Bir ********zede daha!Lütfen yorum!

meraktan da olsa nette aradığı eski sevgilisi yaptığı hoş değil tavrını koy
bugün eski arkadaşını merak eden yarın neleri merak etmez
neler okuyor ve görüyoruz sen uyarını yap yerimseniben

eşine tepkini göster ama ailesine şikayet etmeyi düşünmen bana çocukça geldi
evliliğinize kimseyi karıştırmayın canım.bu mevzu büyükleri araya sokmayı gerektirecek bir mevzu değil
kendi aranızda çözebilirsiniz bu olayı.

Ailesinee söylesen nolcakkiii oğullarıyla gurur duyacaklar
en güzelii onla konuşarakk çöz

hmm merak edıp aratmıs olabılır ..bu esınızın yapısına baglıdır..
ama esınızın aılesıne demeyın bunu sakın aranızda hıcmı bısı kalmıycak bunu kendınız cozumleye bılırsınız okadar buyutulcek bısı degıl kı aılelerıde ıcın ıcıne katarak dahada uzulursunuz..
hem netı sadece bebek ıcın kullanma dusuncesınıde sılın aklınızdan..
bebek konusuna cok fazla takılmıssınız sanırım..ve kendınzıe psıkolojık baskı uyguluyosunuz ..

merak edip bakmış olabilir üzülme.eşimle beraber ********ta birilerini ararken eşim de benim yanımda eski kız arkadaşlarınıda aramıştı.laf olsun diye bakmıştık.eşinin ailesine falan sakın yansıtma.

allaşkına karısı hamile ama adamın nette arattırdıgı şeylere bak,
kimbilir aklına gelmiş eski sevgilim olsa simdi nasıl olurdu diye hayal etmiştir, onu özlemiş olması muhtemel.
sen bu şekilde tafra yaparak iyi yapmışsın ailesine söyleme üzülmesinler ama bebeğinin babasını tekrar gözden geçirmen gerekicek gibi görünüyor.

herkes böyle ufak tefek seyden koca bosasa dünyada evli cift kalmaz herhalde.biraz yapici olalim diyorum ben.

merak etmiştir bakmıştır.bende bazen bakıyorum.hatta eşimin eski kız arkadaşına bile bakıyorum.illa onu düşündü onu hayal ett die düşünme.bazen nefret ettiğim insanlara bile bakıyorum.merak işte ötesi yok

oncelikle 8 aylik evlisin ve daha cok yenisin bebek olduktan sonra bu gunlerini arayacaksin .. bebek konusunu bi kenara birak evliligin tadini cikar evliligin ilk yillari her konuda hem ask sevgi olsun hem cinsellik olsun paha bicilmez degerde zamanlar .. bu guzel gunlerini bebek konusunu kafaya takarak sakin bosa harcama ben bes senelik evliyim ve yeni hamileyim vede halimden cok memnunum ...
eski sevgilisini arama konusuna gelincede tamamen meraktan oldugunu dusunuyorum ... benimde eski erkek arkadaslarimi aradigim cok olmustur hemde esimin yaninda bu garip bi durum degil cunku biz insaniz ve bizdeki en kuvvetli duygulardan biride merak duygusu yeterki gizli sakli yapilmasin ...

ben bu siteye olan merakı anlamıyorum yaa. benim de eşimin de üyeliği yok. ama eşime arkadasları habire sende aç bir üyelik diye ısrar ediyolardı. bende istemediğimi söyledim. konu kapandı şimdilik. ama merak işte bir gün girer mi yapar mı bilemem. yaparsa çok kızarım.
ailesine söylersen onlar bu durumu sana karşı da kullanabilir. demek ki soğuttun çocuğu falan deyip canını sıkabilirler. kimseye bahsetme. kendin cezalandır.
bebek için 8 aylık bir evlilk çok yeni. bence biraz daha düşün. ama elbette karar senin

ailesine söylemen saçma olacaktır onları hiç araya koyma kendi aranızda halledin

bence tavrını koy ama ileriye gitme . çünkü merak etmiştir, bunda bişey yok bence. eminim eşin seni seviyordur, ayrıca bu konunun bebğiniz olmamasıyla ne alakası var da ona değindin anlamadım , acaba sorunlarınızdan biri de bu mu? bir de daha 8 ay çok erken bence, zamanla olacaktır

aileyi hiç araya katma sonuçta bu sizin özeliniz kendi aranızda halledin
neden şu site bu kadar önemli anlamıyorum yahuuu benimde yok eşiminde bilmiyorumkismile
sen al karışını güzelce konuş
inşlhh bir daha yaşamazsın canım opuyorumnanaktan

Ben senin yerinde olsam kaynanama asla bu durumu anlatmam .. Benim üzüldüğümü görmesindense mutluluğumu görsün daha iyi .. Unutma senin mutsuzluğun onun mutluluğu olur ..

ailesiyle ne alakasın var.bencede sakın söyleme.bu arada bende eski erkek arkadaşlarıma ne bilim gıcık olduklarım falan bakıyorum.nolmuş ki?
bence abartmışsın.sakinliğini koru..iinşallah bebeğini kucağına alırsın..aman sakin fevri olmaa..

Back
X