'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

avukatım var... cnm ama karar olarak hala muallaktayım napcam bilyorum. az önce ewe alışverişe gittim onun sevdiği şeyleri aldımm belkii yine gelir diye amaaaaaaaaa sadece kendimi kandırıorumm sadece:'(:'(:'(

bende iyiyim canım.eşim yine nöbettesenağlama bendede arkadaş vardı yeni gitti.sen ne yaptın çalışmadın bugun sanırım.

yok cnm pazar günleri ewde oluyorum bugün annemler geldii bana ewdeydim iş güç işte....

canım mrb kendini paralamaktan vaz geç emi senin kocan evlilige hazır degilmiş demekki sıkıştıgı zaman kaçıvermiş yuva kolay kurulmuyo canım son defa al karşına konuş niyetini anla ya devm et ya bitir geç olmadan 2 yolda zor ama kendine acı çektirme kimsenin seni yıkmasına izin verme

inşlhh cnm düzelmesi çok istiyorum dediğin gibi bi yuva kolay kurulmuyo.... ama yıkmak çok basit bazı kişiler için!!!

nazcıgım kenzülarş duası ve ismiazam duası varya onları oku.benim bütün dileklerim bu duaların yüzü suyu hürmetine kabul oldu.inş.seninde kabul olur.

Arkadaşlar
Bilmediğimiz duymadığımız dua adlarını yazıyorsunuz insanın kafasını karıştırıyorsunuz...Hafta sonu çevirgel denen duayı araştırdım durdum...Yapmayın allah aşkına zaten boşluk içindeyiz....Bu tür şeyleri duyduğum zaman araştırıyorum...Şimdide kenzilarş ve ismiazami kafama taktimmmm..Nedir bunlar yaaaa:1shok:

arkadaşım bu 2 dua dilek için.evde bulundurdugumuz ince dua kitaplarında bile var.araştırıp araştırmamak sana kalmış.benim Naz arkadaşıma nacizane bir tavsiyemdir.

Durumuna cok uzuldum gercekden evli degilim ama bunlari allah kimseye yasatmasin .. Isallah barisirsiniz bizde haberini aliriz.. Allah yardimcin olsun.

sevgili kardeşim bence senden kaynaklanan bir problem yok onun sanada açmadığı bir dünyası var belkide açamadığı ... belliki kendi içinde bir takım problemler yaşamış
sanada açıklama yapmadan veya sudan sebeplerle evi terkettiğine göre... Kendini çok fazla üzme ya çocukların oldukdan sonra böyle bi şey yaşasaydın.... Ya nedenini bilip daha kötü kırılıp çöküp terk edilseydin... Şimdi sadece ona kızıyosun bırakıp gitti diye bırak öyle kalsın belki aklı başına gelir... Gelir tekrar hayatını toparlamak için o zaman onu kabul edip etmemekde senin yüreğine kalır....

kzlar ben karar verdim akşam onların ewine gidp o ewi onların başına yıkmaya bu saaten sonra kaybetcek hiçbişeyim yok.:oklava::oklava::oklava:senağlamasenağlamasenağlama

Nazcığım, ne oldu mahkeme? Bizi habersiz bırakma. Ayrıca sükunetini korumaya çalış, keskin sirke küpüne zarar biliyosun. Allah seninle olsun.

Back
X