Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yuzugumu 7-8 ay once kaybettim. O zamandan beri de yuzuk takmiyorum bu ikinci alyansim oldugu icin esim dirdirlanmasin diye soylemedim. Adam da bunca zaman farkedip sormadi iyi mi
Kocasına gönderme yapmıştır o. Fırsat bu fırsat demiş zavallı.. Adam bunu eşine dediyse aralarında baya baya sorun bu yüksük olayı..
"O sizin kıt görüşünüz. Sadakat sadece yüzükle olmaz akıl ve kalple olur. Aklı ve kalbi sizinle olmayan adamın bedeni de olmasın bir zahmet" demedin mi?
Ben hep takardım hamilelikte olan şişkinlikle dar gelmeye başlayınca çıkarttım ara ara taktım. Şimdi normalim ama hala çıkartıp banyoda unutuyorum eşim daha yeni yeni laf çarpıyor..
Eşim duşta çıkarınca götürüp "benimle evlenir misin?" diye takıyorum ama takmazsa da çok kafaya takmam..