Bir ********zede daha!Lütfen yorum!

ekin79

Ya RAB Bizede Nasip Et
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
8.556
15
156
45
İstanbul
Arkadaşlar 8aylık evliyim.Bu aralar herşey üstüste geliyor.Bu süreçte korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı.Sorun eşimde çıktı.Şuan vitamin ve kür uyguluyoruz.
Şimdi sorun bu değil.Yenisi eklendi.Eşim ********ta eski kız arkadaşını aratmış.Denetlemek huyum değil.Tamamen tesadüfen bebek sorunumuzla ilgili bir siteyi geçmişte ararken bununla karşılaştım.Dün sabah gördüm dumura uğradım!O uyurken evden çıktım amacım ev terketmek değil.
Zaten o kararla çıksam asla dönmem!Anneme gittim.Anneme birşey söylemedim tabiki.Üzülmesin!
Sonra aradı,açmadım.(bu arada pc de o sayfayı açıkbırakıp çıkmıştım.Anlamış tabi ki)Geldi beni aldı.Öylesine baktım.Falan,filan vs..

Herneyse bunu kendi ailesine söylmeyi düşünüyorum.Doğru mu yapıyorum?Kafam çok karışık.Sağlıklı düşünemez oldum.Ben neti bebek için ne yapmalıyız diye araştırmak için kullanırken onun yaptığına bakın!..Çok üzgünüm!...
senağlama

canım merak etmiş aratmıştır bazen ben hiç sevmediğim bir insanı bile arıyorum merak ediyor insan sonuçta sakn ama sakın eşinin aileisne söleme
anladığım kadaryla bebeğimiz olmuyor diye başka arayışlara yönelir korkusu var
biraz bu yüzden bu durum canını sıkmış olabilir
daha önce de yapmadıysa hemen karar verme bu davranışllarına devam ederse o zaman sölersin
ama önce kendi aranızda halledin
ama sakın aileisne hemen söleme

canım merak etmiş aratmıştır bazen ben hiç sevmediğim bir insanı bile arıyorum merak ediyor insan sonuçta sakn ama sakın eşinin aileisne söleme
anladığım kadaryla bebeğimiz olmuyor diye başka arayışlara yönelir korkusu var
biraz bu yüzden bu durum canını sıkmış olabilir
daha önce de yapmadıysa hemen karar verme bu davranışllarına devam ederse o zaman sölersin
ama önce kendi aranızda halledin
ama sakın aileisne hemen söleme

Sağol yorumun için şimdiye kadar asla öyle bir eğilimi olmadı telefonu bile hep ortadadır.Denetleme ihtiyacı bile duymam.Zaten denetleyeceğim bir evliliğide sürdürmem.Bunu onada söyledim.Aramızda halledilmesi gereken bir konu evet!.Ama ciddiyetiminde farkına varmasını istiyorum.

ya bence de ne var ki orada mesajlaşmalarını fln görseydiniz tabi ki önemli bişi bu ama aratmasına bişi yok.merak bu olabilir. sakın olayı büyütmeyin.bence yani.gerekli tepkiyi koyarsanız ztn bidaha aratmaya bile cesrate etmez.ama bence huzurunuzu kçaırmayın. Allah bi an önce de hayırlısı ile bebek sahibi olmanızı nasip etsin

tamam o zaman canım zaten tlf nuna cvp vermemişsin hemen tepkini göstermen güzel ama hemen yumuşama istersen bir iki daha süründür daha iyi anlar:)
diyorsun ya hiç eğilimini görmedim diye
baştan nasıl alıştırrsan öle gider diye düşünüyorum zaten tepkinide hemen vermişsin

cocuk degilsiniz ki sorun ciktiginden esinizi gidiüp ailesine sikayet edesiniz.
bana cok sacma geldi isin acikcasi, esiniz icin cok gurur kirici birsey olur
sizin yerinizde olsam asla böyle birsey yapmam

ya bence de ne var ki orada mesajlaşmalarını fln görseydiniz tabi ki önemli bişi bu ama aratmasına bişi yok.merak bu olabilir. sakın olayı büyütmeyin.bence yani.gerekli tepkiyi koyarsanız ztn bidaha aratmaya bile cesrate etmez.ama bence huzurunuzu kçaırmayın. Allah bi an önce de hayırlısı ile bebek sahibi olmanızı nasip etsin

Amin canım inşallah!..Beklemediğim birşey olunca büyütüyorda olabilirim..Ama ders çıkarsın kendi de..Aaaa ne olcak normal tabiki diyememde!..

cocuk degilsiniz ki sorun ciktiginden esinizi gidiüp ailesine sikayet edesiniz.
bana cok sacma geldi isin acikcasi, esiniz icin cok gurur kirici birsey olur
sizin yerinizde olsam asla böyle birsey yapmam

Şikayet değil..Aslında dediğim gibi ciddiyetimin farkına varması için böyle birşey düşündüm..Yoksa bende özel sorunlarımızı asla yansıtmadım.Yansıtmamda!..
Dediğim gibi sağlıklı düşünemediğim için saçmalıyorda olabilirim.Zaten bu ruh haliyle yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışıyorum canım.

Amin canım inşallah!..Beklemediğim birşey olunca büyütüyorda olabilirim..Ama ders çıkarsın kendi de..Aaaa ne olcak normal tabiki diyememde!..

suanda bi de bu bebek gerginliğiyel kafanızda kurrark büyütüyor olabilirsiniz.tabi ki eşinize aaa cnm aferin sana gel beraber aratalım hatta eski sevgilierini ben de merak ettim şimdi-demeyin de ama huzurunuzu kaçırark da kendinizi de bunlatmayın:1hug: sevgiler

Şikayet değil..Aslında dediğim gibi ciddiyetimin farkına varması için böyle birşey düşündüm..Yoksa bende özel sorunlarımızı asla yansıtmadım.Yansıtmamda!..
Dediğim gibi sağlıklı düşünemediğim için saçmalıyorda olabilirim.Zaten bu ruh haliyle yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışıyorum canım.

anliyorum canim hangi kadin olsa köpürür.ben dahil.esim öyle birsey yapsa o gün hayati ona zindan ederim herhalde :oklava: ama esine güveniyosan daha önce bu tür bi sorun yasamadiysaniz sadece ikinizin arasinda kalmasi daha dogru bence.aile isin icine girince konu cok büyür sen hakliyken haksiz duruma bile düsebilirsin esinin gözünde.

anliyorum canim hangi kadin olsa köpürür.ben dahil.esim öyle birsey yapsa o gün hayati ona zindan ederim herhalde :oklava: ama esine güveniyosan daha önce bu tür bi sorun yasamadiysaniz sadece ikinizin arasinda kalmasi daha dogru bence.aile isin icine girince konu cok büyür sen hakliyken haksiz duruma bile düsebilirsin esinin gözünde.

Birdaha nete bile oturmadı..Fazla ürkütmüşüm kötükedihüso
Evlilik zor zanaat sır küpü oup patlamasam iyi.teşekkürler canım

İnsanın bir insanı merak edip araması internette cok büyütülcek bir sey değil.hatta gercekten kendine güvenen kadın bunu sorun bile yapmaz.sorun yaptıkca kendi yerini sarsar.
insan sevmediği kişileri bile an gelir merak eder aa ne olmus acaba buna diye bakar.
Gidip ailesine onu şikayet etmeniz,sonucunda ona hic bir şey olmaz ama sanırım sizi küçültür.
Evinin içindeki sorunu ki sorun da değil bu,çözemeyip gidip şikayet eden biri ve bu evli bir çift.
Biz sevgiliyken bile bunları yapmıyoruz kaldi ki evlilik........

İnsanın bir insanı merak edip araması internette cok büyütülcek bir sey değil.hatta gercekten kendine güvenen kadın bunu sorun bile yapmaz.sorun yaptıkca kendi yerini sarsar.
insan sevmediği kişileri bile an gelir merak eder aa ne olmus acaba buna diye bakar.
Gidip ailesine onu şikayet etmeniz,sonucunda ona hic bir şey olmaz ama sanırım sizi küçültür.
Evinin içindeki sorunu ki sorun da değil bu,çözemeyip gidip şikayet eden biri ve bu evli bir çift.

Benim kendime güvenimle alakalı birşey değil bu, "ben kendime güveniyorum isterse msjlaşıp görüşsün" diye düşünecek değilim.Evlilik sevgililik gibi değil, hareket ve davranış sınırları daha keskin.karşılıklı bir söz verilmiş ve bunun sorumluluğuda iliklerine kadar hissedilmeli..Aile konusunda haklısın sağlılı düşünemediğimi başta söylemiştim..
Teşekkürler yorumun için..

O site yüzünden boşanma oranları arttı resmen, nefret ediyorum ya...

Valla benim o konuda kafam çk rahat, o da bende kısa süre önce kapattık hesabımızı.. Birbirimize güvensekte illa bişeyler çıkıyordu kavga edecek... Güven meselesi değil bu kızlar insan bir anlık şeytana uyuverir. Seytan kaşımızla gözümüz arasındaki mesafe kadar yakındır bizlere... Rahat mı etmek istiyorsun açık açık konuş kapattır gitsin amannn çok da önemli değil o site!

Sana katılmıyorum... İnternette çok büyütülcek bi konu bu bence... Şeytan bu belli mi olur... Ne kadar güvensem de güvenmiyorum bi yerde erkeklere... Ne demek aratmak ya? var mı böyle bişey... Orda gül gibi karısı... neyini merak edip de aratıyor... Söylediklerimi gaza getirmek için söylemiyorum konuyu açan hanfendiyi! sadece bu konuda çok hassasım hiç tahammülüm yok internetle alakalı sorun çıktığında tüylerim diken diken oluyor... neler görüyoruz neler duyuyoruz... lütfen bu kadar rahat bırakmayın karşınızdaki insanı... dediğim gibi güvenip güvenmemek değil sorun... sorun nefs! :olmaz:

Valla benim o konuda kafam çk rahat, o da bende kısa süre önce kapattık hesabımızı.. Birbirimize güvensekte illa bişeyler çıkıyordu kavga edecek... Güven meselesi değil bu kızlar insan bir anlık şeytana uyuverir. Seytan kaşımızla gözümüz arasındaki mesafe kadar yakındır bizlere... Rahat mı etmek istiyorsun açık açık konuş kapattır gitsin amannn çok da önemli değil o site!

******** sayfasını ben açmıştım!..Kapatıp kapatmamak mesele değil.İstesem red etmezde ama ben denetleyerek yada kısıtlayarak önlem alınabileceğini düşünmüyorum.Seninde dediğin gibi olay tamamen nefis ve o hep yanıbaşımızda önemli olan nefsini dizginleyebilmesi..Buda benim değil onun elinde!..Ben ancak tavrımı kesin ve net ortaya koyarım.

******** sayfasını ben açmıştım!..Kapatıp kapatmamak mesele değil.İstesem red etmezde ama ben denetleyerek yada kısıtlayarak önlem alınabileceğini düşünmüyorum.Seninde dediğin gibi olay tamamen nefis ve o hep yanıbaşımızda önemli olan nefsini dizginleyebilmesi..Buda benim değil onun elinde!..Ben ancak tavrımı kesin ve net ortaya koyarım.

o zaman o şekilde yap canım... Umarım başarırsın :1hug:

Sen ona rahatsızlığını belli et canım, o senin rahatsız olduğunu bilsin.. Ama kendi içinde kendini fazla strese sokma..o kadar büyük bir olay değil, sadece merak edip bakmış, belki başka kişilere de bakmıştır ama sen sadece onu görmüşsündür..

Back
X