Biraz daha düşünürsem kafayı yiyeceğim

mirzacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
8
0
36
35
İstanbul
ben 7,5 yıllık evliyim. ilk zamanlarda eşimin ailesi beni istemediği icin görüşmüyoruz. Ama benim derdim bu değil (keske bu olsaydı) eşimle cinsel hayatımız yok. eşimin cinsel problemleri var. ilk başlarda sıkıntıdan ailesi ile problemleri var o yuzdendir diye düşündüm ama 7,5 sene geçti hala aynı durumdayız. en sonunda dayanamadım 1 sene önce konustum. Çünkü artık cinsel hayatı geçtim sohbet bile edemiyorduk ve eşim sürekli uyku modundaydı :( zorda olsa eşimi ikna ettim aile terapistine ve cinsel terapiste gittik. aile terapistinde herşey yolundaydı ama cinsel terapistin ne dediklerini yaptı ne de verdiği ilaçları kullandı. yani cinsel terapi hikaye oldu :(( aile terapisinde ise terapi bittikten bir ay sonra yine eski haline döndü. şimdi 3-4 ayda gerçekleşen ve 3 dk süren bi cinsel hayatımız ve her akşam naber iş nasıldı diye başlayan ve biten bi sosyal hayatımız var. defalarca konuştum bu evliliği devam ettirmak istiyorsa değişmesi gerektiği hakkında beni kaybediyorsun diye kaç kere uyardım. beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini söylüyor konuştuğum gün 1-2 gün iyi davranıyor sonra yine eskisi gibi. ben konuşmaktan yoruldum 3 ay önce bu son konuşma dedim kendine gelmezsen ben boşanmak istiyorum dedim. 3 ay içerisinde sadece 1 kere birlikte olduk :(((( Eşimin aslında çok iyi birisi. aileyi geç sülalenin favori damadı :)) çünkü en yakınıma aileme bile yaşadıklarımı anlatmadım.ve bütün çevremiz çocuk olayını hep bana soruyor ve benim istemediğimi düşünüyorlar :((( ve ben artık bu şekilde yaşamaktan çok sıkıldım sürekli mücadele et sürekli eşimi bişeyler için zorla... ne yapamayacağımı bilemiyorum :(((

terapistlerde işe yaramadıysa ;boşanmayı düşünmeden önce bnce tüm kan ve idrar tahlili isteyin ve check-up yaptırmanızda fayda var...

Allah yardımcınız olsun,zor yaşadığın durum ve psikoloji..

terapistler işe yaramadıysa ;boşanmayı düşünmeden önce bnce tüm kan ve idrar tahlili isteyin ve check-up yaptırmanızda fayda var...

terapistler işe yaramadıysa ;boşanmayı düşünmeden önce bnce tüm kan ve idrar tahlili isteyin ve check-up yaptırmanızda fayda var...

ben 7,5 yıllık evliyim. ilk zamanlarda eşimin ailesi beni istemediği icin görüşmüyoruz. Ama benim derdim bu değil (keske bu olsaydı) eşimle cinsel hayatımız yok. eşimin cinsel problemleri var. ilk başlarda sıkıntıdan ailesi ile problemleri var o yuzdendir diye düşündüm ama 7,5 sene geçti hala aynı durumdayız. en sonunda dayanamadım 1 sene önce konustum. Çünkü artık cinsel hayatı geçtim sohbet bile edemiyorduk ve eşim sürekli uyku modundaydı :( zorda olsa eşimi ikna ettim aile terapistine ve cinsel terapiste gittik. aile terapistinde herşey yolundaydı ama cinsel terapistin ne dediklerini yaptı ne de verdiği ilaçları kullandı. yani cinsel terapi hikaye oldu :(( aile terapisinde ise terapi bittikten bir ay sonra yine eski haline döndü. şimdi 3-4 ayda gerçekleşen ve 3 dk süren bi cinsel hayatımız ve her akşam naber iş nasıldı diye başlayan ve biten bi sosyal hayatımız var. defalarca konuştum bu evliliği devam ettirmak istiyorsa değişmesi gerektiği hakkında beni kaybediyorsun diye kaç kere uyardım. beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini söylüyor konuştuğum gün 1-2 gün iyi davranıyor sonra yine eskisi gibi. ben konuşmaktan yoruldum 3 ay önce bu son konuşma dedim kendine gelmezsen ben boşanmak istiyorum dedim. 3 ay içerisinde sadece 1 kere birlikte olduk :(((( Eşimin aslında çok iyi birisi. aileyi geç sülalenin favori damadı :)) çünkü en yakınıma aileme bile yaşadıklarımı anlatmadım.ve bütün çevremiz çocuk olayını hep bana soruyor ve benim istemediğimi düşünüyorlar :((( ve ben artık bu şekilde yaşamaktan çok sıkıldım sürekli mücadele et sürekli eşimi bişeyler için zorla... ne yapamayacağımı bilemiyorum :(((

Eşinizin başka bi skıntısı olabilirmi size anlatmadığı. Yada o bu şekilde olğununn farkında mıı. bunu konuştunuzmu hiç.

Kolay gelsin gerçekten de işin çok zor. Sonuçta cinsellik evlilikte çok önemli. Ayrıca gençlikte geri gelmeyecek. Ve sen daha ne kadar mücadele edebileceksin? Bence bir yerde patlayacaktır. Allah yardımcın olsun. 7,5 yıl sanırım ben okadar dayanamazdım. Demekki eşini çok seviyosun.

Canım çok üzüldüm.Haydar Dümen in bu konularda gerçekten çok iyi olduğunu söylüyorlar.Vizitesi pahalıymış ama bir deneseniz.

6.5 yıldan sonra mı konuşmaya karar verdin ve konuştun ben orasını anlayamadım.

Sıkılmakta haklısın.
7.5 ay değil dile kolay 7.5 yıl.
Ve cinsellik haricinde başka paylaştığınız bir şey de yok anlaşılan.
Yani sohbet,arkadaşlık,gezme,eğlenme vs...

Evli kalmana değecek ne var merak ediyorum.Sadece iyi insan olması mı ?
Sevgi de bir yere kadar.Karşılıklı beslenmeyen sevgi ölmeye mahkumdur.

Çoook uzun bir zaman bu
Elbet isteklerin, beklentilerin olacak
Terapiye gittiğiniz halde çaba göstermemiş demek durumundan memnun
Bebek olayı ayrı bir konu
İyi düşünmekf azım
Allah yardımcınız olsun

Eşinizin başka bi skıntısı olabilirmi size anlatmadığı. Yada o bu şekilde olğununn farkında mıı. bunu konuştunuzmu hiç.

walla baska ne sıkıntısı olabilir ki... maddiyat deseniz bende o da calisan insanlariz allaha sukur iyi bi haldeyiz.benim aklima baska bisey gelmiyo :(( sizin akliniza gelen bisey var mi??

walla baska ne sıkıntısı olabilir ki... maddiyat deseniz bende o da calisan insanlariz allaha sukur iyi bi haldeyiz.benim aklima baska bisey gelmiyo :(( sizin akliniza gelen bisey var mi??

Yorgunluk, stress, seker hastaligi, yuksek tansiyon ilaclari, depresyon ve ilaclari, tiroid besinin az calismasi, testosteron hormonu azligi, beyinde dopamine azligi gibi sebepleri olabilir. Hormonlara baktirin, eksik varsa tedavisi var.

Yorgunluk, stress, seker hastaligi, yuksek tansiyon ilaclari, depresyon ve ilaclari, tiroid besinin az calismasi, testosteron hormonu azligi, beyinde dopamine azligi gibi sebepleri olabilir. Hormonlara baktirin, eksik varsa tedavisi var.

urologa gittik butun hersey normal psikolojik olabilir dediler onun icinde terapistlere gittik ama esim cinsel terapistin dediklerini yapmadi ve suan da gitmek istemiyor. zamanla gececek diyor ama bu grip gibi bisey degil ki bi kac gune gecsin. veeeee zaten 7,5 yil bekledim daha ne kadar beklemem gerekecek iyilesmesi icin. bi de soyle bi gercek var ben otuz yasindayim esim otuzuc... zaman aleyhimize isliyor

Valla cinsellik oyle iki uc ayda bir uc dakkika ile yasanabilecek birsey degil. Erkekte erken bosalma diyorlar cogunlukla buna, bir de libido eksikligi var tabi. Hic orgazm olabildiniz mi evliliginiz boyunca bilemiyorum, bana dusununce imkansiz geliyor bu kadar kisa sure icinde gerceklesen bir cinsel birlesmede.. Daha kadin oldugunu hissedemeden biten bir birlesme. Ben daha fazla bekleyemezdim, tabi bu benim kisisel dusuncem. Esim baskalarina degil bana favori koca olmali once, dunyaya ikinci kere gelecek miyiz ki hadi bu seferlik boyle oldu, ikinci kere dogdugumda insallah hayirlisi diyelim?

Dile kolay 7,5 yil iyi dayanmissiniz .
Sabriniza hayran kaldim .
Esinizin cinsel tercihi farkli olabilir .
Bir sey cikmadi doktor psikolojik dedi demissiniz.
Saglikli bir erkegin psikolojisinin duzelip de
cinsel hayatinin normale donmesi hic bir zaman 7,5 yil kadar uzun surmez.
Siz cocuk istiyorsunuz peki ya cocuktan sonra?
Bence iyi dusunun , cocuktan once evliliginizle ilgili saglam bir karar alin .
Cunku gec bile kalmissiniz.

urologa gittik butun hersey normal psikolojik olabilir dediler onun icinde terapistlere gittik ama esim cinsel terapistin dediklerini yapmadi ve suan da gitmek istemiyor. zamanla gececek diyor ama bu grip gibi bisey degil ki bi kac gune gecsin. veeeee zaten 7,5 yil bekledim daha ne kadar beklemem gerekecek iyilesmesi icin. bi de soyle bi gercek var ben otuz yasindayim esim otuzuc... zaman aleyhimize isliyor

eşinin çalışma koşulları nasıl

ben hic bisey hissedemiyorum hatta kendimi kotu bile hissediyorum o uc dakika icinde... cinsel tercihi farkli ise nasil anlarim ki bunuda dusunmedim degil:((( esimin calisma kosullarini sorulmus bi firmada yonetici oyle agir bi isi yok hem isi agir olsa ne olacak allah askina nice insanlar var aksama kadar cani cikana kadar calisip karisini mutlu eden... karar vermeliyim biliyorum aslinda kararin ne olacagi da gayet acik ama nasil olacak bilemiyorum :(((

eşin tedavi olmak istemiyo madem işin gerçekten zor..
memnun yani hayatından...
çokta uzun bi zaman gerçekten 7.5 yıl...
inşallah düzelir..

Severek mi evlendiniz? Hayatında başka bir bayan oldu mu? Aklınızı karıştırmak istemem ama bunlar da aklıma geldi.

Son düzenleme:
Birinin,hele hele bir erkeğin cinsel hayatının olmaması ve bundan rahatsızlık duymaması beni çok şaşırttı açıkcası??
ya kendi kendine tatmin olma huyunu devam ettiriyor ya da maalesef aklıma gelen tek şey hayatında başka biri mi var sorusu???

Back
X