Biraderim

uygun kimse çıkmadı diyor, ama bir çabası da yok
Aşkı aramak yormuştur belki veya akışına bırakmıştır, gerçekten aşık olacağı biri çıksa evlenmek için gün sayar, üzülüyorsunuzdur tabii ama evlensin diye de gözünün içine bakmayın, sırf sizi mutlu etmek için evlenir ama hayal kırıklığına uğrarsa daha çok üzülürsünüz.

belki gerçekten evlenmek istemiyordur
birde yanlış anlamayın cinsel anlamda kendine güvenmiyordur, istekli değildir (iktidarsız mı deniyordu ona)
ya da cinsel sorunu vardır

gay olmadığını düşündüğünüzden bunları sıralıyorum
benimde burda okuya okuya aklıma gay lik geliyor :KK70:
hiç konuştunuz mu abinizle ne diyor mesela?
hayırlısı olsun
uygun kimse çıkmadı diyor
Off ne meraklısınız görümce olup nefret edilen kişi olmaya
beni tanısa sever bence :KK68:

bırakın mutsuz evlilik yapacağına hiç evlenmesin daha iyi!sizin bu kadar dert ettiğiniz gibi o dert etmiyor olabilir. halinden memnun olabilir

Maskülenler gay olamıyor mu 😂 Gayette olur bütün gayler makyaj yapıp topukluyla gezmiyor.

Tüm bunları düşünmek yerine adamı salın. Evlenmek istemiyodur ne yapabilirsiniz ki neyin tavsiyesini verebiliriz. Yaşı da çok büyük değil gönlüne göre birisini bekliyordur belki. Daha faydalı işlerle uğraşın derim.

Maskülenler gay olamıyor mu 😂 Gayette olur bütün gayler makyaj yapıp topukluyla gezmiyor.

Tüm bunları düşünmek yerine adamı salın. Evlenmek istemiyodur ne yapabilirsiniz ki neyin tavsiyesini verebiliriz. Yaşı da çok büyük değil gönlüne göre birisini bekliyordur belki. Daha faydalı işlerle uğraşın derim.
bu yıla kadar takmıyordum,ben de aynı kafadayım, rahat etsin istediği gibi yaşasın bence de, annemi de hep dizginledim bu zamana kadar ama ne bileyim, sanki birşeyler eksik, ilgisiz kalmak, yardım etmemek ile rahat bırakmak arasında kaldım, bir sorun var mı onu da bilmiyorum gerçi derdim de bu zaten, yoksa gayım dese bile sıkıntı etmem, haa iyi ozaman der geçerim

anam yoksa.?...allah muhafaza, tövbe de hemşire :rolleyes:
Tovbe tovbe severim ben seni 💜
Belli bir yastan sonra tanismak etmek flort zor gelir insanlara.
Sabir daha az gormezden gelme yetisi daha etkisiz vs bikkinlik buna bagli oluruna birakma olmus olabilir.
Hic konusmazmisiniz nasil kisileri begenir es adayini nasil istiyor gibi.

Valla oyle kimse tek basina pek birileriyle tanisamiyor.Cogu kisiye ya aile ya cevre vesile ben aslinda oylesini dahada saglikli buluyorum en azindan bazi on bilgilere en basindan sahip olunuyor birde simdi guven sikintisida aldi basini gitti.

Sundugunuz secenek oldumu hic yaklasimi nasil.

Tovbe tovbe severim ben seni 💜
Belli bir yastan sonra tanismak etmek flort zor gelir insanlara.
Sabir daha az gormezden gelme yetisi daha etkisiz vs bikkinlik buna bagli oluruna birakma olmus olabilir.
Hic konusmazmisiniz nasil kisileri begenir es adayini nasil istiyor gibi.

Valla oyle kimse tek basina pek birileriyle tanisamiyor.Cogu kisiye ya aile ya cevre vesile ben aslinda oylesini dahada saglikli buluyorum en azindan bazi on bilgilere en basindan sahip olunuyor birde simdi guven sikintisida aldi basini gitti.

Sundugunuz secenek oldumu hic yaklasimi nasil.
canım adam yapı itibariyle ketum, rahatına düşkün, şöyle böyle istiyorum demedi hiç, 10 yıl kadar önce yabancı bir sevgilisi vardı, 2 yıl kadar sürdü, bir daha hiç olmadı veya bana anlatmadı, bir iki adayla görüştürdü annem, zorla gitti biliyorum, beğenmedim dedi geçti, ilişkimiz biraz kopuk bir de uzun konuşamayız pek, diyaloglar şöyle zaten:
Nasıldı gorüsmeniz?
Beğenmedim
Neden ablam?
İşte ...gibi.

canım adam yapı itibariyle ketum, rahatına düşkün, şöyle böyle istiyorum demedi hiç, 10 yıl kadar önce yabancı bir sevgilisi vardı, 2 yıl kadar sürdü, bir daha hiç olmadı veya bana anlatmadı, bir iki adayla görüştürdü annem, zorla gitti biliyorum, beğenmedim dedi geçti, ilişkimiz biraz kopuk bir de uzun konuşamayız pek, diyaloglar şöyle zaten:
Nasıldı gorüsmeniz?
Beğenmedim
Neden ablam?
İşte ...gibi.
Sal gitsin istiyorsa kendi bulur Onlami ugrasacan:KK70:ps sini oynayip cekirdegini bi basina citlesin gelir o yakinda ben kiz bulamiyom bi el atin diye:KK69:

aynen yaa, kırıcam bi gün o bilgisayarı zaten, ortalık zibil gibi kız kaynıyor, bulsun kendi diycem ama diyemiyorum artık neden? çünkü ablalık:anne:

özzgemmm seni alıntıladım ama neden olmadı ki?

Benim kardeşim de 33 yaşında. Evlenmeyi hem istiyor hem istemiyor. Kendi iş ortamında pek kimseyle tanışma şansı olmuyor. Bizim tanıştırmak istediklerimizin de ya yaşını küçük buluyor, ya büyük, ya boyu kısa diyor ya şişman.
Ben saldım artık umursamıyorum ama annem çok üzülüyor, ben de anneme üzülüyorum.

Yukarda ki soruları sizden de alalım 🤭

Yukarda ki soruları sizden de alalım 🤭
33 yaşında, 180 üzeri boyu, 75 civarı kilosu var. Sarışın, renkli gözlü. Tesadüfen karşılaştığı bir yapımcıdan oyunculuk teklifi aldı ama değerlendirmedi çünkü salak 😂😂😂 Önlisans mezunu, elektronik alanında çalışıyor. İş saatleri yoğun olduğu için evden işe işten eve bir hayatı var uzun süredir. Sanırım o yüzden başımıza kaldı 😂😂😂😂 ilgilenen kızlar eqlesin özelden foti atarım ahahahah :KK70: :KK70: :KK70:

Ben yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum zira ilerledikçe daha seçici oluyor insanlar. 20 li yaşlarda herşey daha tozpembe,daha kolay görünüyor gözümüze ama ilerledikçe yaşımız daha gerçekci bakıyoruz.
Benim abimde bekar,şu an kız arkadaşı var ama çocuk istemiyorum ne uğrasacağım,yiğenlerim bana yetiyor demiş mesela kıza. 10 sene önce böyle düşünmüyordu biliyorum. Evlenmek için girişimde de bulunmuyor açıkçası.
Kendi haline bırak dedim anneme en son,sen evlen dedikçe inatlaşıyor. Haklısın dedi ama son durum ne bilmiyorum acıkçası.

35 i geçince mantıksız geliyordur. Bir de çevresinde boşanmış arkdşları çoksa baştan neden bu strese gireyim diyebilir. Belki mutlu da olmayacak. Keyfine bırakın. Yardım isterse bakınırsınız etrafa. Çok arkdş çevremizde 40 lımyaşlarda bekar adam. Bence haklılar. Kadınlar zor. Erkek olsam hiç evlenmezdim
Aslında tam tersi.evlilik erkekler için bulunmaz nimet.
Yemeğini yapan var temizliğini yapan var çocuk yapıp bakan var
Oh ne ala memleket

Aslında tam tersi.evlilik erkekler için bulunmaz nimet.
Yemeğini yapan var temizliğini yapan var çocuk yapıp bakan var
Oh ne ala memleket
Çocuk dışındaki yazdığınız herşeyi anneleri yapıyor genelde:-)
Sevebilecekleri yiğenleri de varsa eksiklik hissetmiyor olabilirler.

Back
X