Biranda soğumak :/

3. ayımda aynı senin gibi soğudum önünde ygs vardı o zaman onun ama sırf ygs var bana çok aşık diyip ayrılmamazlık etmedim çok da iyi yapmışım benden sonra başkasını bulup unuttu zaten ha ygsden düşük mü aldı evet ama o da beni bağlamaz yani napıyım kendimi mi bunalıma sokayım o ygsye girecek diye soğumuşsan bence daha fazla gitmez bu ilişki

2 ay olmuş daha ya. İstemiyorsan olmaz. Sen bir an heveslenmişsin ortak yönler görünce falan. Bu kadar kısa zamanda cinsel çekimin bitmesi hiç normal değil.

Asosyal falan demişsin bir de. Boşver canım ya. Çocuğa acıyıp vicdan yapıp sıkıntıya sokma kendini..

Bu kadar kisa surede o kadar hayaller kurduk ki bnde uzulecegim biliyorum daha bugun kurabiye yaptim.ona verdim hediye. cabuk hareket etmek istemiyorum boyle olup duzelen varmi.onu merak.ediyorum

sen çocuğu ezik görüyosun ama :/ bence bu ilişkiyi sürdürmen acımasızlık, sevmediğin halde

mutlaka regl döneminde yaçadıgın bi strestir canm...o bendede olurdu.adama çatardım sürekli ayrılalım derdim.sonra pişman olurdum.ve bunların hepsi regl dönemimde olurdu.bende aldım karşıma ''regl dönemimde böyle dengesizliğim olur canım idare et '' dedim oda her ay o dönemlerde beni alttan alırdı

Sevgin ne kadar çok olursa olsun arada bi olursun böyle ha hoş mu değil..
Bendede olmuştu bi ara ama çocuğun yaptığı bişeyler vardı.
O aralar soğuk davrandım bi süre sonrada ayrıldık geçerli nedenlerden.
Sonra peşimden çok koştu barıştık başlarda dedim bana güvenme ben giderim diye.
Tut kendini dedi.
Çok gariptim o aralar ama şimdi deli gibi seviyorum.
Gelgit yaşıyabiliyor insan ya

sanki ben yazmisim gibi bugun ben de bunlari dusundum benim de erkek arkadasim biraz sizinki gibi asosyal sayilmaz ama beni yerlere goklere sigdiramaz kendini kucuk gorur hep. Yakisikli sayilmaz benden daha kotu bir okulda okuyor arkadaslarima soyledigimde cok tepki gosterdiler annem de oyle ama beni o kadar cok seviyor ki kolay kolay kimseye guvenemem ama ona olan guvenim inancim sonsuz. Onunlayken mutluyum ama bugun bulustugumuzda cok tuhaf hissettim ne isim var benim burda dedim onun kadar sadik ve deli divane asik degilim. Kisilik, yasam tarzi olarak da farkliyiz. Ne yapsam bilemiyorum kendimi sucluyorum ona haksizlik ediyorum diyorum ayrilmak da istemiyorum. Seneye de universite sinavina girecegim onun bu tarz kaygilari yok ben simdi ayrilmali miyim acaba diyorum cunku seneye ona ayiracak vaktim olmayacak ve ayrilmamiz gerekecek diye dusunuyorum. Uzmek istemiyorum onu da.
Sanirim zamana birakmak gerekiyor ani karar vermeyin ve bu konu hakkinda dusunmeyin rahat olun zamanla hisleriniz netlesir zaten

Seni terkedip 2 ay aramasa deli divane aşık olursun peşinden. . Büyük ihtinalle ustune cok düşmüş baska bi nedeni yoktur ve bu şekilde devam ederse sen ondan ayrilirsin benden söylemesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de böyle düşünüyorum. Bi'taraf aşkı iki kişilik yaşadı mı çatırdamaya başlıyo böyle. Azıcık geri de dursa tutuşurdun bugün az mesaj attı, bugün özledim demedi vs diye

Ama açıkcası özgüveni olmayan insanları ben de sevmiyorum. Ben çok eziğim diyene, sen öyle diyosan öylesindir tabii falan diyesi gelir insanın:44:

Sakarligina kadar 2 ayda gozunuze batar olmus...
Siz onu degil, onun sizi simartmasini, degerli hissettirmesini sevmissiniz, yazdiklarinizdan cok belli bu tavriniz, hic asik olmamis, beni mukemmel buluyor, ayrilma lafi gecince agladi, yalvardi, cok asik vs. diye... Korktugunuzda bu ilginin, iltifatlarin kaybolmasi aslinda, elestirmiyorum, ama olan bu...Bu arada cok ilgi mi bunaltti diyorsunuz, evet aslinda onun vari yogu sizmissiniz gibi davranmasi sizi bunaltmis ve ama ayni zamanda da simartmis acikcasi...
Bence zaten ilgi vs. iyice azalinca sizde hicbir sey kalmayacak, o zaman bitecek zaten, 2 ayda bir insana tapar halde olursun genelde, siz cekim bile kalmadi, sogudum diyorsunuz...
Bence ne kendinize ne de ona daha fazla zaman kaybettirmeyin...

Bende de böyle bir durum vardı ayrılamıcam sanmıştım 2 ay olmuştu ve 1 ay daha düşündüm derken bir anda ara vermeye ikna ettim döncem arıcam dedim bitirdim ama ne aradım ne döndüm ne telefonlarına döndüm sonra da hattımı değiştirdim bitti gitti

Bence sen bu çocuğu sevmiyorsun, ilgisini seviyorsun.
Çünkü gerçekten sevsen o sana ben eziğim vs dediğinde ona hayır çok iyisin şöylesin böylesin gibi şeyler söylerdin iyi hissetmesini sağlardın.
Çünkü seven insanın gözünden sevdiğinin kusurları bile güzel gözükür, en azından göze batmaz veya soğutmaz.
En iyisi ayrılman olucak onada haksızlık etme çünkü sende sevgi oluşmamış, senin sevdiğin şey onun ilgisi.
Daha 1 yıl var bekliyeyim diyorsun, 1 yılı doldurup ayrılmayı mı düşünüyorsun duygular bu kadar basit değil sevmiyorsan oyalama.
Ayrıl ve uzak dur belki yokluğunda ona değer vermeye başlarsın. Ama dur biraz daha deniyim diyorsun bu oyun değil ki adımlarını sağlam atmanı öneririm.

Diyordum kndine hakaret etme diye ama bi yerden sonra bnde sikildim .. :/ kizdim ve birdaha kndine kotu soz etmeyecgni soyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…