biraz alakasız ama fikir almak istiyorum

esra8484

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
135
39
323
arkadaşlar arabamımızı değiştircez.şuan kullandığım araba küçük ufak bişi.eşim cruze ls almak istiyor.kullanan arkadaşlar elbet vardır.nasıl rahatmı uzun olması beni tedirgin ediyor park falan kullanabilirmiyim diyorum.yardımcı olurmusunuz please...

Ben park etme özürlüyüm zannediyordum taki ufak araba kullanana kadar siz düşünün :)

Tabii imkansız mı ? Hayır :) Yeniliklere açık olmak lazım

Son düzenleme:
araba markasından anlamıyorum ama park etmek bu kadarda büyük sorun değil yani! öğrenmesi gayet basit.

Büyük geniş ve rahat bir araç. Ben park etmeyi çok sevdiğimden zorlanmıyorum uzun Araçları park etmekte.

şuanki palio bunu park etmek çok kolay uzun süredirde bunu kullanıyorum.3 senedir.şimdi modelini değiştirelim dedik nerdeyse hergün araba kullanıyorum o yüzden merak ettim kullanan arkadaşlardan

Çok rahat araba ama uzun tabi park etme sorunun yoksa kullanışlı ama bence bayanlar a küçük araba veya Jip yakışıyor

Arkadasim eger coluk cocuk yoksa yani aileniz kalabalik degilse buyuk araba almayin nolursunuz, her sabah goruyorum koca koca arabalarda tek kisi, trafik ve park sorunu giderek buyuyor guzel ulkemde

Chevrolet marka sedan bir araç cruze. Ben sedan araçları cok daha kolay park ediyorum. Hiç hatchback kullanmadım ama tabii ki küçük araba daha rahattır; ancak zaten arabayı yapanlar ona göre park sistemi kuruyorlar arabaya kamerası olsun sinyaller olsun. Ben 5.20 kullanıyorum cok uzun bir araba o da sedan ama inanın park etme sistemi cok kolaylaştırıyor isinizi. Arabayı deneme sürüsüne gittiğimde rampaya geri geri park ettim ilk defa kullandığım o koca arabayı ve sagımda solumda araba vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…