biraz ayrılık iyi gelirmi sizce...

kendimi de dahil ederek söylüyorum bu kadınların duygusallığı özverisi evlerine bağlılığı olması gördüğümüz evliliklerin bi çoğu boşanma ile netice bulur.

haklısın arkadaşım,ne kaybettiysem bundan kaybetmedimmi sanki anaçlığımdan,fedakarlığımdan,her seferinde dahada çirkinleşti tartişmalarımız,ve hep ben konuştum böyle olmasın iyi olalım,böyle bir yere varamayız,yuvamız yıkılmasın diye,kendi içine kapanık konuşamıyor diye hep ben ,hep ben,uzlaşan,konuşan taraf oldum,ama biliyorumki bugün gitsem yine aynı şeyi yapacaktır..

evet kızlar şu soruma net bir cevap alamadım,eşime söylemelimiyim,sorunlarımızdan dolayı annemlerde kalmak istediğimi yoksa sessiz sedasız kalmalımıyım???siz olsanız ne yapardınız..çocuklarımda var.

evet kızlar şu soruma net bir cevap alamadım,eşime söylemelimiyim,sorunlarımızdan dolayı annemlerde kalmak istediğimi yoksa sessiz sedasız kalmalımıyım???siz olsanız ne yapardınız..çocuklarımda var.

Söylemelisin ama sakince,gerilmeden..eşinde bilsin neden ayrı tatil yapmak isteiğinizi.üzüntülerini sıkıntılarını,iyi bir dille anlat.

Söylemelisin ama sakince,gerilmeden..eşinde bilsin neden ayrı tatil yapmak isteiğinizi.üzüntülerini sıkıntılarını,iyi bir dille anlat.

söylersem eger mesaj atıcam yoksa telefonda belirli bir noktadan sonra ses tonları yükselmeye başlıyor,evet kızlar diğer arkadaşlar sizler ne diyorsunuz bu konuda:18:

haklısın arkadaşım,ne kaybettiysem bundan kaybetmedimmi sanki anaçlığımdan,fedakarlığımdan,her seferinde dahada çirkinleşti tartişmalarımız,ve hep ben konuştum böyle olmasın iyi olalım,böyle bir yere varamayız,yuvamız yıkılmasın diye,kendi içine kapanık konuşamıyor diye hep ben ,hep ben,uzlaşan,konuşan taraf oldum,ama biliyorumki bugün gitsem yine aynı şeyi yapacaktır..
biraz dinle kafanı evini de eşini de özle gidince konuşursunuz çocuklarımız var artık ikimizde daha sağduyulu davranalım de.
aynı şeyleri yaparsa taviz verme gücünün bittiğini kaldıramadığını söyle.

Arkadaslar neden bastan söylemeniz gerekeni sonradan söylüyonuzki, bizimde yorumlar havada kaliyor böylece... Isin icinde siddet varsa boyut degisir tabiii...hatta bikac kez olmus cok bile sans tanimissiniz... Kalin akli basina gelsin...nedenide söyleyin, ama benim kiymetimi anla diye demeyin sakin...ikimizinde biraz nefes almaya ihtiyacimiz var deyin cok kavga ediyoz biraz ayri kalip düsunelim iyi bi tartalim deyin mesela...allah yardimciniz olsun...

sorunlardan uzaklaşmak istediğini söyle bilsin

sanırım ayrılık iyi gelicek teşekkürler kızlar cevaplarınız için,şimdi eşimin cevabını bekleyeceğim..

Arkadaslar neden bastan söylemeniz gerekeni sonradan söylüyonuzki, bizimde yorumlar havada kaliyor böylece... Isin icinde siddet varsa boyut degisir tabiii...hatta bikac kez olmus cok bile sans tanimissiniz... Kalin akli basina gelsin...nedenide söyleyin, ama benim kiymetimi anla diye demeyin sakin...ikimizinde biraz nefes almaya ihtiyacimiz var deyin cok kavga ediyoz biraz ayri kalip düsunelim iyi bi tartalim deyin mesela...allah yardimciniz olsun...

özetle ,fazla uzatmadan anlatmaya çalıştım ama olmadı,önerin içinde teşekkürler.

Tartismalarda is tokat atmalara kadar geliyorsa annenizde 1 senede kalsaniz rutin hayatiniz basladiktan sonra malesef yine ayni yine ayni .tecrubeyle sabit. O bir huy ve asla degismiyor. Bu taktikleri defalarca denemis biri olarak yaziyorum. Seni ozleyecek elbet hemde ilk flort zamanlarinizdaki gibi ilgili bile olacak ama sonra yine ayni.benim evliligim bosanmayla sonuclandi.cocugum yok. Elbette ki sana bosan demiyorum ama sihirli degnek lazim bir insanin degismesi icin. Onu anlatmaya calisiyorum.

Back
X