Bıraksam sorun olur mu?

Aynı durumdayım 6 seanslık paketimin 4 seansı bitti ve hala yoğun bir şekilde çıkıyor. Genelde 4 ile 6 seans sonrasında ciddi sonuçlar alınıyor lazerde. O yüzden paketinizi bitirin en azından derim. Benim gittiğim klinik duruma göre buz ve Alexandrite karışık uyguluyor. Buz lazer Alex'e göre çok daha fazla acıtıyor kesinlikle, tabi yapan kişiye göre de değişiyor. En son uygulama yapan kişide az acı hissetmiştim. Bir sonraki gidişimde aynı kişinin seansa girmesini isteyeceğim. Belki siz de farklı bir kişinin uygulama yapmasını talep edebilirsiniz. Ama mutlaka seanslarınızı bitirin.

Ben yıllar önce genital bölge için, ilk önce diode gittim birkaç seans , hiç memnun kalmadım. Sonra hastanede Alex gittim. Sizin gibi 4.seansa gittiğimde büyük ölçüde azalma vardı, var olanlar da ince ve güçsüzdü. Zaten sonrasında gittiğim seanslar aylık bile değildi, çünkü var olanlar daha geç çıkıyordu. Kıla, tüye,ten rengine göre başarı oranı değişiyor demişlerdi. Sanırım 7-8 seans gitmişimdir, uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum. Bende %95 bir başarı sağladı.
Kalanlar ise gerçekten minik ve güçsüz, dikkat bile çekmiyordu. En fazla bu kadar olur demişlerdi zaten.
Aradan yıllar geçti. Sanırım 5 yıl.
Şuan %75 iyi durumdayım, hamileyim. Hamilelikten sonra , o %25lik kısım için iki seans atış yaptırırım, kaç yıl gider kim bilir.

Hayatımda verdiğim en doğru kararmış. Çok büyük rahatlık.

Toplu paket değil, tek tek seans alabilecek yeri tercih edin.
"Yüzde yüz" veya "bitene kadar" denen yerlerden kaçın.
Tene değen cihazlardan uzak durun. Hem çok acıyor hemde hiç hijyenik değil.
Mutlaka hastanede işlemi tercih edin.
Siz siyah kıla mı sahipsiniz? Hiç kumrallık sarılık var mı sizde

Siz siyah kıla mı sahipsiniz? Hiç kumrallık sarılık var mı sizde
Ben beyaz tenliyim ama sarışın değilim.
Genital bölgemde çok koyu değil.
Tüylerim siyahtı ama alt dudak bölgesinin kökleri beyaza dönük,herkes gibi. O yüzden kalan tek tük kısım da orada kaldı.
Sonrasında çıkan tüylerde yine oradan çıktı. (Eskisi gibi çıkmadı ama,
ilk yaptırdığım zamanlar %95 temiz iken, şuan %75 temiz diyeyim.)
5 yıl olduğunu düşünürsek, iyi bir oran hala diye düşünüyorum.

Ben beyaz tenliyim ama sarışın değilim.
Genital bölgemde çok koyu değil.
Tüylerim siyahtı ama alt dudak bölgesinin kökleri beyaza dönük,herkes gibi. O yüzden kalan tek tük kısım da orada kaldı.
Sonrasında çıkan tüylerde yine oradan çıktı. (Eskisi gibi çıkmadı ama,
ilk yaptırdığım zamanlar %95 temiz iken, şuan %75 temiz diyeyim.)
5 yıl olduğunu düşünürsek, iyi bir oran hala diye düşünüyorum.
Anladım ben kumralım hiç siyah kıl yok ya sarıya dönük ya da kahverengi o nedenle Alexander bana etki etmez de soprano ıce platinium etki eder mi diye arada kaldım

Back
X