Tabi hiç kırmadım zaten ama yerleşmiş bir bilinç var onlarda.. Ben dinlemiyorum ama dinleyenler için üzülüyorumİyi de yonlendirmeler bilincsizse neden dinliyorsunuz?
Yasli insanlar, kirmayin tamam deyin ama kendi bildiginizi yapin. .
İki tarafin da gonlu olsun maksat..
Aynen ya 20 doğum yapmış sadece 4 çocuğu yaşıyor bir de bana tecrübeliyim diyor!Çok doğru bende bebeğim agladığında aliyirum sakinlestiriyorum öpüp kokluyorum anneyiz biz bundan doğal ne var
Hem anne bebek arasındaki güven açısından da yararlı
Bırak etrafın ne dediğini ben bildiğimi okuyorum şahsen
Benimde KV çok nasihat verir bilgiçlik taslar bisey soyler bana yuzune bile bakmam dogru durust sanki 15 yasında çocuğum halbuki şimdiki anneler çok daha bilinçli
Nee 20 dogummu nasıl olur buAynen ya 20 doğum yapmış sadece 4 çocuğu yaşıyor bir de bana tecrübeliyim diyor!
Ya şuan hamilelik dönemindekilerin de en çok kafaya taktığı şey, çevrenin yönlendirme merakı
Evt ya kadın bana 40ım çıktıktan sonra yine hamile kaldım hiç boş kalmadım dedi . Çoğu bakımsızlıktan öldü dedi ağlaya ağlaya ölmüş yavrular köy işleri çok yoğunmuş!!!Nee 20 dogummu nasıl olur bu
Diyorum ya şimdiki kadınlar çok daha bilinçli aile planlamasindan tutta hamilelik bebek bakımı hastalıkları vs. Herseyden anlıyoruz az çok..
Önceden kadınlarımız kurtaji bile bir nevi korunma yöntemi sayiyorlarmis
Benim KV bir kızı var özürlü bide eşim esimde kendi halinde buyumus zaten gorumcem 38 yasında ama bir yasında bebeğin aklı yok KV onla ilgilenmekten eşimle hic ilgilenememis o yüzden diyorum bende herhalde eşim ailesine duskun değil hiç bize çok düşkündür
Yuhh bu kadın katil resmen agzim açık kaldı nasıl ana buEvt ya kadın bana 40ım çıktıktan sonra yine hamile kaldım hiç boş kalmadım dedi . Çoğu bakımsızlıktan öldü dedi ağlaya ağlaya ölmüş yavrular köy işleri çok yoğunmuş!!!
Çok şükür artık insanlar daha bilinçli.. Ama evt dediğin gibi bir de beni yönlendiriyorlar anlamaz diye ! Bilmiyorum ya insanın sabır kahramanı olması lazım, marketteki teyze bile yönlendiriyor.Yuhh bu kadın katil resmen agzim açık kaldı nasıl ana bu
Bide sana ukalalik yapıyor Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?