biraz ayrılık iyi gelirmi sizce...

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum,eşim ve çocuklarımla tatile çıktık ,annemlerdeyim,iznimiz bitti,ben çocuklarla annemde kalmak istiyorum okullar açılana kadar eylüle kadar,aslında istemiyorum ama,eşimle çok yıprandık,çocuklar küçük,çocuk yüzünden başlayan tartışma büyüyüp birbirimize karşı ağır hakaretlerle son buluyor,1 gün sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyor eşim,şu an 10 gündür ayrıyız o kendi memleketine gitti çocukların 1 tanesi ile,bende annemlerdeyim,mesajlaşıyoruz,mesajlarında bir özlem hissediyorum (normalde hislerini belli edemeyen biridir)nasıl hissediyorum bana karşı daha sevecen bir ses tonuyla ve güzel bir hitap şeklinde mesaj çekiyor,buda beni ister istemez heyecanlandırıyor,ama çok bunalyorum ,çok yıprandım kendi evimdeyken çok çıkıp gelmek istedim ama gelemedim,şimdi kalmalımıyım,gitmelimiyim bilemedim,ne yapmalıyım ????

az önce görüştüm,kalmak istediğimi söyleyince ses tonu değişti,sen bilirsin diyor ama ,gelmemi istiyor gibi,düşün bana kararını söyle dedim,oda dedi bakayım ekonomik durumdan nasıl olacak dedi ayrı ayrı gitmemiz,bende düşün kararını söyle dedim ,tamam dedi kapattık..

Bencede bir iki hafta iyide eylüle kadar cok bence...buseferde adam yanlizliga alismasin,özgurce yasamak ne güzelmis karisam yok görüsen yok diye...ben genel olarak ayri tatil fikirlerini sevmem, neden evleniliyorki beraber bi hayat gecirmek icin, tabii herkezin kendi alanida olmasi lazim ama 1-2 ay cok bence...aaa sorunlar varsa bazen ufak ayriliklar ise yaraya bilir, bunuda en iyi es karar verir siz esinizi taniyorsunuz cünkü, ama eylüle kadar cok yaaaa...buna izin veren eside bi sorgularim okadar uzun benden ayri kalmayi göze aliyosa yani...benim düsüncem...

az önce görüştüm,kalmak istediğimi söyleyince ses tonu değişti,sen bilirsin diyor ama ,gelmemi istiyor gibi,düşün bana kararını söyle dedim,oda dedi bakayım ekonomik durumdan nasıl olacak dedi ayrı ayrı gitmemiz,bende düşün kararını söyle dedim ,tamam dedi kapattık..

Sanırım eşiniz izinde, keşke beraber biraz kayınvalidenizde biraz da sizin ailenizde kalsa idiniz .
Tatilleri beraber geçirmek önemlidir aile bağları için, özelliklede Bayram ları.
Arasıra ayrı kalmakta iyidir, ama iki tarafında bir manisi yoksa birlikte hareket etmek taraftarıyım.
Bahsettiğiniz süre çok uzun bence.
Ben olsam bayramda mutlaka dönerdim.

eylüle kadar kalmak elbette benim içinde zor olucak,ama gittiğinde evde benim olmayışımı vede çocukların,onu biraz düşündürür diye düşünüyorum.ama ona ben bu sebebten kalmak istiyorum demedim,sizce demelimiyim,huzursuzluktan ,mutsuzluktan bıktım o yüzden kalmak istiyorum desem nasıl olurki offffffffffffffffffffff..:18:

Arkadaşın dediğine katılıyorum,eylüle kadar uzun bi zaman "gözden ırak,gönülden uzak"demişler.. Gurur yapmayın bence bi 2 hafta falan daha yapın tatilinizi..baktınız eşiniz bişey demiyor,siz arayıp "seni özledim" deyin.

Sanırım eşiniz izinde, keşke beraber biraz kayınvalidenizde biraz da sizin ailenizde kalsa idiniz .
Tatilleri beraber geçirmek önemlidir aile bağları için, özelliklede Bayram ları.
Arasıra ayrı kalmakta iyidir, ama iki tarafında bir manisi yoksa birlikte hareket etmek taraftarıyım.
Bahsettiğiniz süre çok uzun bence.
Ben olsam bayramda mutlaka dönerdim.

biraz kayınvalidemlerde kaldık ,birazda annemlerde kaldı sonra tekrar gitti annesine çocuğun bir tanesi ile,hiç bir sorun yok gayet iyiyiydik,şu 10 günlük zamanda biraz özlediğini hissediyorum tabi sözde birşey yok,benimkisi avuntu belkide (ses tonunun daha yumuşak olması :( ) ...

eylüle kadar kalmak elbette benim içinde zor olucak,ama gittiğinde evde benim olmayışımı vede çocukların,onu biraz düşündürür diye düşünüyorum.ama ona ben bu sebebten kalmak istiyorum demedim,sizce demelimiyim,huzursuzluktan ,mutsuzluktan bıktım o yüzden kalmak istiyorum desem nasıl olurki offffffffffffffffffffff..:18:

Bence adam tam kıvama gelirken,sizin yaşanmış olan olumsuzlukları tekrar su yüzüne çıkarmanız yanlış.. Eylüle kadar gerçekten uzun bü süre arkadaşım:26: yaptığınız taktik yerinde ama uzatmayın eylüle kadar.

Eylul ayina kadar cok uzun bir zaman... esinizle probleminiz varsa esinin iyi bir zamaninda rahatsiz old ugun konulari konusabilirsin......

Kendini ozletecem diye esini rahatliga alistirma.....

tatile gelmeden önce ,sorunlar yaşadık,iş şiddete kadar gitti,en son anneme söyledim dayanamadım bir değil iki değil,annemde eylüle kadar kal dedi anlasın biraz dedi,tabi biz birşey yokmuş davrandık annemle ,aslında şuan mesaj çekmek istiyorum ,(çünkü mesajla daha iyi iletişim kuruyoruz)huzurlu mutlu olacağımı bilsem seninle birlikte gelirim,ama biraz ayrılık bize iyi geleceğini düşünüyorum diye ama ne yapsamki ??

Bence adam tam kıvama gelirken,sizin yaşanmış olan olumsuzlukları tekrar su yüzüne çıkarmanız yanlış.. Eylüle kadar gerçekten uzun bü süre arkadaşım:26: yaptığınız taktik yerinde ama uzatmayın eylüle kadar.

yine aynı olayları yaşamaktan korkuyorum,iş bavulu alıp çıkmaya kadar geliyor ,bir düşünün,yinede yanlış bir düşüncemi ?

tatile gelmeden önce ,sorunlar yaşadık,iş şiddete kadar gitti,en son anneme söyledim dayanamadım bir değil iki değil,annemde eylüle kadar kal dedi anlasın biraz dedi,tabi biz birşey yokmuş davrandık annemle ,aslında şuan mesaj çekmek istiyorum ,(çünkü mesajla daha iyi iletişim kuruyoruz)huzurlu mutlu olacağımı bilsem seninle birlikte gelirim,ama biraz ayrılık bize iyi geleceğini düşünüyorum diye ama ne yapsamki ??

Şiddet derken??hmmmm:26: seviyormusun eşini?

bana kalırsa biraz kal şiddete varan tartışmalar yaşamışsın o da sen de kafanızı dinlemiş olursunuz hem kıymetini anlar belki.ama küçük bi tavsiye eylüle kadar kalırsan biraz uzun olur sanki (erkekleri fazla yalnız bırakmaya da gelmez)15 20 gün kal sonra dön:)

Şiddet derken??hmmmm:26: seviyormusun eşini?

evet eşimi seviyorum,normalde çok iyi bir insandır,ama sinirli iken bambaşka biri oluyor,bana tokat attı birkaç kez,vede evlindiğine,benle tanıştığı güne kadar lanet okuyor,bir gün sonra insan sinirlenince herşeyi söyler diyip yüzüme gülüyor,ben robot değilim kaldıramıyorum artık bunları...

yine aynı olayları yaşamaktan korkuyorum,iş bavulu alıp çıkmaya kadar geliyor ,bir düşünün,yinede yanlış bir düşüncemi ?

Şimdi iş değişti,sana katılıyorum canım..ruhunun acısını hissettim,sen dediğini yap da aklı iyice bi başına gelsin canım.. Evdeki "boşluk"u bi görüp yaşasın.. Sende zamana bırak offf bu erkek milleti ne yapmaya çalışıyor! Tatilini yap kafanı dağıt, eşinde orda kafasını bi boşaltsın bakalım.

Şimdi iş değişti,sana katılıyorum canım..ruhunun acısını hissettim,sen dediğini yap da aklı iyice bi başına gelsin canım.. Evdeki "boşluk"u bi görüp yaşasın.. Sende zamana bırak offf bu erkek milleti ne yapmaya çalışıyor! Tatilini yap kafanı dağıt, eşinde orda kafasını bi boşaltsın bakalım.

bende bu şekilde düşünüyorum,kalmak istemiyorum ama birşeylerin düzelmesini istiyorsam sabretmeliyim,ama şimdiden eşimi özledim..:30:

kendimi de dahil ederek söylüyorum bu kadınların duygusallığı özverisi evlerine bağlılığı olması gördüğümüz evliliklerin bi çoğu boşanma ile netice bulur.

bende bu şekilde düşünüyorum,kalmak istemiyorum ama birşeylerin düzelmesini istiyorsam sabretmeliyim,ama şimdiden eşimi özledim..:30:

Sabret canım..eşini özlemen güzel ama biraz sık dişini..bence ilk "seni özledim"i eşin diyecek gibi geldi bana:16: kaç yıllık eşin,sesinin tonundan seni özlediğini anlaman çok doğal.

kendimi de dahil ederek söylüyorum bu kadınların duygusallığı özverisi evlerine bağlılığı olması gördüğümüz evliliklerin bi çoğu boşanma ile netice bulur.

Haklısın arkadaşım,nedense bütün fedakarlık ve özveriyi bizler veriyoruz zaten.Ama atalarımız bile demiş "yuvayı dişi kuş yapar" diye.

Back
X