ben 7,5 yıllık evliyim. ilk zamanlarda eşimin ailesi beni istemediği icin görüşmüyoruz. Ama benim derdim bu değil (keske bu olsaydı) eşimle cinsel hayatımız yok. eşimin cinsel problemleri var. ilk başlarda sıkıntıdan ailesi ile problemleri var o yuzdendir diye düşündüm ama 7,5 sene geçti hala aynı durumdayız. en sonunda dayanamadım 1 sene önce konustum. Çünkü artık cinsel hayatı geçtim sohbet bile edemiyorduk ve eşim sürekli uyku modundaydı
zorda olsa eşimi ikna ettim aile terapistine ve cinsel terapiste gittik. aile terapistinde herşey yolundaydı ama cinsel terapistin ne dediklerini yaptı ne de verdiği ilaçları kullandı. yani cinsel terapi hikaye oldu
( aile terapisinde ise terapi bittikten bir ay sonra yine eski haline döndü. şimdi 3-4 ayda gerçekleşen ve 3 dk süren bi cinsel hayatımız ve her akşam naber iş nasıldı diye başlayan ve biten bi sosyal hayatımız var. defalarca konuştum bu evliliği devam ettirmak istiyorsa değişmesi gerektiği hakkında beni kaybediyorsun diye kaç kere uyardım. beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini söylüyor konuştuğum gün 1-2 gün iyi davranıyor sonra yine eskisi gibi. ben konuşmaktan yoruldum 3 ay önce bu son konuşma dedim kendine gelmezsen ben boşanmak istiyorum dedim. 3 ay içerisinde sadece 1 kere birlikte olduk
((( Eşimin aslında çok iyi birisi. aileyi geç sülalenin favori damadı :)) çünkü en yakınıma aileme bile yaşadıklarımı anlatmadım.ve bütün çevremiz çocuk olayını hep bana soruyor ve benim istemediğimi düşünüyorlar
(( ve ben artık bu şekilde yaşamaktan çok sıkıldım sürekli mücadele et sürekli eşimi bişeyler için zorla... ne yapamayacağımı bilemiyorum
((