Biraderim

35 i geçince mantıksız geliyordur. Bir de çevresinde boşanmış arkdşları çoksa baştan neden bu strese gireyim diyebilir. Belki mutlu da olmayacak. Keyfine bırakın. Yardım isterse bakınırsınız etrafa. Çok arkdş çevremizde 40 lımyaşlarda bekar adam. Bence haklılar. Kadınlar zor. Erkek olsam hiç evlenmezdim

Arkadaşlar benim erkek kardeşim,39 yaşında ve hala bekar,hiç evlenmedi,nişanlamadı,annemin tanıştırdığı herkese bir kulp takti, bildiğim uzun ilişkisi yok, bizimle hiçbirşey paylaşmaz zaten, dışardan bakınca işinde gücünde sessiz maskulen bir adam, gay olduguna ihtimal vermiyorum ,ama artik bir yuva kursun istiyoruz, ne yapılabilir sizce? ya da benim goremedigim başka bir sorun olabilir mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
Evlenmek istemiyor olabilir mi?

Benim kardeşim de 33 yaşında. Evlenmeyi hem istiyor hem istemiyor. Kendi iş ortamında pek kimseyle tanışma şansı olmuyor. Bizim tanıştırmak istediklerimizin de ya yaşını küçük buluyor, ya büyük, ya boyu kısa diyor ya şişman.
Ben saldım artık umursamıyorum ama annem çok üzülüyor, ben de anneme üzülüyorum.

Her evlenmeyen gay mi oluo ? Onu bile aklınızdan geçirmenize şaşırdım.. benim abim de o yaşa yakın 36 yaşnda. Ama evlenmiyor.. sevgililari oldu gezdi tozdu.. Erkekler belli bir yaştan sonra evlenemiyor.. Rahatlığı bırakıp aile olmanın sorumluluğundan kaçabiliyorlar..benim abim de öyle... Bırakın evlenmek isterse evlenir. Demek ki onun da aklını çelebilecek nasibi çkmadı karşısına.. Kim olursa olsun ve konu her ne olursa olsun hayatına müdahil olmayın bencee...
gayım dese olsun diyecek yapıdayım, tek istediğim hangi cinsten olursa olsun sağlıklı uzun ilişkiler kurabilsin, sevsin, benim için ok

Merhaba
Vereceğim örenk belki çok uygun değil sizin durumunuza ama yetişkin insanların kararlarına müdahale etmek iyilikten çok zarar verir diye düşünüyorum.

Bir tanıdığım vardı 40 yaşlarına kadar bekar kaldı. Akdeniz bölgesinde yaşadığı için sevgilileri turistik bölgelerden kısa dönem gelip giden Rus kızlar olmuştu. Annesi sürekli panik halindeydi, bir çocuğu olur, Rus gelin alır götürür diye.

Ne yaptılar ne ettiler, kendi Karadeniz bölgesinden bir kızla 4 ayda evlendirdiler,
şu an Karadenizli gelin 3 bebeğe hamile kayın validesi ve kayın pederi ve eş tarafı ile kesinlikle görüşmüyor, evine de kabul etmiyor, torunları da göstermiyor.
Tanıdığım adam ise 5 senede kalp hastası oldu, maddi olarak sürekli borç icra içinde ve psikolojik olarak çok sağlıklı olmadığını söylüyor. Ailesi ile görüşmeye devam ediyor, karısı için ağza alınmayacak laflar ediyor, "hayatımın sınavını sizin sayenizde her gün ya sabır diye diye çekiyorum" diyor.

ha bu arada bu kadar kötü bir evlilikte neden 3 çocuk diyorum. "Bir işe yaramıyor, çocuk baksın bari" diyor.

Ey cehalet....
O yüzden bırakın evlenmiyorsa evlenmesin, müdahale ile başka insanların da mutsuzluğuna sebep olmayın derim.
Keşke Rus gelinmz olsa...asla hayır demem

belki gerçekten evlenmek istemiyordur
birde yanlış anlamayın cinsel anlamda kendine güvenmiyordur, istekli değildir (iktidarsız mı deniyordu ona)
ya da cinsel sorunu vardır

gay olmadığını düşündüğünüzden bunları sıralıyorum
benimde burda okuya okuya aklıma gay lik geliyor :KK70:
hiç konuştunuz mu abinizle ne diyor mesela?
hayırlısı olsun

Son düzenleme:
belki gerçekten evlenmek istemiyordur
birde yanlış anlamayın cinsel anlamda kendine güvenmiyordur, istekli değildir (iktidarsız mı deniyordu ona)
ya da cinsel sorunu vardır

gay olmadığını düşündüğünüzden bunları sıralıyorum
benimde burda okuya okuya aklıma gay lik geliyor :KK70:
hiç konuştunuz mu abinizle ne diyor mesela?
hayırlısı olsun
uygun kimse çıkmadı diyor, ama bir çabası da yok

gayım dese olsun diyecek yapıdayım, tek istediğim hangi cinsten olursa olsun sağlıklı uzun ilişkiler kurabilsin, sevsin, benim için ok
Bence uzun ilişki veya evlilik kişinin kendi tercihi.. baskıyla olacak bir durum değil.. baskı kuruldu evlenildi mutsuz olundu diyelim o zaman daha kötü olur.. bırakn herkes nasıl mutluşsa öyle yaşasın 😌😌

Back
X