Bir Yüzük Meselesi

İllaki fotoğrafları vardır bire bir aynısı al tak kimseye söyleme ..sonra başına kakarlar ..bir yüzüne sahip çıkamadın gibi gibi

Canm aynen bende yuzügümü senin gibi kaybettim daha doğrusu gece yatarkendi parmaklarım şişmiş ve bende çıkarmışım. Herneyse nerdeyse aglicaktm kına günümde bide oldu bu olay zaten annemlere yeterince yük olmuştum durumunuzda çok yoktu anneem sabah erken bir kuyumcuya gittik ve aldık tabi ben okadar üzgünüm ki aileme yük oldum diye yuzuklerimj amcam almıştı . Karşı tarafa mahcup degildim ama aileme baya baya mahcup oldum .kuafördeyken hem dua ettim hem saç başla uğraştım birden telefon geldi annem müjdeyi verdi bulduk yastığın içinde çıktı .ben o kadar mutlu oldum ki neyse annem yüzüğü verdim geri götürüp iade etti bol bol ayetel kursi oku bide kayıp olan eşya duası okudm evdedir yuzugun inşallah bulursun

Kayboldu de, babanı kötüleme.. hem belki de o almadı, günahını almayın.. kayboldu çok aradım ama bulamadım, senden istemiyorum ben yenisini alıcam de, herkesin başına geliyor evde kaybolmaz diye bi şey yok.. benim de altın kolyem kaybolmuştu, o kadar aradık ki evde, gitti artık dışarıda düşürdüm demek ki dedim ama evde çıktı.. bulursun inşallah..

Aynısını bulamadın madem, yaptırsan? Eşim de yüzüğünü kaybetti bende yaptırmayı düşünmüştüm bi ara

Allah yardimcin olsun...
Blki bni yadirgayanlar olacak ama dogrulari soyleyip babam satti gibi seyler soylersen ilerde bunlar bas kakinci olabilir gercekden...ileride degismiyceklerinin garentisi yok sonucda...
:KK200:Rab bim askerlerimze can sagligi versin...

Bende kaybettigim evlilik yuzugumu :( cok guzeldi el yapimi pahali birseydi aynisini alamadik tabi gittik uyduruk bisey aldik oda kirildi odur budur yuzuk takmiyorum :KK70:takiyla aram yok zaten iyi oldu tak cikar orda burda unut derdim kalmadi :)

of ya cok üzüldüm :( ama altdan al bi kac gün unutur gider

Kızlar teşekkür ederim hepinize bugün gittim aldım annemle. Pek bir şey demedi üzüldü o da masraf oldu diye ama yapacak bir şey yok olan olmuş artık dedi.

Back
X