Bir yüzük meselesi...

Hahhaaa tribe gell :KK66:
Ya bana su iki satir yazida triplenen kim bilir sevgilisine neler yapiyordur...
Gerci sevgilide "yuzugun ustune yatacan demi koftehor" diyen bir tip.
Tencere kapaksiniz efendim.
Mutlulugunuz daim olsun.
Rengin solmuş şekerim,kıyamam :KK53:

Tamam belli para verip yüzük almış ona anladık ama bu adam evlenme teklifi edip yüzüğü parmağına takınca da resmen yüzükte aklı kalmış.

Herşeyi yüzüğe bağlamış üzerine mi yatacaksın diye açıkca da söylemiş.

O yüzüğü şimdi çıkarıp veriyorsam bir daha da kabul etmem çıkarırım giden gitmiştir biten bitmiştir.

"Sen şimdi al sonra yine takarsın"
Ne alaka?

Tamam belli para verip yüzük almış ona anladık ama bu adam evlenme teklifi edip yüzüğü parmağına takınca da resmen yüzükte aklı kalmış.

Herşeyi yüzüğe bağlamış üzerine mi yatacaksın diye açıkca da söylemiş.

O yüzüğü şimdi çıkarıp veriyorsam bir daha da kabul etmem çıkarırım giden gitmiştir biten bitmiştir.

"Sen şimdi al sonra yine takarsın"
Ne alaka?
Konu içinde yorumlarda yanıtladım ben onu.

Nereden bakarsan en az 6 7bin lira eder, bu devirde 100 lira için katil olanı çok.
Zırt pırt çıkarmakla tehdit ederseniz, o lafı duyarsınız.
Yatırım yapmış size adam.

Uzak mesafe falan anlamam ne demek yüzüğün üstüne mi yatacaksın??? Kocamla mişanlıyken öyle kavgalar ederdim ki ( sebep ilgisizlikti kavga da bile ilgisiz) bir keresinde bohçaları önüne fırlattım bana yine de altınların üzerine mi yatıcan yüzüğü bozdurup yicen mi gibi laflar etmedi bence kararını düşün ne kadar sinirli olursa aranızda savaş bile çıksa böyle bir cümle kurmaması lazım ayıp

Merhaba

Yoruma açık bir konu paylaşacağım bir nevi iç dökmek olacak.
Erkek arkadaşım iki ay önce bulunduğum şehre geldiğinde evlenme teklifi etmişti (uzak mesafe ilişkisi ve 2 yıllık birliktelik). Gitti o kadar özenerek masrafa girerek yüzük aldı teklif esnasında da taktı. Teklifini kabul ettim fakat maddi manevi hazır hissetmediğimden nişanı erteledik bir kaç ay kadar. Buraya kadar her şey normal fakat bunun üzerine ilk büyük kavga ettiğimizde ağzından ayrılmayı ima eden laf çıktı bende yüzüğü göndereceğimi söyledim. İkimizde çok sinirliydik ufacık bir şey yüzünden çok kırdık birbirimizi..
Daha sonra gönlümü aldı,barıştık. Bundan üç gün öncede bir kavga ettik,birbirimize hakaretvari şeyler söylemesek dahi ikimizde tartışma esnasında aşırı sinirli oluyoruz o fevrilikle kırıcı şeyler söylüyoruz. Yine ayrılık konusu geçti vs sinirle tam hatırlamadığım noktalar var bu bi ara bana intikam mı alacaksın benden yüzüğün üstüne mi yatacaksın diye bir şey söyledi. Ben şok oldum ama cevabını verdim sonradan onu söylediğine çok utandığını pişman olduğunu söyledi üç gündür gönlümü almaya çalışıyor. Kırıldım hemde çok tamam stresli bir işi var kolay kolay kavga etmeyiz,beni kırmamaya alttan almaya çalışır ama edince de savaş çıkıyor resmen. Ben bugün bir hafta sonra beni görmeye geldiğinde yüzüğü vereceğimi artık taşımak istemediğimi,hevesimin kalmadığını gerekirse sonra nişan olunca verebileceğini söyledim. Tamam ısrar etmeyeceğim bu kez dedi konuyu uzatmamak için bu konuda daha fazla konuşmadım yoruldum tartışmaktan.
Bu konu içime oturdu,anlam yüklüyorum simgesel dahi olsa sonuçta ilk adımımızdı ömür boyu saklamak istiyordum böyle olmasaydı keşke diyorum....
ne cirkin bi laf. bu sozun ustune yuzugu verir ve ayrilirdim . cok ayip

Pinti galiba biraz?
Normal bir insanın kavga esnasında aklına bile gelmez yüzük. Ayrılır falan belki ancak o zaman..
Çok seviyesizce bir hareket. Baktıkça size iyi şeyler hatırlatmayacak verin gitsin koynunda yatırsın yüzüğü..

Merhaba

Yoruma açık bir konu paylaşacağım bir nevi iç dökmek olacak.
Erkek arkadaşım iki ay önce bulunduğum şehre geldiğinde evlenme teklifi etmişti (uzak mesafe ilişkisi ve 2 yıllık birliktelik). Gitti o kadar özenerek masrafa girerek yüzük aldı teklif esnasında da taktı. Teklifini kabul ettim fakat maddi manevi hazır hissetmediğimden nişanı erteledik bir kaç ay kadar. Buraya kadar her şey normal fakat bunun üzerine ilk büyük kavga ettiğimizde ağzından ayrılmayı ima eden laf çıktı bende yüzüğü göndereceğimi söyledim. İkimizde çok sinirliydik ufacık bir şey yüzünden çok kırdık birbirimizi..
Daha sonra gönlümü aldı,barıştık. Bundan üç gün öncede bir kavga ettik,birbirimize hakaretvari şeyler söylemesek dahi ikimizde tartışma esnasında aşırı sinirli oluyoruz o fevrilikle kırıcı şeyler söylüyoruz. Yine ayrılık konusu geçti vs sinirle tam hatırlamadığım noktalar var bu bi ara bana intikam mı alacaksın benden yüzüğün üstüne mi yatacaksın diye bir şey söyledi. Ben şok oldum ama cevabını verdim sonradan onu söylediğine çok utandığını pişman olduğunu söyledi üç gündür gönlümü almaya çalışıyor. Kırıldım hemde çok tamam stresli bir işi var kolay kolay kavga etmeyiz,beni kırmamaya alttan almaya çalışır ama edince de savaş çıkıyor resmen. Ben bugün bir hafta sonra beni görmeye geldiğinde yüzüğü vereceğimi artık taşımak istemediğimi,hevesimin kalmadığını gerekirse sonra nişan olunca verebileceğini söyledim. Tamam ısrar etmeyeceğim bu kez dedi konuyu uzatmamak için bu konuda daha fazla konuşmadım yoruldum tartışmaktan.
Bu konu içime oturdu,anlam yüklüyorum simgesel dahi olsa sonuçta ilk adımımızdı ömür boyu saklamak istiyordum böyle olmasaydı keşke diyorum....
Aman aman böyle aldığı şeyleri başınıza kakan erkeklerden uzak durun derim. Hiç hazzetmem! Gönlündeki diline vurmuş derler... Direkt yüzüğü çıkar ver dese cok daha iyiydi, yüzüğün üstüne mi yatacaksın lafı çok aşağılayıcı.

Yorumları okurken her sayfada yüzük resmi çıktı. Benim bile içim gitti adamın içine oturması normal:KK71:Şaka bir yana bu adam size evlenme teklif etmiş ve kabul etmişsiniz. Yüzüğü geri yollamak zaten reddetmektir. Ne yapmanız konusunda fikir almak isterseniz yüzüğü yollayın ve reddedin derim. Cimri adamdan hayır gelmez

Eklentiler

• 9F7EBD94-19D2-42E2-8343-01784FCD221C.webp
    9F7EBD94-19D2-42E2-8343-01784FCD221C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 77
Back
X