- 27 Aralık 2010
- 56
- 1
- 296
- Konu Sahibi DARLYDIXON
-
bu siteyi yeni takip edenlerdenim. ben 3,5 yıllık evliyim. anlatmakla bitmez....çok kötü günler geçirdim. benim de sorunum eşimle...tartışmaya başlayıp sonra kavgaya dönüşüyor hakaretler daha sonra da şiddet...sonrası birkaç gün ayrı kalıyoruz daha sonrası özürler bir daha olmayacaklar, sözler....aslında bende inanmıyorum onun değişeceğine. ama kurtulamayacağımı da biliyorum.benim eşim yapışık gibi.bırakmaz ki beni...biz şuan yeni bir ev aldık onun bütün maaşı ev borcuna gidiyor. anlayacağınız benim maaşımla geçiniyoruz. pazar günü çilek aldı bir kasa bende annenlere felan ver dedim bende annemlere götürdüm biraz ertesi gün işten eve geldiğimde çilek nereye gittiğini sordu. ben de sinirlendim nereye götürceğim ki diye tersledim.sonra bu beddua etti bir sürü. yaa uymak istemiyorum şu adama şu mübarek günlerin hatrına cevap vermedim. sonra bu ağzına geleni söylüyor.yediğim içtiğim zehir zıkkım olacakmış.annme verdiğim çilek de zehir zıkkım olacakmış vs.ben de güldüm dedim kimin parasını kime haram ediyorsun,gerçekten çok kişiliksizsin, sana uymayacağım sen istedğini de.iftar hazırladım ezen okununca yemek yapmayı beceremedin mi dedi, cevap vermedim. ama ben cevap vermeyince böyle kuduruyor.neyse beyimiz kavga etmek istiyor hakaretler ediyor beni evden kovuyor.ben biraz daha dursam cevap vereceğim en iyisi evden gitmek. o diğer taraftayken çocuğu alıp yavaşça evden çıktım...
arkamdan geldi ben yine arabaya atlayıp gittim gerçekten sıkıldım.
yaa bilmiyorum bu adam beni haketmiyor ama yapıştı bırakamıyorum...valla napcam bilmem.
ya benim yaşadığımı bir arkadaşım yada bir başkası yaşasa kesinlikle boşan derdim. Ama söz konusu kendin olunca farklı oluyor.haa boşanma işini de denedim. ben 5 aylık hamile iken boşanmak üzere ayrıldık.3,5 ay ayrı yaşadık .çok kararlıydım ama iş yerime geliyor nolur lütfen ben ettim sen etme bırakmıyor peşimi. hep acaba mı ki dedim şimdiye kadar ama bilmiyorum. aniden yapıyor ediyor sonra yarım saat geçmiyor sarılmak istiyor. bu seferde bana geliyorlar kavga iyice büyüyor.yaa bilmiyorum çok zor hayat kaleye almamaya çalışıyorum.bilmiyorum doğru mu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?