Bir zahmet..mi !!!

evet ya bende izledim bu programı ve eşimle birlikte ne biçim şey bu diye kızmıştık. rtük yasaklıyo ya çocuklara örnek olur diye herşeyi,asıl bu örnek olabilir bence sokak serseriliği yapıyorlar resmen ve çocuğu korkutuyorlar. zaten trt yi sevmiyordum artık iyice kızıyorum, tüm iletişim araçlarına vergi artışı yapıldı trt için neden esra ceyhanın aylığını karşılamak için, madem özel tv gibi yayın yapacaklar o zaman gelirlerini de özel tvler gibi reklamlardan sağlasınlar neden vergi alıyorlar, yazdıkça kızdım bak şimdi neyse bırakayım burda bari daha fazla kızmadan :))

Şaka dediğin komik olur...Komik hiç bişey göremedim ben bu programda bir iki kez gördüm acıyarak baktım şakazedelere...Resmen eziyet ediliyor duygusal anlamda...
Bu şaka programı falan değil rezillik...

geçen bende izledim ne kadar banal,iğrenç belli birilerine torpil kaydirigubbakcemile4:oklava:yapılıyorr ama kime

bu program çok eleştri topluyor zaten..yakında kalkar yayından.trt reyting uğruna böle programlara göz yummaya başladı başka şekilde izlenmio çünkü..

aynı programdan bende oldukça rahatsızım
hani bir özel kanalda olsa diycem ki özel kanal ama trt ya devletin televizyonu
gecenlerde face den videosunu yollamışlar genc bir cocugu cevirip korkutuyolar tipiyle sacıyla basıyla dalga geciyolar istediklerini yaptırıyolar
şaka komedi anlayısımız ne zaman bu acınası duruma geldi

sen en basitine denk gelmişsin canım ben bir kez izledim ama ne izleme trt yi tuşlamıyorum bile kumandadan
20 li yaşlardaki bi adamı ana avrat söverek dövdüler abartmıyorum "lan" kelimesi en basiti kalıyor burada
Resmen adamı rezil ettiler dövdüler sövdüler ve buna şaka diyorlarrrrr

Back
X