- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
canım bence gerçekten istersen bırakırsın.ben küçükken psikolojik bir sorunum olduğunda yaptığım şeyler; saçımı emiyordum, elimdeki başparmağımı meme emer gibi emiyordum, ayak parmaklarımdaki tırnaklarımı ağzımla kesiyordum (tiksinç biliyorum ama psikolojik işte) , ağzımda önce dudaklarımı soymaya sonra ısırmaya başladım sonra ağzımın içini minik minik ısırıp komple ağzımın içini yara yaptım yemek yerken ağzım kanıyordu, ellerimdeki tırnaklarımı yerdim, kirpiklerimi koparırdım. bunların hepsini bıraktım. ayrıca solağımdır fakat babam ve annem sayesinde sağ elimi de kullanabiliyorum. nasıl bıraktın bunları dersen bizde babanın sözü geçer babam 1 dedi 2 dedi kızdı bana bağırdı falan filan baba korkusundan ben bıraktım. ilkokula gidiyordum o zamanlar.şimdi sana tavsiyem bu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719834 linke bir göz at. hergün olumlama yap nasıl yapacağın linkte olması lazım. birde hergün 336 kez "ya Musavvir" Allah ın isimlerinden 336 kez söyleyip " Allah ım hayırlısıyla saçımı emme alışkanlığımdan kurtar beni" diye dua et.
kızlar 21-22 yaşındayım ama saçımla oynama hastalığım var ama öyle böyle değil kendimi ne zaman boş bulsam elim saçımda. böyle saçımdan tek bii tel çıkarıyorum onu çekiştirmeye başlıyorum sonra başka tele. ya hayır saçım kabarıyor papaz gibi oluyorum ondan sonra. artık bu benim sinirlerimi bozmaya başladı çünkü fark etmeden arkadaş ortamımda da yapıyorum ve çok dikkat çekiyor. psikoloğa gittim ilaç veririz dedi ancak ünide okuyorum ve derslerim çok zor ilaç kullanamam bu yüzden ne yapmalıyım ya