- 6 Haziran 2025
- 63
- 11
- 3
- 27
5 aylık bir anneyim. 1 buçuk yıllık evliyim. 28 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ha haha. Sizde de nasıl oldu bilmiyorum ya da nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum ama evlenmeden önce çocuğum olmadan önce sanki böyle çalışırken sıkıldım her gün işe gelmekten bıktım sabahları kalkmaktan şikayet ettiğim her şeyi çok özlüyorum aylık hesabıma yatan paradan şikayet ettiğim günler aklıma geldiğinde şu an o aylık hesabıma yatan kendi çalıştığım alınteri ile olan parayı çok özlüyorum asla kocamın benden para kıstığı yok. Ama işte insan özlüyor yani özlediğin bir şeyi anlatabiliyor muyum bilmiyorum bazen kelimelerde biraz kifayetsiz kalabiliyor bebegimi çok seviyorum eşimi çok seviyorum evimi çok seviyorum mutluyum da mutsuz da değilim ama özlüyorum yani işten çıkıp arkadaşlarımla buluşup kahve içmeyi hatta kendi başıma gidip kahve içmeye hatta işten çıkıp butik gezmeyi kafama göre istediğim her şeyi almaya yarınlar yokmuşçasına yaşamayı harvurup arman savurmayı özlüyorum hatta böyle sabahları kalktığımda kendime bakıyorum yukardan topuz olmuş saçma ve beşikte emmek için beni bekleyen altını değiştirmesini bekleyen harika bir bebeğim var ama diyorum ki yani saçlarım bir zamanlar ne güzeldi ne güzel yapıyordum en son makyaj malzemelerimle ne zaman haşır neşirdim acaba Her sabah kalkar makyaj yapardım hatta bazen makyaj yapmaktan sıkılırdım ama yapardım saçımı yapardım falan o kadar uzun zamandır saçımı yapamıyorum ve buna vaktim yok vaktim olsa da o kadar içimden gelmiyor ki artık saçımı yapabileceğim bir şekil var mı bana hangi şekil yakışıyordu hatırlamıyorum neyi sevdiğini bilmiyorum sanki değişıyorum ve bu değişimden de çok hoşlanmıyorum gece dışarı çıkmaktan korkuyorum asla korkmazdım tek başıma dolaşırken bundan keyif almıyorum eşim arada çocuğa baktığında bana diyor ki git bir kahve iç kendi başına git butik gez bir şeyler al Eskisi gibi biraz dolaş sana iyi gelir diyor tamam diyorum çıkayım dolaşıyım eskisi gibi bakayım butikleri olmuyor yani keyif almıyorum sanki o kadar gereksiz geliyor ki bana size anlatamam yani diyorum ki bunu bunu nerede giyeceğim minimalist yaşamayı o kadar sevdim ki dolabında fazlalık olan her şeyi attım ve dolabını ferahladığını gördüm atmaya kıyamadığım bu zamana kadar her şeyi attım eşim sizde bir şey yapmayı çok sevmemeye başladım onunla kahve içmek daha keyifli hatta bazen sadece en sevdiğim şey şimdi evde oturup film izlemek ve sohbet Edip nefes almak bana çok iyi geliyor ne biliyim sanki eskisi gibi gezmek tozmak pek keyif vermiyor bana mutlu olmuyorum bunları yaparken eşimde çok yoğun çalışan biri onu da asla kıyamıyorum bazı şeylerde ne biliyim genelde kendimi yalnız hissediyorum ve yalnız olmadığımı da biliyorum hani biliyorum ama yalnız hissediyorum bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok annem babama bakıyor çünkü babam çok hasta gribim ve gripken çocuğuma tek başıma bakmam lazım ve yardım isteyebileceğim tek kişi eşim bazen onu da kırıyorum incitiyorum hatta bence işim bana iyi dayanıyor eşim çok sabırlı bazen böyle düşünüyorum bazen acaba diyorum evlendiğinde pişman mı benim de sonra diyorum ki ama mutlu olduğunu söylüyor ama sen pişman mısın hayır ben değilim bunu çok net cevap duyabiliyorum of arkadaşlar bilmiyor mu hala lohusa olabilir miyim ha ha ha ha yani evlenmek insan hayatında farklı bir sayfa kabul ediyorum ama anne olmak ya bunu öğretmiyorlar yani anne olmayı öğretmiyorlar anne olmayı yaşıyoruz öğreniyorsun gerçekten çok zor hani hamileliği çok zor çok zor ya büyütmesi daha da zor sanki gerçekten sıfırdan insan büyütüyorsunuz ve tamamen aynaya baktığınızda yüzünüzde gözlerinizdeki o eski insan yok siz değiştinz
Biri var mı sizi çok muhtaç siz olmasanız karnını doyuramaz altını değiştiramaz onu en iyi siz anlayabiliyorsunuz çok değişik bir duygu çok güzel bir duygu ama çok zor yani bilmiyorum sizde de böyle mi bazı şeyler bazen sadece böyle durup nefes almak istiyor musunuz o nefesi nasıl alıyorsunuz mesela şu an bebeğim hasta grip o kadar üzülüyorum ki ona bir şey olacak diye o kadar kızıyorum ki işimi grip olduğu için ve bebeğime bulaştırdığı için ne yapsın adam yani ne yapsın isteyerek mi oldu sanki o ne yani duygularım çok karışıyor bazen çok hızlı sinirleniyorum çok hızlı gülüyorum ne yapayım ben de böyleyim siz nasılsınız
Biri var mı sizi çok muhtaç siz olmasanız karnını doyuramaz altını değiştiramaz onu en iyi siz anlayabiliyorsunuz çok değişik bir duygu çok güzel bir duygu ama çok zor yani bilmiyorum sizde de böyle mi bazı şeyler bazen sadece böyle durup nefes almak istiyor musunuz o nefesi nasıl alıyorsunuz mesela şu an bebeğim hasta grip o kadar üzülüyorum ki ona bir şey olacak diye o kadar kızıyorum ki işimi grip olduğu için ve bebeğime bulaştırdığı için ne yapsın adam yani ne yapsın isteyerek mi oldu sanki o ne yani duygularım çok karışıyor bazen çok hızlı sinirleniyorum çok hızlı gülüyorum ne yapayım ben de böyleyim siz nasılsınız
Son düzenleme: