Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum....

DARLYDIXON

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
56
1
296
bu siteyi yeni takip edenlerdenim. ben 3,5 yıllık evliyim. anlatmakla bitmez....çok kötü günler geçirdim. benim de sorunum eşimle...tartışmaya başlayıp sonra kavgaya dönüşüyor hakaretler daha sonra da şiddet...sonrası birkaç gün ayrı kalıyoruz daha sonrası özürler bir daha olmayacaklar, sözler....aslında bende inanmıyorum onun değişeceğine. ama kurtulamayacağımı da biliyorum.benim eşim yapışık gibi.bırakmaz ki beni...biz şuan yeni bir ev aldık onun bütün maaşı ev borcuna gidiyor. anlayacağınız benim maaşımla geçiniyoruz. pazar günü çilek aldı bir kasa bende annenlere felan ver dedim bende annemlere götürdüm biraz ertesi gün işten eve geldiğimde çilek nereye gittiğini sordu. ben de sinirlendim nereye götürceğim ki diye tersledim.sonra bu beddua etti bir sürü. yaa uymak istemiyorum şu adama şu mübarek günlerin hatrına cevap vermedim. sonra bu ağzına geleni söylüyor.yediğim içtiğim zehir zıkkım olacakmış.annme verdiğim çilek de zehir zıkkım olacakmış vs.ben de güldüm dedim kimin parasını kime haram ediyorsun,gerçekten çok kişiliksizsin, sana uymayacağım sen istedğini de.iftar hazırladım ezen okununca yemek yapmayı beceremedin mi dedi, cevap vermedim. ama ben cevap vermeyince böyle kuduruyor.neyse beyimiz kavga etmek istiyor hakaretler ediyor beni evden kovuyor.ben biraz daha dursam cevap vereceğim en iyisi evden gitmek. o diğer taraftayken çocuğu alıp yavaşça evden çıktım...
arkamdan geldi ben yine arabaya atlayıp gittim gerçekten sıkıldım.
yaa bilmiyorum bu adam beni haketmiyor ama yapıştı bırakamıyorum...valla napcam bilmem.

zor bir durum ama seçim sizin hayatta sizin bir ömür boyu böyle yaşamayı göze alabiliyormusun? cevabın evet ise yapıcak bişey yok hayır ise sen kararlı olduktan sonra ne kadarda yapışkan olsa bırakmak zorunda kalıcak..

Hiç saygı kalmamış aranızda.
Nasıl toparlanır bilmiyorum.
Toparlanacağını da zannetmiyorum.
Şiddet eğilimleri olan insanları düzeltmek çok zor.
Kabul ettirebilirseniz terapi işe yarayabilir
Tabi bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız.
Bırakmıyor yapıştı demişsiniz.
Bırakmak için ne yaptınız

Son düzenleme:

Bir çilek için mi pes valla ben sana 1 kasa daha alcagım sus deseydın keske... Hem çalış didin evine bak yemek hazırla begenmesın.. Sende otur evınde evıne bak daha guzel yemek yaparım boyle de.. Size karşı şiddet uyguluyorsa o evde durma benim. Eşyalarımı kırmıştı birkeresinde hala içimde yaraydı.. Yenisini aldı.. Ama senden birtane daha yok kendini ezdirme çalışan bir insansın sana muhtac olmadıgını anlasın

Bırakır Bacımmm Bırakır.. topla cesaretini.. git kurtul valla yaa.. giden senden gidiyoor... değişmezler.. inan Bana.. çocuğun da varmış.. Allahım yardımcın olsun.. huzur çoook önemli yoksa.. huzur yoksa sürdürmek niye ne için ?

Alışkanlık aşktan beter biliyorum...
Ama yarın siz de bebeniz de bu hakaret ve beddualara alışacaksınız o zaman çok daha geç olacak bence.

kısacık yazıda okurken bile içim sıkıldı

eşiniz çok küçük hesaplar yapmış ya....

yok çilek nereye gitti zıkkım yesinler felan ne ayıp....

aslında belkide sinirle söylüyordur....

kavga etmek için ama arada birde çocuk var o etkilenir...

bence hiç yoktan yere kavga tartışmaya yer arıyorsa psikolojik sorunları vardır....

ona seçenek sunun ya psikiyatrise gitsin yada bunun böyle devam etmeyeceğini...

çocuğunuza kötü örnek olduğunu söyleyin....

Eşinizin kızdığı şey çilek değil sizin onu terslemeniz.Tamam o ak kaşık değil mi ama sizde olayı başlatmışsınız.Birbirinize saygısızca davranıyorsunuz.

Hiç cevap vermeyip, yok saymak yapılabilecek en ağır saldırıdır karşı tarafa..
Belki adam bu yüzden bu kadar asabileşiyor.
Tabi sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapıyorum, belki de gerçekten ruhsal sorunları vardır eşinizin.

Bir gözlem yapar mısın, ilk anda mı asabi yoksa siz cevap vermedikçe mi deliriyor?

Saygının olmadığı yerde yapılabilecek hiçbirşey olmadığına inanmışımdır her zaman... Allah yardımcınız olsun iyi bir karar vermeniz lazım...

Sadece bu olay üzerinden probleminizi anlamak zor.Eşinizin öfke kontrol sorunu olabilir.Ayrıca eğer maddi durumunuz uygunsa aile danışmanına gitmenizde fayda var. Tabi bu noktada eşinizin direnciyle karsılasabilirsinz. Eğer kabul etmezse ben evliliğimi kurtarmak için en son çabayı gösterdim madem senin için bu kadar önemsiz evliliğimiz bu sorunlarla daha fazla yaşamak istemiyorum. Boşanalım de..

ya benim yaşadığımı bir arkadaşım yada bir başkası yaşasa kesinlikle boşan derdim. Ama söz konusu kendin olunca farklı oluyor.haa boşanma işini de denedim. ben 5 aylık hamile iken boşanmak üzere ayrıldık.3,5 ay ayrı yaşadık .çok kararlıydım ama iş yerime geliyor nolur lütfen ben ettim sen etme bırakmıyor peşimi. hep acaba mı ki dedim şimdiye kadar ama bilmiyorum. aniden yapıyor ediyor sonra yarım saat geçmiyor sarılmak istiyor. bu seferde bana geliyorlar kavga iyice büyüyor.yaa bilmiyorum çok zor hayat kaleye almamaya çalışıyorum.bilmiyorum doğru mu yapıyorum

önce bırakmıyo gıbı yapıp sonra yerıne bırını koyar m.etme sen mutsuzsan bıtır kararlı ol hiç birşey yapamaz.

Anlattıklarınıza bakarak eşinizin öfke problemi olduğunu ve bir uzmandan yardım almanızda çok fayda olduğunu söyleyebilirim ( tecrübeyle sabittir.)

Kavgaların peryodu artar ve şiddeti azalır. Ama yine de arada bir gelirler eşinize. O kadarına da katlanılabiliyor. Hatta belli bir süre sonra o kavgalar gülme konusu oluyor inanın.

İnşallah düzelir.

Biraz burnu sürtülse iyi olur sanki. Hem çalışıyorsunuz (mecburmuş gibi) hem ev işi hem çocuk...

psikologa gitti ilaç felan verdi ama oda çok uyutuyor diye içmedi.
ailesini görseniz dersiniz ki bu aileden böyle çocuk olması normal...kayın validem şer bir insan değil kendi halindedir eşim evin en küçük çocuğu o kadar şımartmışlar ki.aman sen otur baban yapar sen yorulma...vs.eşimin babası da çok pasif kayınvalidem onu ezmeye çalışır sürekli hatta bizim yanımızda çok hakaret etmiştir. biz evlerine gideriz adamı yanımıza sokmaz böyle, bende çok anlamış değilimmm. yani ailecek asosyaller.ailecek psikolojik sorunları var. ya nerden buldum ki bilmem bunları

ya bu erkekler kadınları neden eziyorlar halbuki yüce dinimizde peygamber efendimiz(sas) “Allah’a ve ahiret gününe iman eden kişi, komşusuna eziyet etmesin. Bir de ey mü’minler! Size kadınlar hakkında hayırlı olmanızı vasiyet edip, dilerim, kadınlar eğri kemikten yaratılmışlardır. Bu kemiğin en eğri kısmı üst tarafıdır. Eğer eğri kemiği doğrultmaya uğraşırsan onu kırarsın. Kendi haline bırakırsan daima eğri kalır. Bu yüzden size kadınlar hakkında hayırlı olmanızı vasiyet ederim.” (Buhari, Müslim)demiş. müslümanlığımız dışarda evde yok. aman efendim bu hanım bana Allahın emaneti aman ona sahip çıkayım emanete hıyanet etmeyeyim diyen yok.dışardan aman iyi bir müslüman abdestinde,namazında, aman içkisi yok kumarı yok... bu mudur ???????
Peygamber Efendimiz iabdet edeceği zaman Hz.Aişe 'den izin alırmış.Nerde müslümanlık nerde??? benden tüm erkeklere

siddet..
beddua
nereye kadar ciceksiniz bunlari iyi düsünün
eger isterseniz kurtulursunuz
siddet gördügünüzde rapor falan alin
öfff katlanmayin evet durum bundan ibaretse
haketmiyor sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…