Birakardik bebek

sevilarslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
6
2
1
32
Merhabalar bebeğim için birakardik dediler ve haftasına göre geriden geliyor sağlıksız olabilir dedi kürtaj dedi ben atan kalbi nasıl aldirayim.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-17-16-42-07-827_com.google.android.apps.docs.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 56
Bence iki doktorla yetinmeyin. Sorunu bilmiyorum o yüzden yorum yapamadım ama birkaç yere daha görünseniz içiniz rahat eder. Çok üzüldüm umarım her şey yoluna girer.

benim de bundan önceki gebeliğimde 7 haftada zayıftı kalp atışı , bir hafta sonra tekrar gel dedi 8. hafta olması gerekirken kalbi durmuş kürtajla aldılar alınan ürün 6 hafta uyumlu diye yazmışlardı epikrizde
bir uzmana daha görünün gerçekten kalp atışı durduysa sizi zehirler

Gideceğim baska doktora da bakalım hayırlısı olsun alındıktan sonra bir sorun oluyor mu sonra dan hamile kaldınız mı.Kalbi atıyor dedi ama çok yavaş dedi.

Gideceğim baska doktora da bakalım hayırlısı olsun alındıktan sonra bir sorun oluyor mu sonra dan hamile kaldınız mı.Kalbi atıyor dedi ama çok yavaş dedi.
Temiz hijyenik bir şekilde kürtaj yapıldıktan sonea bi sorun olmaz tabi ki, ben eylülde düşük yaptım ve şuan 4.5 aylık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…