- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Bencede sakin birakma onu. Eminim cektigin sıkıntiya degecek. Yavrusu olursa alirim bitanesiiiniiiZaten farksız şuan :)
Cocugumda nasıl sıkıntı cekıyorsam ondada o sıkıntıyı cekıyorum
Ama değer :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede sakin birakma onu. Eminim cektigin sıkıntiya degecek. Yavrusu olursa alirim bitanesiiiniiiZaten farksız şuan :)
Cocugumda nasıl sıkıntı cekıyorsam ondada o sıkıntıyı cekıyorum
Ama değer :)
Ben gittiğim hiç bir evde böyle mevzulara değinmemMisafiri kibar yollu kovacak kadar bir terbiyesizlik görmedim ben.
Onlar bir ayip ettiyse siz on ayıp etmissiniz bence.
5 yıldır eşimde takmıyor bende alyans değil beğendiğim yaşlı bir yüzük var onu takıyorum hayır insanlara ne ki bunu söyleyebiliyor anlamış değilim sanane dimi önümüze gelene karışmasak olmaz
Hem yaşlı hem taşlı ahahahahha bir annemin yüzüğü var eski bisey birde benim taşlı yuzukYasli mi taslimi kiz![]()
Söz kız sana vericem bitane :)Bencede sakin birakma onu. Eminim cektigin sıkıntiya degecek. Yavrusu olursa alirim bitanesiiiniii![]()
Hadi bakalim 1 bucuk yıl bekliyoruz rezarvasyon yaptirdimSöz kız sana vericem bitane :)
Evet bir yaşını gectıkten sonra olurHadi bakalim 1 bucuk yıl bekliyoruz rezarvasyon yaptirdim![]()
Bulunur bulunur. Zaten 3 4 tane anca dogrur biri benim ,biri babanin. Digeride sana kaliyorEvet bir yaşını gectıkten sonra olur
Kucuk cıns oldukları iöin :)
Ana ilk damat bulmak gerek
Ikı yıl kaybetme benı burdaBulunur bulunur. Zaten 3 4 tane anca dogrur biri benim ,biri babanin. Digeride sana kaliyor![]()
Tamam kiz takip edecegim seniIkı yıl kaybetme benı burda
Sözüm var sana :)