Biraz Dukan Biraz Kendi Tarzım 3.5 Aydır Diyetteyim Kendime Son 2 Ay Veriyorum

buseirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
835
6
26
İstanbul
2 temmuzda dukana 52 kiloyla basladim ve 16 eylulde 46 kiloydum sonra baya zayif durunca yedim de yedim buna dur demek icin gunluk acayim dedim :) Dukani cidden cok seviyorum tavuk gogsu ve balık yemeye basladim sayesinde , saclarım tirnaklarim kendine geldi ama malesef universitem basladigi icin saf protein gunlerimi haftada 2 defa yapmak zorundayim sadece dukanci olanlari degil herkesi beklerim :)

Boy : 155
Kilo: 49
Hedef:42

Son düzenleme:
Yazamadim menumu sacma sapan oldu dun kaza orucumu tutayim hazir tatilken dedim ama sahuru yaptiktan sonra ogrendim ki kurban bayraminda oruc tutulmazmis bayada yemistim sahurda acikmadim o yuzden soyle birsey cikti

Aksam
köri soslu tavuk
1 bardak zero
2 yk yagsiz yogurt
Ara
dukan yulaf kepekli fincan kek

Kac gundur yazamadim ama bundan sonra hergun yazicam :)

Sabah
2 yumurta 30 gr light beyaz peynir

ara
200 250 gr light yogurt

aksam
köri soslu tavuk gogsu
1bardak zero

ara
dukan helva :)

1kupa yesilcay+ 1 kupa form cayi + 2 lt su

Dun gece 1 olmasina ragmen 1 saatlik callaneticsimi yaptim usenmedim valla darisi diger gunlerinde basina :) simdi kahvaltiminda yaptim aksama tum menumu yazicam

Takiliyorum kendi kendime burda yok kimseciklerde
bugun menumu yazayim bu arada saatlere dikkat etmiyorum ben ha tamam gece 11 de 10da da yemiyorum ama 18de son ogun olmali da demiyorum elbet sarkiyor cunku hep o saate alistirmak istemiyorum
bugun

sabah
2 yumurta 40 gr light beyaz peynir 100 gr yogurt
Ara
Dukan kara kek
Aksam
1 adet izgara levrek
1 bardak zero

2 lt su + 2.5 kupa yesilcay (6 fincanda cay iciyorum tabiki sekersiz :) )
ve callaneticsi yine yapicam

Selam busecik tek basina takil sen yine bugun afyondan lokum gelmisti hemde en sevdigim cikolatali 2 tane yedim ve acikcasi kacamak diye bakmadim ayda yilda bir yiyorum aftmyon lokumunu sporla dengelerim umarim :)

Sabah
1 yumurta , 40 gr light beyaz peynir

Ögle
z.yagli bamya
pilic ızgara

Ara
2 cikolatali lokum

Aksam
3 kofte
yagsiz domates sos(yarim sogan 1 domates 2 kirmizi biber)
5yk yagsiz yogurt

1 saatte callanetics yapmayi dusunuyorum okulda cok yoruldum ama yapmak zorundayim

Busee kizim yine yedin dimi 5 gun yedim valla neyse bugunden basliyorum valla dukan yapiyorum demeye utaniyorum artik yapmiyorum cunku herseyden yedim neyse bugun adam gibi basliyorum ve 2 ay veriyorum yeter yanii

Kahvaltı (14.30 )
1 yumurta
light peynir ve cok az yogurt

ara
yarım bardak süt , 1.5 yk yulaf kepegi

Aksam
1 adet levrek , tursu ve zero

ara
Krem katar

Galiba kimse katilmayacak :/
Napayim yediklerimi yazayim bende

Sabah
dukan krep
1 yumurta sarisi ,100 gr light beyaz peynir

Ara
yesilcay ve krem katar

Aksam
izgara tavuk gogsu
zero ve tursu

ara
300 gr tatlandiricili yogurt

2 lt su spor yok sinavim gecene kadar

Elim yuzum kac gundur sisti yesilcay ve sp gunleri sayesinde hic kalmadi diyebilirim ama sebzesizlik artik zorlamaya basladi yarinda 4. Gunu yapip ardindan sebzelerime kavusuyorum ♥ bugun istahim cook acikti tatli ihtiyacim baya yuksekti ve tatlandiriciyi karamel yaptim yedim biraz abarttim ama napayim en azindan 1 paket cikolata yemedim bir kere yersem zaten 4 5 tane cikolatayi aninda hupletiyorum yediklerim ;

sabah
Bayaa bir peynir 100 gr yogurt
dukan krep

ara
dukan sutlu muhallebi gibi bisey
Ve karamel (bayaa fazlaydi bunlar )

aksam
4 adet kofte ve sarimsakli yogurt
zero + tursu

2 lt su , yesilcay gorev tamamdir cok sukuuur bugunde kacamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…