Bir yüzük meselesi...

Nasıl zor aldıysa parayı verirken eli titrediği heralde size habire yüzüğün lafını yapmış

Ev eşyası düğün zamanı neler der bilemedim
Lafını yapmaz çünkü ısrarla her şeyi ben alacağım diyerek bir şeyler almaya başladı ufaktan. Çok hevesli yeni yuva kuracağına. Bu konuda eminim ondan zaten parasında olduğundan değil kendince canımı yakmak istediğinden söyledi sonuçta ne olursa olsun söylememeliydi.

Hiç güleceğim yoktu :)
Evet öyle söylüyor soğuk davranmam öldürüyormuş onu o da beni canımı yakmak istiyormuş. Siz birbirinizi anlamış öyle kabul etmişsiniz ne güzel ama en sevmediğim şeyler başıma geliyor "para" konusu.
Yooo anlayıp kabul etmedim:) benimde bir erkekte en sevmediğim alınan yenilen içilenin harcananın lafını etmesidir..
Bu konuda ki cezası başının etini yemem oluyor düzeliyor yavaş yavaş merak etme:KK66:
Eğer artıları ağır basıyosa biraz sinir krizi geçirerek ve geçirterek düzeltebirsin
Hatta benim gibi konu açarsın;))

Lafını yapmaz çünkü ısrarla her şeyi ben alacağım diyerek bir şeyler almaya başladı ufaktan. Çok hevesli yeni yuva kuracağına. Bu konuda eminim ondan zaten parasında olduğundan değil kendince canımı yakmak istediğinden söyledi sonuçta ne olursa olsun söylememeliydi.
Tamam işte
Evlendikten sonra da eşyaların üstüne mi yaticaksin derse
Size bir ipucu vereyim
Bı insanın ne olduğunu tartışırken anlarsınız
Adamın ağzından çıkan o söz onun zihniyeti bunu unutmayın

Çıkardığı için kafam karışık ve şuan evli veya nişanlı değilim zaten.
Şu an değilsiniz ama planınız var. İlerde verirsin nişan olacağı zaman demişsiniz. Bu adam sizi çok üzer. Karakteri bozuk. Adam gibi adam kavgada bile lafını tartar. Bu şimdiden böyleyse evlilik sonrası neler söyler neler kakar kafanıza bilemiyorum..

Yüzüğün üstüne mi yatıyorsun dediği an kargolardım. Sanki sen mi zorladın aldırdın yüzüğü? Almasaymış, aldıysa da her kavgada başına kakmayacak bi zahmet. Senin yüzük evlilik anlamını taşımıyor, pahalılık anlamı taşıyor. Bi yüzüğe verdiği parayı sindiremeyen adamdan koca olmaz, yarın düğün masrafları çıkınca ne dediğimi anlarsın.

Tamam işte
Evlendikten sonra da eşyaların üstüne mi yaticaksin derse
Size bir ipucu vereyim
Bı insanın ne olduğunu tartışırken anlarsınız
Adamın ağzından çıkan o söz onun zihniyeti bunu unutmayın
Katılıyorum özellikle son cümlenize..
Göreceğiz, bir daha maddi mevzudan en ufak laf ederse sonuç belli.

Yooo anlayıp kabul etmedim:) benimde bir erkekte en sevmediğim alınan yenilen içilenin harcananın lafını etmesidir..
Bu konuda ki cezası başının etini yemem oluyor düzeliyor yavaş yavaş merak etme:KK66:
Eğer artıları ağır basıyosa biraz sinir krizi geçirerek ve geçirterek düzeltebirsin
Hatta benim gibi konu açarsın:KK66:)
Kızgınlığım ve kırgınlığım geçmedi şuan bi bakalım nasıl davranacak aşamasındayım.
Bende kendini geliştiren,olumsuz huylarından kurtulmaya çalışan biri olduğu için bu söylediğine katlandım bir başkası olsaydı mümkün değildi bu.
Daha önce tam bir odundu nasıl sabır anlayış göstermişim diyorum :) düzeldi asla bir daha tekrarlamadı bu yüzden kestirip atmak istemiyorum.

Kızgınlığım ve kırgınlığım geçmedi şuan bi bakalım nasıl davranacak aşamasındayım.
Bende kendini geliştiren,olumsuz huylarından kurtulmaya çalışan biri olduğu için bu söylediğine katlandım bir başkası olsaydı mümkün değildi bu.
Daha önce tam bir odundu nasıl sabır anlayış göstermişim diyorum :) düzeldi asla bir daha tekrarlamadı bu yüzden kestirip atmak istemiyorum.
Sende kendimi gördüm bi an:)
ve eşim aynı sevgilin gibi hata yapınca özür dileyip düzelteceğine dair... beni ikna eder güzelde konuşur ağzı laf yapar ama sonra yine yapacağını yapar
Tavsiyem yaşın gençse süreyi uzun tut canım

Arkadaşlara katılıyorum her kavgada ayrılığa geliyorsa konu muhtemelen bunu düşünüyordur. Kimseyi avucunda sıkarak yanında tutamazsın.Ayrilmak istiyorsa ayrılsın. Yüzüğü de ver gitsin. Ne kıymetli yüzükmüş aman.

Ya acaba nişan olayını falan erteledim diyorsun ya sevgilin de içten içe buna sinirlenmiş kızmış olabilir mi ben o kadar yüzük aldım evlenme teklif ettim falan fişman. Bunun acısını mı çıkarıyor acaba

Kavga esnasında da olsa çifler birbirlerine her ağzına geleni söyleyemez söylesede o beraberlikten hayır gelmez

Merhaba

Yoruma açık bir konu paylaşacağım bir nevi iç dökmek olacak.
Erkek arkadaşım iki ay önce bulunduğum şehre geldiğinde evlenme teklifi etmişti (uzak mesafe ilişkisi ve 2 yıllık birliktelik). Gitti o kadar özenerek masrafa girerek yüzük aldı teklif esnasında da taktı. Teklifini kabul ettim fakat maddi manevi hazır hissetmediğimden nişanı erteledik bir kaç ay kadar. Buraya kadar her şey normal fakat bunun üzerine ilk büyük kavga ettiğimizde ağzından ayrılmayı ima eden laf çıktı bende yüzüğü göndereceğimi söyledim. İkimizde çok sinirliydik ufacık bir şey yüzünden çok kırdık birbirimizi..
Daha sonra gönlümü aldı,barıştık. Bundan üç gün öncede bir kavga ettik,birbirimize hakaretvari şeyler söylemesek dahi ikimizde tartışma esnasında aşırı sinirli oluyoruz o fevrilikle kırıcı şeyler söylüyoruz. Yine ayrılık konusu geçti vs sinirle tam hatırlamadığım noktalar var bu bi ara bana intikam mı alacaksın benden yüzüğün üstüne mi yatacaksın diye bir şey söyledi. Ben şok oldum ama cevabını verdim sonradan onu söylediğine çok utandığını pişman olduğunu söyledi üç gündür gönlümü almaya çalışıyor. Kırıldım hemde çok tamam stresli bir işi var kolay kolay kavga etmeyiz,beni kırmamaya alttan almaya çalışır ama edince de savaş çıkıyor resmen. Ben bugün bir hafta sonra beni görmeye geldiğinde yüzüğü vereceğimi artık taşımak istemediğimi,hevesimin kalmadığını gerekirse sonra nişan olunca verebileceğini söyledim. Tamam ısrar etmeyeceğim bu kez dedi konuyu uzatmamak için bu konuda daha fazla konuşmadım yoruldum tartışmaktan.
Bu konu içime oturdu,anlam yüklüyorum simgesel dahi olsa sonuçta ilk adımımızdı ömür boyu saklamak istiyordum böyle olmasaydı keşke diyorum....
Daha yolun başında böyle davranıp aldığı yüzüğün lafını eden adamdan hayır gelmez. Ne kadar ayıp bunu dile getirmesi.
İyiki büyük bişey almamış. Gönder kıymetli yüzüğünü neresine takıyosa taksın. :tokat:

Arkadaşlara katılıyorum her kavgada ayrılığa geliyorsa konu muhtemelen bunu düşünüyordur. Kimseyi avucunda sıkarak yanında tutamazsın.Ayrilmak istiyorsa ayrılsın. Yüzüğü de ver gitsin. Ne kıymetli yüzükmüş aman.
İyi de o ayrılacağım diyip ben n'olur ayrılma demiyorum ki. Ayrılmak mı istiyorsuna getiriyor sinirlenip evet diyorum. Ben onu tutmam ayrılmak istese,onun açıklaması ayrılmandan korkuyorum tartışma yaşayınca oluyor... Yani bir şekilde ikimizde ayrılmak istiyoruz demeden konu oraya geliyor.
Ayrılmasam da vereceğim yüzüğü zaten.

Ya acaba nişan olayını falan erteledim diyorsun ya sevgilin de içten içe buna sinirlenmiş kızmış olabilir mi ben o kadar yüzük aldım evlenme teklif ettim falan fişman. Bunun acısını mı çıkarıyor acaba
Sanmıyorum çünkü bana bıraktı baştan beri,hazır değilim acele etmeyelim dedim olur bende para biriktiririm o arada demişti.

Back
X