- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Bende hep tam tersini düşünmüşümdür yani güzel anılarımın ve hayatıma az da olsa güzel şeyler katan biriyle güzel bitirmek istemişimdir. Demek ki erkekler bundan anlamıyorKapıyı aralık bırakırsanız yazar. Her ilişkimde kapıyı çarpıp çıktım. Değil mesaj atmak yolda görseler yol değiştirirlerdi. Benim önerim bu.
Aslında ilişki bile diyemiyorum ben kendi yaşadığım duruma bazenKendi iliskimi gordum. Bende de vardi ayni adamdan. Simdi unutmaya calisiyorum
Inan cok benzerini yasadim. Son 4-5 aydir hic kavga etmemeyi basarmistik (benim idare etmelerim sonucu) ama olmadi mi olmuyor. Biz de sevgi isteyen varliklariz. Insallah gonlumuze gore birileri karsimiza cikarAslında ilişki bile diyemiyorum ben kendi yaşadığım duruma bazen
Bende hep tam tersini düşünmüşümdür yani güzel anılarımın ve hayatıma az da olsa güzel şeyler katan biriyle güzel bitirmek istemişimdir. Demek ki erkekler bundan anlamıyor
Yani birine sevdiğini hissettirememek ilgi gösterememek karakterin getirdiği bir şey mi yoksa yeterince sevmediğinden mi... Bence ikinci söylediğim. Yani anlam veremiyorum insan sevdiği kişiye seni seviyorum diyemez mi bak yine sinirlendimInan cok benzerini yasadim. Son 4-5 aydir hic kavga etmemeyi basarmistik (benim idare etmelerim sonucu) ama olmadi mi olmuyor. Biz de sevgi isteyen varliklariz. Insallah gonlumuze gore birileri karsimiza cikar
Artik en son sordum ben de.. sen beni seviyor musun diye? Verdigi cevap her zamanki gibi 'Bilmiyorum' oldu. Belki zamanla sevip sevmedigini anlarmisYani birine sevdiğini hissettirememek ilgi gösterememek karakterin getirdiği bir şey mi yoksa yeterince sevmediğinden mi... Bence ikinci söylediğim. Yani anlam veremiyorum insan sevdiği kişiye seni seviyorum diyemez mi bak yine sinirlendim
Sizi ne kadar cok severse sevsin bu ilgi sizi kazandıktan bir süre sonra azalacak. Çünkü bu onun karakteri... kendini zorlayarak başarabileceği bir şey değil. Adamın içinden gelmeli.Yani birine sevdiğini hissettirememek ilgi gösterememek karakterin getirdiği bir şey mi yoksa yeterince sevmediğinden mi... Bence ikinci söylediğim. Yani anlam veremiyorum insan sevdiği kişiye seni seviyorum diyemez mi bak yine sinirlendim
Bu bahsettiğim kişi benim ilk ilişkim sayılabilir ondan bu kadar şans vermem ama olmuyor olmaz da zaten. Napayım söveyim mi ben şimdi bunaOnu denediğimde olmuştu tabiki. İlk ilişkim. Herşeyin toz pembe olduğu zamanlar.Ama sonra hayatıma yeni giren insanla herşey karma karışık bir hal alınca bir daha mı tövbe dedim. Biri kıskanır geri döner. Ötekiyle daha tam oturmayan güven problemleri iyice arap saçına döner. Saçma sapan atraksiyonlar yani.
Siz siz olun eski defterleri yakın. Sonra olmadık zamanda olmadık kişiler okuyor
Bu bahsettiğim kişi benim ilk ilişkim sayılabilir ondan bu kadar şans vermem ama olmuyor olmaz da zaten. Napayım söveyim mi ben şimdi buna
Bacım benimkisi bari insaflı bir yalancıymışArtik en son sordum ben de.. sen beni seviyor musun diye? Verdigi cevap her zamanki gibi 'Bilmiyorum' oldu. Belki zamanla sevip sevmedigini anlarmis
2.5 yil olmus beyimiz hala bilmiyormus.
Ya gece gece beni güldürdünüz çok tatlısınızEngelleyin her yerden size dumanla bile haber yollayamasın. Kapıyı kapattınız. Bu kadar basit. Eğer sizin engellemelerinizi aşarsa sövmek serbest. İşte o zaman kapı çarpılmış olur
Haklısınız onunda içinden gelmiyor demek kiSizi ne kadar cok severse sevsin bu ilgi sizi kazandıktan bir süre sonra azalacak. Çünkü bu onun karakteri... kendini zorlayarak başarabileceği bir şey değil. Adamın içinden gelmeli.
Ya gece gece beni güldürdünüz çok tatlısınızengelli zaten kara listeye düşmüş attığı sms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?