Merhaba
Yoruma açık bir konu paylaşacağım bir nevi iç dökmek olacak.
Erkek arkadaşım iki ay önce bulunduğum şehre geldiğinde evlenme teklifi etmişti (uzak mesafe ilişkisi ve 2 yıllık birliktelik). Gitti o kadar özenerek masrafa girerek yüzük aldı teklif esnasında da taktı. Teklifini kabul ettim fakat maddi manevi hazır hissetmediğimden nişanı erteledik bir kaç ay kadar. Buraya kadar her şey normal fakat bunun üzerine ilk büyük kavga ettiğimizde ağzından ayrılmayı ima eden laf çıktı bende yüzüğü göndereceğimi söyledim. İkimizde çok sinirliydik ufacık bir şey yüzünden çok kırdık birbirimizi..
Daha sonra gönlümü aldı,barıştık. Bundan üç gün öncede bir kavga ettik,birbirimize hakaretvari şeyler söylemesek dahi ikimizde tartışma esnasında aşırı sinirli oluyoruz o fevrilikle kırıcı şeyler söylüyoruz. Yine ayrılık konusu geçti vs sinirle tam hatırlamadığım noktalar var bu bi ara bana intikam mı alacaksın benden yüzüğün üstüne mi yatacaksın diye bir şey söyledi. Ben şok oldum ama cevabını verdim sonradan onu söylediğine çok utandığını pişman olduğunu söyledi üç gündür gönlümü almaya çalışıyor. Kırıldım hemde çok tamam stresli bir işi var kolay kolay kavga etmeyiz,beni kırmamaya alttan almaya çalışır ama edince de savaş çıkıyor resmen. Ben bugün bir hafta sonra beni görmeye geldiğinde yüzüğü vereceğimi artık taşımak istemediğimi,hevesimin kalmadığını gerekirse sonra nişan olunca verebileceğini söyledim. Tamam ısrar etmeyeceğim bu kez dedi konuyu uzatmamak için bu konuda daha fazla konuşmadım yoruldum tartışmaktan.
Bu konu içime oturdu,anlam yüklüyorum simgesel dahi olsa sonuçta ilk adımımızdı ömür boyu saklamak istiyordum böyle olmasaydı keşke diyorum....