Biran önce düzelmesi gerekiyor..

tavsiye edebileceğin doktor varmı cnm istanbulda,
ama böyle bi tanıdım gitmiş iyi gelmiş değil gercekten tecrübeli konuyu hemen anlayan ve cozebilen doktor arıyorum.
cünkü 10 doktora gititm,rakam abartı değil 10 doktora gittim kimse kalıcı bir çözüm sunamadı bana.

cok mucahale etmıssın
ılk evlılıgıımde ben hıc cınsellık yasayamadım
capa tıpta
cınsel terapi bolumu var arsaluys kayır dıye bı doktor
cok tecrubelı canım
benonda tedavı oldum bana bı ggun ansızın
senın bırseyın yok
sen gıt esın gelsın dedı
cok tecrubelı oldugunu dusunuyorum arastırabılırsın

cok mucahale etmıssın
ılk evlılıgıımde ben hıc cınsellık yasayamadım
capa tıpta
cınsel terapi bolumu var arsaluys kayır dıye bı doktor
cok tecrubelı canım
benonda tedavı oldum bana bı ggun ansızın
senın bırseyın yok
sen gıt esın gelsın dedı
cok tecrubelı oldugunu dusunuyorum arastırabılırsın

saol canım fiyatları nasıl peki
cumartesi günü ordamı cok sıkıntılı ya uff :((

bu normal bı durum degıl canım...
ya orgazm olamadıgın ıcın bılıncaltın ısteksızlık yaratıyor..
yada hormonal bır sorun...
bence doktora danısman yerınde olur..
burda pek cok kadın esının kendısı ıle bırlıkte olmamasından yakınırken;senın esın senı ıstıyorsa senı arzuluyor ıse bence elınden gelenı yapmalısın..
pek cok bayan sırf esının bır an olsun dıkkatını cekebılmek ıcın gecelıkler mumlar vs pesınde:(

Dogru bi tavsiye mı bilmiyorum ama senin yerinde olsam numara yapardım yani bu kadar seviyosam istemesemde istiyormuş gibi numara yaparım. Hani Buda senin icin cok zor nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum ama bu kadar seviyosam ve evliliğim tehlikedeyse rol yapardım ben şahsen

cinsellik sırasında acı çekiyorsan isteksiz olman normal önce bu sorunu çözmen gerek
mutlaka iyi bir doktora görün canım evlilikte cinsellik önemlidir umarım en kısa zamanda sorununu çözersin:31:

niye acı çekiyorsun ki acaba?
bunu öğrenmek için gıt baska bı doktora. dene baska doktorları da.
eltımın kızlık zarı yırtılmamıs doğumda yırtılmıstı. baska bı kısımda yırtılma olmus. o da acı çekiyordu ilişki sırasında. öle bıseydı tam hatırlamıyorum.

arkadaslar yazmıs kadınlar için olan damlalardan al.

eşini seviyorsun, mutlu etmek istiyorsun orası kesin. bunun içinde bı muayene ol bakalım. öyle bı zevkı nıye yaşayamayasın ki tatlım.

Back
X