- Konu Sahibi haticezehra
-
Kayınvalidenizin evine sonradan giden siz değil misiniz?
Neden kendisi ayrılmak istiyor?
Ev ayrılıcaksa bu durumda sizin ayrı bir eve çıkmanız gerekmez mi?
Kendinizce haklı sebepleriniz vardır ama kaç yaş büyük,görmüş geçirmiş bir kadına da;
''niye şimdi börek açıyorsun,sırası mı''denmez.
Ve bu işin böyle olacağı belliyken,keşke baştan kabul etmeseydiniz.
Eve yardımcı alıp,6 odalı bir evde oturabildiğinize göre,iki göz oda tutup pek âlâ çıkabilirsiniz.
kayınvalideniz kaç yaşında? kendi işini kendi görebilecek güçte mi?
çok haklısın canım. sen iş esirgemiyosun ondan, onun da bebişee bakması lazım. ama yapmıyorsa da böyle kabul edecksin mecbur, kafana takmayacaksın. ev pırıl pırıl olmak zorunda değil, gerekirse günlük işleri aksat, bakalım o zaman ne yapacak!!!
ama zaten çıkacakmışsınız, azcık daha sabret. bu arada k.peder, kayın, görümce var mı evde? allah yardımcın olsun, ben tek çocukla 70 m2 evin üstesinden gelemiyorum(çalışıyorum ama hafta sonu bile yapamıyorum, kızım bana hiç iş yaptırmıyor, iş yapcam, yemek yapcam diye strese giriyorum, uykusuz ve yorgun kalıyorum). seni düşünemiyorm. sabır de artık ne yapcan başka...
Evet o konuda haklıydı ben o gün kızımı hastaneden çıkardım, bir gece ishal ve kusmadan hastanede yattı ve sabaha kadar uyumadım eve geldim, işte ne bilim annem olsa mesela sofrayı kurar bizi yorgun diye uğraştırmazdı.Hm uykusuz hem gergindim.
Sonra dedim anne sen büyüksün affet diye iyice üstüme geldi.
Ev konusuna gelince, biz bu evi sonradan aldık, yani ne onun nede benim.
ve o buray istemiyor işini kim yapacak.
Anladım;olsun sen yine de gidip hatanı anlayıp,özrünü dilemişsin.
Bazen karşı taraf pişman olduğunu anlayınca,haklılığını gözüne sokar.
O hesap olmuş.Şimdi ev ne O'nun ne benim demişsin,
o kısmı anlamadım.Ev kimin parasıyla alındı ki?
Yanlış anlama sormamda ki amaç;eğer ortak alınan bir evse,
yapılacak en güzel şey evin satılıp iki ev alınması.
Tabi ki o yaşta bir insan evin işine yetişemez.
Ev ortak alındı, yarısını kayınbabam verdi, yarısınıda eşim kredi çekti hala ödüyor.Vbenim bir evim daha var ve kirada saçma sapan bir olay benim meselem hep büyük konuştum başıma geldi.Bir daha tövbe.
Tekrar ev alınacak buranın satılmasını bende istiyorum.Çünkü benim ömrümü yedi bu ev.
gittigi sohbetlerde kafasi biraz bulanmistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?