsa gelecek yil bi 5 6 ay yurtta kalmam gerekicek. Dönem ortasinda tek kisilik oda bulma ihtimalim var midir?

Sana sabir diliyorum umarim hemen gecer zamanda atlatirsin, bunun gecici bi sureligine oldugunu hatirlatirsan kendine daha az uzulursun
Bende tek kişi kalacaktim bu gecisler yuzunden yurtta yer kalmadi herkes iki kisilik kaliyo canim insallah ya valla asiri sabrediyorum umursamiyorum

Ben de iki kisilik yurtta kaliyorum. Oda arkadasimla aramizda 3 yas var farkli bolumdeniz kisiliklerimiz ortamlarimiz ailemiz cok farkli hatta ortak noktamiz yok sayilir. Ama yapacagimiz sey arkadaslik degil sadece bir sure mutlu mesut yasayabilmek oldugu icin hic sıkıntımız olmuyor. Olunca da konusup anlasiyoruz. Eger ayni kafada degilsek ya ben alttan aliyorum ya da o. Iki taraf icin de kotu bisey aranizda pislik olmasi. O yuzden iki tarafin da olmamasi icin calismasi lazim. Yani ben boyle dusunuyorum. Gunun sonunda yine ayni odaya girip beraber kalacaksiniz.

Size bikac sorum olacak.

Boşuna uğraşma..
Laftan anlamaz bunlar..
Ben de üni. de son senemde dayanayım, sabredeyim dedim okulumuzun bitmesine 3 hafta kala çok kötü bir şekilde kavga ederek ayrıldık.0 ( keşke daha önceden yapsaydım da bu pislikten daha önce kurtulsaydım diyorum.)
ki bide benim 4 senelik arkadaşımdı..
Ben ses çıkarmadıkça yapmadığı pislik kalmadı..
Böyleleri ses çıkarmadıkça ezdim zanneder..

Kurtulun böylelerinden, katlanmaya değmez. Net!

Dört kişiyle dört sene yurtta kaldım. Yapman gereken tek sey mesafe mesafe mesafe. İstisnalar olabilir ama yurt ortamında samimi görmediğin hic kimseyle yakın bag kurma. Oda hakkinda ortak konular yani alışveriş temizlik vs dışında muhatap olma. Alttan da alma. Bir sorun varsa direkt söyle. Sonra tepeye çıkıyolar

Back
X