2 temmuzda dukana 52 kiloyla basladim ve 16 eylulde 46 kiloydum sonra baya zayif durunca yedim de yedim buna dur demek icin gunluk acayim dedim :) Dukani cidden cok seviyorum tavuk gogsu ve balık yemeye basladim sayesinde , saclarım tirnaklarim kendine geldi ama malesef universitem basladigi icin saf protein gunlerimi haftada 2 defa yapmak zorundayim sadece dukanci olanlari degil herkesi beklerim :)
Yazamadim menumu sacma sapan oldu dun kaza orucumu tutayim hazir tatilken dedim ama sahuru yaptiktan sonra ogrendim ki kurban bayraminda oruc tutulmazmis bayada yemistim sahurda acikmadim o yuzden soyle birsey cikti
Aksam
köri soslu tavuk
1 bardak zero
2 yk yagsiz yogurt
Ara
dukan yulaf kepekli fincan kek
Takiliyorum kendi kendime burda yok kimseciklerde
bugun menumu yazayim bu arada saatlere dikkat etmiyorum ben ha tamam gece 11 de 10da da yemiyorum ama 18de son ogun olmali da demiyorum elbet sarkiyor cunku hep o saate alistirmak istemiyorum
bugun
sabah
2 yumurta 40 gr light beyaz peynir 100 gr yogurt
Ara
Dukan kara kek
Aksam
1 adet izgara levrek
1 bardak zero
2 lt su + 2.5 kupa yesilcay (6 fincanda cay iciyorum tabiki sekersiz :) )
ve callaneticsi yine yapicam
Selam busecik tek basina takil sen yine bugun afyondan lokum gelmisti hemde en sevdigim cikolatali 2 tane yedim ve acikcasi kacamak diye bakmadim ayda yilda bir yiyorum aftmyon lokumunu sporla dengelerim umarim :)
Busee kizim yine yedin dimi 5 gun yedim valla neyse bugunden basliyorum valla dukan yapiyorum demeye utaniyorum artik yapmiyorum cunku herseyden yedim neyse bugun adam gibi basliyorum ve 2 ay veriyorum yeter yanii
Kahvaltı (14.30 )
1 yumurta
light peynir ve cok az yogurt
Elim yuzum kac gundur sisti yesilcay ve sp gunleri sayesinde hic kalmadi diyebilirim ama sebzesizlik artik zorlamaya basladi yarinda 4. Gunu yapip ardindan sebzelerime kavusuyorum ♥ bugun istahim cook acikti tatli ihtiyacim baya yuksekti ve tatlandiriciyi karamel yaptim yedim biraz abarttim ama napayim en azindan 1 paket cikolata yemedim bir kere yersem zaten 4 5 tane cikolatayi aninda hupletiyorum yediklerim ;
sabah
Bayaa bir peynir 100 gr yogurt
dukan krep
ara
dukan sutlu muhallebi gibi bisey
Ve karamel (bayaa fazlaydi bunlar )
aksam
4 adet kofte ve sarimsakli yogurt
zero + tursu
2 lt su , yesilcay gorev tamamdir cok sukuuur bugunde kacamak yok