Biraz ayıp mı ettimm ??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar uzak bi akrabamızın kızıYla samimiyiz gelip gider bize. Yeni biriyle görüşmeye başlamış. Müzik hocasıymış filan baga heycanlıydı. Bana videolarını izletiyodu bi kızla çalıp söylemişler. Bendee aa izin verme böyle barlarda falanda çalıyomu dedim. Yok düğünlere gidiyo sadece dedi.

Kız gittikten sonra utandım üzerime vazifemiydi. Belki o rahatsız olmuyor. Ayıp etmişim dimi kızlar. Normalde çok dikkat ederim ama ortam biraz rahattı ağzımdan atmışım:/ umarım darılmamıştır ya. Siz napardınız bu durumda

Çok temiz kalplisin maşallah sana :) bir dahakine dikkatli ol yada konuş kızla üzüldüğünü yanlışlıkla ağzından çıktığını söyleyebilirsin canım.

Olabilir insanızya hrzaman tutamıyoruz ki kendiimizi, doğal tepki vermişsin sonuçta.

Çok temiz kalplisin maşallah sana :) bir dahakine dikkatli ol yada konuş kızla üzüldüğünü yanlışlıkla ağzından çıktığını söyleyebilirsin canım.

Ya ben gıcık olurum bu şekilde yorumlara hani belki o memnun herkesin kendi seçimi derim sevmem aşağılamayı. Aynen bidahakinde bi şekilde toparlıycam dikkatli olucam

Olabilir insanızya hrzaman tutamıyoruz ki kendiimizi, doğal tepki vermişsin sonuçta.

Evet O an onun iyiliği için dedim aslında kötü bi niyet yoktu. Onları gösterene kadar da hep olumlu konuştum beğendim çocuğu. Bidahakinde toparlıycam artık:)

normal aslında barda kızlarla iç içe olması ilk akla gelen şey , emin ol çok kişi , bu tepkiyi veriyordur ama sen mesafeni korumak istyorsun koru yine de.

normal aslında barda kızlarla iç içe olması ilk akla gelen şey , emin ol çok kişi , bu tepkiyi veriyordur ama sen mesafeni korumak istyorsun koru yine de.

Aslında o an istemsizce sordum dediğin gibi akla ilk o geliyor. Ben mesafeli durmayı severim bi de o demeden hani böyle meraklı gibi sormuş oldun. En hazetmediğim insan tipi :) bidahakine ağır durucam

Bence sorun yok. Ortam da rahat diyorsunuz. Tavsiye vermissiniz sonucta. Yine de bir dahakine dikkatli olursunuz

bendensin bende hiç hoşlanmam bişeyleri söylemekten ama söyleyince
sonra kendimi yerim
ama çoğu insan hiç takmıyor merak etme
en olmadı söylersin birden ağzımdan falan çıktı
diye ki iyi niyetli birşey söylemişin aslında

O an iyi niyetimden attım ağzımdan o da öyle hissetmiştir eminim. Çünkü direk didik didik sormadım. O gösterince ister istemez merak ettim. Aklımın ucundan bile geçmiyodu yoksa. Diyorumy sevmem normalde bAna anlatılırsa dinlerim ama yorum yapmam fazla. Çok çok yakınım olcakta öyle akıl vericem.

alınmaz heralde ya
kotu nıyetly soylemedıgını anlamıstır :)
yınede bıdaha dıkkat edersın yanlıs anlasılabılır :)

Yok cnm arkadaslik arasinda olur bu tip konusmalar..

Boyle rahatsiz olduysan bi dahasina dikkat et kendi ic huzurun icin.

alınmaz heralde ya
kotu nıyetly soylemedıgını anlamıstır :)
yınede bıdaha dıkkat edersın yanlıs anlasılabılır :)

Yok yok kesinlikle yorum yapmıycam daha. Kız gittiğinden beri kafama takıldı kötü oldum. Tutucam dilimi :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…