BİRADS 3 MEME ULTRASONU ÇOK KORKUYORUM YARDIM

İlaçlı meme mr çekildim bugun tabi sonuclar cıkmadı ama e nabızda görüntüler var anlamıyorum ama korkuyorum ve mersk,ediyorum böyle bazı yerlerde siyah bişi var bazı yerde parlak beyaz alan vs bilgisi olaan

5 aydır bunla uğraşan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum bende bi acıyla fark ettim sürekli antibiyotik verip gönderdiler ama daha sonra meme doktoru buldum brıads 4 denildi granülamatöz mastit de olabşlir dedi biyopsi yapıldım 5 cm lik bi alandı biyopsi temiz geldi ilaçlı me girdim ödem görüldü ama memeye baya yayılmış bi kaç odakda apseler dedi dışarıda kızarıklıkta var ameliyat olayım dedim biyopsi temiz geldi ama alan çok yayıldığı için doktor ilaç kullan korkma kötü huylu değil dedi ameliyat etmiyorlar koltuk altınızda lenf var mı

Banada yardımcı olur musunuz

Her iki aksilla doğal görünümdedir dedi çok geçmiş olsun

Bende 6 yıl önce 7 aylık hamileyken mastit görüldü çok zor süreçlerden geçtim sağ memeye cerrahi işlem uygulamdı kesi atıldı iltihap boşaltıldı tabi öncesinde çektiğim acılarda var antibiyotik kullandım. Kutu kutu üstelik hamileydim sonrasında boşaltım yapıldı ve 2 ay sonra doğum yaptım mastit olan memeyi verdim emzirdim doktorum sıkıntı görmedi zaten temizlediler ama gelip görün ki 2019 da olan mastit 2025 de tekrar etti bu sefer ne gebelik ne emzir me hiç biri olmamasına rağmen yine aynı meme de görüldü önce adet olcam diye ağırıuor sandım sonra kızarıklık ağrı görünce eyvah dedim korktuğum başıma geldi genel cerrahiye gittim hemen ve acil ultrasonla bakıldı mastitle uyumlu görüldü ama boşaltıma gerek duymadı 2 kutu ayrı antibiyotik verip gönderdi kullandım ilaçları ama tam düzelirlen tekrar kızarıklık arttı iltihap toplandı hemde gözle görüşür derecedeydi nerdeyse patlayacak durumdaydı meme ucunun yan tarafındaydı doktoruma tekrar randevu aldım cnkü ilaçlarım bitmişti doktorum görünce hemen pansuman odasına yönlendirip boşaltılmasını söyledi serüven burda başladı hergün 1.5 ay şehir hastanesine gittim pansumana önce kesi atıldı canımdan can gitti uyusturup yapmalarına rağmen çok ağladım üstelik dayanıklı biri olmama rağmen sonra o kesi atılan yere drenaj yapıldı her pansumana gittiğimde içindeki gümüş direni çıkartıp yenisinş koydular ama Allah bin kere razı olsun cidden çok ilgililerdi 5 yıl önce özele gidiyordum asla böyle müdahale etmediler onu söyliyim .. 1.5 ay sonunda iltihapta azalma olunca artık tamam dediler tabi bu süreçte antibiyotik sürekli kullandım çünkü tek başına yeterli olmazmış bosaltım antibiyotikle desteklemem gerekiyormuş o süredede midemin ağzına sıcıldı Buda ayrı konu … sonra doktorum ultrason verdi bugün çekildim pazartesi raporumu göstereceğim benim mastit içinde Granülamatöz mastit dedi doktorum umarım tekrar etmez bakalım pazartesi ne diyecek eğer tedavim sonlandıysa plastik cerrahiye gidicem cnkü memem içine çöktü gördükçe canım sıkılıyor üzülüyorum yani bu kronik mastit oluyormuş umarım tekrar etmez ama hala içerde birseyler varmış raporda öyle yazıyor sormak istediğiniz bişey olursa söylerim sizlerede çok geçmiş olsun bunun bi çaresi olsa keşke bana süt kanalların çok geniş olduğu için vücudun böylr yapıyor denildi yani senin vücut yapınla alakalı bşy dediler bağışıklığınla ilgili ama çaresi yok mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…