- 14 Mart 2025
- 1.120
- 1.532
- 48
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
genelleme yapıyorum ama tecrübeyle konuşuyorum ve diyorum ki siz öyle sanın :) onun sizi engellemesi bile size şov aslında ve ara sıra mutlaka yoklayacaktır ama değişeceğini düşünmeniz aptallık olur dediğim gibi en iyi yöntem umursamamak engellemek telefon adres değiştirmek ve ortadan kaybolmak..Evet haklısınız çok güzel yazmışsınız bana o kadar büyük psikolojik şiddet uyguladı ki ama bunu hep iyi niyet altında yaptı. Yani benim iyiliğim için benim ruh hastası olduğumu söylüyor tedavi olmamı istiyordu . Yalanlar söyleyip sonra öyle bir şey demedim şizofrensin demeye kadar getirdi ve bunu inanılmaz bi rolle yapıyordu ben senin için çok üzülüyorum artık diyordu. Anlatsam daha neler ben yeni döngüden çıkabiliyorum. 5 ay önce görüştük en son yanıma geldi ben evlencem yakında dediğim için öyle bir şey yoktu sonra da olmadığını görünce umrumda bile değil evlen git kurtulayım dedi. Ben artık kuzenine mesaj attım hataydı bu yaptıklarını anlatmak için cevap vermedi ama ondan sonra her yerden engelledi bir daha da açmadı açmazda sanmıyorum döneceğini
size yaptığı şeyleri kafanıza kazıyın bi kere yaşadığınız semptomlar manipülasyon yüzünden tamamen bi süre ona çekiliyormuş gibi hissettiren duygularınıza pek güvenmeyin her seferinde yaptığı kötü bir şeyi aklınıza getirin sonra zamanla geçecek ben bu manyakla ne diye kalmışım niye inanmışım ben kendime ne yapmışım diyeceksiniz psikolojinizle oynayarak kendine bağlamış bu kadar sizin de psikolojik bir açlığınız olmalı ki bu tuzağa düştünüz zaman içerisinde bir de bunu sorgulayın her iki taraftan ele alın anlayıp netleştirdikçe zihin orayla oyalanmayı bırakacak