bir zamanlar deli gibi sevdiğim bal gözlüm bir başkasını sarıyor artık :(

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
4 yılımız birlikte geçmişti 4 koca yıl..
dün arkadaşlarımla otururken bi baktım damat gibi giyinmiş saçını yapmış,kızın birini belinden sarmış mağaza mağaza dolaşıyor tam 2 kez önümden geçti..
ilk gördüğümde o mu değilmi emin olamadım kalktım arkasından baktım o ydu evet beim 4 yıllık sevgilim özkanımdı..
geçip yerime oturduğumda tekrar geçtiler önümden çok zordu arkadaşlar tamam ayrıldık 1 yıldan fazla oldu evet ama ben çok çok kötü oldum onu öyle görünce..
içim cız etti aklıma geldi mutlu günler filan evet yapılacak hiçbişey yok mutlu mesut yaşıyor işte hayatına devam ediyor
belkide kızla bu kadar rahat dolaşamazdı aralarında nişan söz filan var sanırım :5:
Allah'ım sen büyüksün..
Biey de diyemiyorum ki..düşünebildiğim tek şey beni terkedip üzdü aylarca biz sevgiliyken yanyana bile yürüyemezdik herkes görür diye..
şimdi o kızla öyle görünce değersiz olan benmiydim dedim.. :14: :14:

öyle olur..Ben de şuan; sevgi verebilecek ve haddini bilen bir talibim olduğu halde öncekini unutamıyorum..özlüyorum..Sana yaptığı kötülükleri anlat bakalım ,neymiş bu özkan..sonra ben de sana onun bana yaptığı kötülükleri söyleyeyim ,değermiymiş hala onu yüceltmeye..O terketti değil mi seni?Terketmesi bile yeter aslında soğumamıza..

öyle olur..Ben de şuan; sevgi verebilecek ve haddini bilen bir talibim olduğu halde öncekini unutamıyorum..özlüyorum..Sana yaptığı kötülükleri anlat bakalım ,neymiş bu özkan..sonra ben de sana onun bana yaptığı kötülükleri söyleyeyim ,değermiymiş hala onu yüceltmeye..O terketti değil mi seni?Terketmesi bile yeter aslında soğumamıza..

kötülük yapmadı aslında ilişkiye başmak için deli divane oldu,kul köle oldu ben onu seveyim birlikte olalım diye bende sevdim onu ama çok öyle böyle değil herkesten çok bilikte üniversiteyi kazandık aynı şehirde olduk gece gündüz birlikteydik,herkesin kıskandığı yerimizde olmak istediği bi ilişkimiz vardı..
ama sanırım bende onu sevip sevgimi hissettirdikten sonra özkan değişti,o deli gibi seven,ağzımın içine bakan özkan gitti ilgisiz oldu nasıl olsa beni elde edipjkabimi kazanmıştı ya..
okul bitiyor herkes evlilik planları yapar söz nişan konuşur,özkan susar halbuki ilişkiye başlarken evlenelim benim niyetim ciddi ailemi gönderirim zihniyetinde olan biriydi o kadar iyiydi beni mutlu ediyordu ama çok değişti..
okul bitip evimize döndükten sonra bi kaç ay geçti sonra bi kaç gün çok az görüştük bana ben sana hakettiğin değeri veremiyorum sen hep ayrılmak istemekte haklısın sanırım ben seni mutlu edemiyorum ayrılalım en iyisi dedi ve ayrıldık 2010 eylüldü...

Bu Özkanlar hep böyle dengesiz oluyorlar demek ki :)Neyse...

Sen de sürekli böyle kalmayacaksın ki,elbet senin de acın küllenecek,sen de sevgilinle el ele mutlu mesut gezeceksin.

Kendini çok üzmemeye çalış,hakkında hayırlısı olsun :)

Bu Özkanlar hep böyle dengesiz oluyorlar demek ki :)Neyse...

Sen de sürekli böyle kalmayacaksın ki,elbet senin de acın küllenecek,sen de sevgilinle el ele mutlu mesut gezeceksin.

Kendini çok üzmemeye çalış,hakkında hayırlısı olsun :)

amin canım benim inşallah..

ah benimkide sarıyo başkasını nişanlandı geçen hafta boy boy nişan resimleri var deliricem yaa sizin en güzel hayaliniz artık bi başkasının dayanamıorum çok zor:14:

ah benimkide sarıyo başkasını nişanlandı geçen hafta boy boy nişan resimleri var deliricem yaa sizin en güzel hayaliniz artık bi başkasının dayanamıorum çok zor:14:

zaten benimkide nişan söz tarzı bişey olmasa bu kadar rahat gezemezdi :5:

üüzüldüm gercekten ama olmayinca olmuyor be arkadasim.her seyin ama herseyin hayirlisi olsun...insan ben onlari öyle görünce ben mutsuzum ama o nasilda mutlu diyerek sürekli bunlari sorguluyor.bilioyrum..birak serbest birek düsüncelerini.oda mutlu olsun insallah sende mutlu olursun.

inşallah canım inşallah bi gün hepimiz mutluluğu yakalrız..

inşallah canım inşallah bi gün hepimiz mutluluğu yakalrız..

Back
X