- 8 Temmuz 2018
- 206
- 432
- 103
Sevgilinizin kötü niyetli olduğunu ya da sizi beğenmediğini düşünmüyorum.Erkekler belli bir yaşa kadar, hatta karşılarına onlara doğruyu yanlışı anlatacak bir kadın çıkana kadar ne söylediklerini, neyi söylememeleri gerektiğini bilemiyorlar.Belki yıllar sonra böyle demiştin diye konuştuğunuzda "yok onu söylemiş olamam" gibi bir tepki bile verebilir.Benim de başıma benzer bir şey geldi, ama bunu bana söyleyen çok çok kıymetli hayatta yeri doldurulamaz bir insandı.Beni de çok sevdi, hiç mutsuz etmedi.Sevgilinizin kötü bir eş olacağına kanaat getirmedim ben.Aranızdaki bağ kuvvetliyse zamanla nasıl konuşacağını öğrenir.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burada cok fazla seni begenmedigini soylemek istiyor denmis acikcasi aklim bulanmisti. Ki boyle bir sey asla hissetmedim 1 yildir birlikteyiz ve hem bakislariyla hem sozleriyle surekli beni ne kadar begendigini, sevdigini belli eden biri. Kendi ailesinden cok birbirimizle paylasimimiz var belki bundandir ki bana boyle rahat soyleyebildi.. kotu niyetli olduguna hic inanmak istemiyorum cunku cok sevildigim cok ilgi gordugum bi iliski, cok sukur.

Sevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum