cevap veren herkese cok tesekkur ederim detayli detayli anlatmama ragmen neden anlis anlasildim anlamiyorum burasi kendimizden bile sakladigimiz kendimize bile itiraf edemedigimiz her turlu duygu ve dusuncelerimizi anlattigimiz bir yer degilmi bizler insan ogluyuz karmasik celiskileri olan hep baska seyler isteyen bazen sonsuz sukredip bazen farkinda olmadan yada olarak isyan edebilen kullariz ne kadar cok gebelik istedigimi unutmadim bebeklerimede her cumlemin basinda insallah dogarlar diyorum her namazimin ardindan tanidigim ve tanimadigim insanlar icin dua ediyorum onlarada gebelik nasip et sana acilan elleri geri cevirme diye onlar benim mucizelerim yasam enerjim benim ailem benim cevrem tam tersine kizlar lehine pozitif ayrimcilik yapan bir cevre dini olarak kiz evladinin bereketini ve nimetini de cok iyi biliyorum ve cok mutluyum onlari cok seviyorum neden bu kadar ofkeliyiz neden bu kadar elestirmek icin bahane ariyoruz anlamadim ben sadece dun drdan yeni gelmistim icimdekileri buraya yazdim mumkunmu cektiklerimi unutmam mumkunmu onlari sevmemem onlar icimdeyken mumkunmu sukretmemem
yahu bu muhabbet tam olarak, bi deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış durumu. 3. denemende gebe kalıyorsun, daha yolu yarılamamışsın bile, ikiz gebeliklerin ne kadarının sağlıkla sona kadar gidebildiğini de muhtemelen bilmiyorsun ve tek derdin cinsiyeti. işin kötüsü bir annenin kızım olacak diye üzülmesi. ben kızım olacağını duyduğumda dünyanın enn mutlu insanı oldum, bir annenin ennn iyi dostudur kız evladı, ötesi var mı, ama eminim ki oğlum da olsa havalara uçardım, çünkü Allah'ın lütfu hamilelik. kuzunun da dediği gibi, biz kadınlar, kızımız olacak diye üzülürsek, kuma getiren, kız çocuklarını diri diri toprağa gömen zihniyetlere hiiiiç birşey demeyelim...
ayrıca gerçekten doğurmadan onlara kavuştum diye bakıpda cinsiyetlerini hayıflanma...ikiz gebelik çok risklidir..seni anlayabilmem mümkün değil canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?