Biraderim

cherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem :KK68:
cevaplar:

mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz:rolleyes:

maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var

tutumlu

il İzmir

boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi

bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili

çocukları çok sever

içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı

negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum):-)

hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam

annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır

bir de bonus olarak şahane bir ablası var:rolleyes:

evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?
Ahahaha yaaa bakış açılarımız aynı resmen 😂😂😂
Ben de hep diyorum, bunun evde kalması sorun değil de dünya üzerinde bir adet kızcağız benim gibi bir görümceden mahrum kalıyor ona üzülüyorum diye:KK70::KK70:

Problem sizde olabilir mi ? Çünkü yuva sizin istemenizle değil onun istemesiyle kurulur adam istemiyor yani gay mı bilmem ne mi bir sebebe gerek yok adam en büyük sebebi keyfi istemiyor
doğru valla, keyfi o kadar yerinde ki umrunda değil, baba olmak için geç kaldığıni farkettiginde üzülmesin istiyorum , abla olarak bu yıla kadar destekledim yalnızlığını, annemin ataklarına göğüs gerdim ama yanlış mı yapıyorum, artık biraz dürtüklesem mı diye düşünüyorum şu anda, ne yapayım, kazık kadar da olsa kardeş

[e
bu ikisi kesin zaten, özgür ruhunu sevdiğım avaresi, yeter da 40 yıldır özgürsün zaten, guldun, eğlendin, bitti, biraz da soya çalış, bir yeğen ver kucağımıza diyesim var ama diyemiyorum, neden? çünkü kızar

Kova burcu falan mı? Bazı erkekler evlenmesi daha iyi cidden. Bu özgür ruhlu tipler insanı hasta ediyor.

Evlenmis olmak icin evlenmek istemiyor.
Dogru kisiyi bulunca evlenmek istiyor bence.

Bence sizden kendisi yardim istemedikce rahat birakin. Keyfi yerinde gibi.
Zaten herkes evlenmek zorunda degil, biz normal görüyoruz diye herkes ayni sekilde önemsemek zorunda degil.

59 yaşında gibi anlatmışsınız. Yaşı gayet normal.
dogru söyluyorsun canim erkek için 39_40 çok geç değil ama hemen bugün tanışıp evlenemez ki?karşılıklı tanıştım, begendim,tanıdım demek bile en az 2 yil, sonra hemen çocuk yapacaklar mi? bekleyecekler mi? istediklerinde hemen olacak mı? ne bileyim ben +5 yıl düşünüyorum çocuk işini, 45 de bana geç gibi geliyor

Kova burcu falan mı? Bazı erkekler evlenmesi daha iyi cidden. Bu özgür ruhlu tipler insanı hasta ediyor.
öyle deme be cherry m...belki kendi gibi özgür ruhlu bir kız bulur, iki özgür kafa kafaya verip, çocuğu bana bırakıp , kolkola fırt fırt gezip mutlu olurlar, hiç mi ihtimal yok diyosun? :KK43:
yalnız daha önce hiç sallamazken 1 aydır buna taktım kafayı, ne senaryolar ne ihtimaller var kafamda, görümce topuzu yaptırmadan ölursem gözüm açık gidecek gibiyim:KK48: içimdeki görümce diye senaryo yazasım var

dogru söyluyorsun canim erkek için 39_40 çok geç değil ama hemen bugün tanışıp evlenemez ki?karşılıklı tanıştım, begendim,tanıdım demek bile en az 2 yil, sonra hemen çocuk yapacaklar mi? bekleyecekler mi? istediklerinde hemen olacak mı? ne bileyim ben +5 yıl düşünüyorum çocuk işini, 45 de bana geç gibi geliyor
7 numara diye bir dizi vardi trt nin
zeliha karakteri vardi ne gorse bebeler bebelere bagliyordu Sen gibi
biz bunlari eversek nisani sozu 3 ay,hemen hamile kalsa seneyede bebeler kucagimizda vahidimmmm o geldi aklima:KK70:su anli ruh halinle zelihaya baglamisin direk 😁😁

Hayirlisi hayirlisi oda olur

Son düzenleme:
7 numara diye bir dizi vardi trt nin zeliha karakteri vardi ne gorse bebeler bebelere bagliyordu.
Sen gibi direk biz bunlari eversek nisani sozu 3 ay hemen hamile kalsa seneyede bebeler kucagimizda vahidimmmm o geldi aklima:KK70:su anli ruh halinle zelihaya baglamisin direk 😁😁

Hayirlisi hayirlisi oda olur
allah iyiliğini versin, sesli güldüm yeminle, biliyorum Zeliha yı, aynen ona döndüm :KK70:

Komik gelecek belki ama doğum haritasına mı baktırsanız😂
Astrologların dediğine göre Venüs'ü başak burcunda olanlar ya hiç evlenemezlermiş yada çok geç evlenirlermiş.
Venüs'ü başak burcundaysa umudu kesin ona göre😄

Astrologların dediğine göre Venüs'ü başak burcunda olanlar ya hiç evlenemezlermiş yada çok geç evlenirlermiş.
iyi fikir baktırayım ona da nerden bakılır?
hiç anlamam astrolojiden, denize düşen yılana sarılır, gerekirse nasa ya çıkar dilekçe veririm, venusü indirecekler mı çıkaracaklar mı artık ne lazımsa yapılsın, kardeşim ruh eşini bulsun

Son düzenleme:
Aslında tam tersi.evlilik erkekler için bulunmaz nimet.
Yemeğini yapan var temizliğini yapan var çocuk yapıp bakan var
Oh ne ala memleket
Öyle mi dersin. Son yıllarda hiç görmedim böyle karşılıksız fedakar hanımlar. (Geçmişin, annelerin ezikliğidir belki) Devir değişti. Erkekler de farkında belli yaştan sonra bekar dolu adam var ortalıkta. Dediğin gibi olsa can atarlardı.

Bir uye teta healing (cakra actirmaymis) onermis
Ben olmazsa nefesi kuvvetli hoca artik :KK70:cozer dedim (saka)
Sen astrolog diyosun
Turbe onerisi is loading :)

Allah kk hatunlarindan korusun elimize dusurmesin her turlu bas yakariz :KK55:

Bir uye teta healing (cakta actirmaymis) onermis
Ben olmazsa nefesi kuvvetli hoca artik :KK70:cozer dedim (saka)
Sen astrolog diyosun
Turbe onerisi is loading :)

Allah kk hatunlarindan korusun elimize dusurmesin her turlu bas yakariz :KK55:
biliyordum burda bu işin her türlü çözüleceğini, yaşasın kk

Back
X