• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz Dukan Biraz Kendi Tarzım 3.5 Aydır Diyetteyim Kendime Son 2 Ay Veriyorum

buseirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
835
6
26
İstanbul
2 temmuzda dukana 52 kiloyla basladim ve 16 eylulde 46 kiloydum sonra baya zayif durunca yedim de yedim buna dur demek icin gunluk acayim dedim :) Dukani cidden cok seviyorum tavuk gogsu ve balık yemeye basladim sayesinde , saclarım tirnaklarim kendine geldi ama malesef universitem basladigi icin saf protein gunlerimi haftada 2 defa yapmak zorundayim sadece dukanci olanlari degil herkesi beklerim :)

Boy : 155
Kilo: 49
Hedef:42

Son düzenleme:
Yazamadim menumu sacma sapan oldu dun kaza orucumu tutayim hazir tatilken dedim ama sahuru yaptiktan sonra ogrendim ki kurban bayraminda oruc tutulmazmis bayada yemistim sahurda acikmadim o yuzden soyle birsey cikti

Aksam
köri soslu tavuk
1 bardak zero
2 yk yagsiz yogurt
Ara
dukan yulaf kepekli fincan kek

Kac gundur yazamadim ama bundan sonra hergun yazicam :)

Sabah
2 yumurta 30 gr light beyaz peynir

ara
200 250 gr light yogurt

aksam
köri soslu tavuk gogsu
1bardak zero

ara
dukan helva :)

1kupa yesilcay+ 1 kupa form cayi + 2 lt su

Dun gece 1 olmasina ragmen 1 saatlik callaneticsimi yaptim usenmedim valla darisi diger gunlerinde basina :) simdi kahvaltiminda yaptim aksama tum menumu yazicam

Takiliyorum kendi kendime burda yok kimseciklerde :1:
bugun menumu yazayim bu arada saatlere dikkat etmiyorum ben ha tamam gece 11 de 10da da yemiyorum ama 18de son ogun olmali da demiyorum elbet sarkiyor cunku hep o saate alistirmak istemiyorum
bugun

sabah
2 yumurta 40 gr light beyaz peynir 100 gr yogurt
Ara
Dukan kara kek
Aksam
1 adet izgara levrek
1 bardak zero

2 lt su + 2.5 kupa yesilcay (6 fincanda cay iciyorum tabiki sekersiz :) )
ve callaneticsi yine yapicam

Selam busecik tek basina takil sen yine :1: bugun afyondan lokum gelmisti hemde en sevdigim cikolatali 2 tane yedim ve acikcasi kacamak diye bakmadim ayda yilda bir yiyorum aftmyon lokumunu sporla dengelerim umarim :)

Sabah
1 yumurta , 40 gr light beyaz peynir

Ögle
z.yagli bamya
pilic ızgara

Ara
2 cikolatali lokum

Aksam
3 kofte
yagsiz domates sos(yarim sogan 1 domates 2 kirmizi biber)
5yk yagsiz yogurt

1 saatte callanetics yapmayi dusunuyorum okulda cok yoruldum ama yapmak zorundayim

Busee kizim yine yedin dimi 5 gun yedim valla neyse bugunden basliyorum valla dukan yapiyorum demeye utaniyorum artik yapmiyorum cunku herseyden yedim neyse bugun adam gibi basliyorum ve 2 ay veriyorum yeter yanii

Kahvaltı (14.30 )
1 yumurta
light peynir ve cok az yogurt

ara
yarım bardak süt , 1.5 yk yulaf kepegi

Aksam
1 adet levrek , tursu ve zero

ara
Krem katar :61:

Galiba kimse katilmayacak :/
Napayim yediklerimi yazayim bende

Sabah
dukan krep
1 yumurta sarisi ,100 gr light beyaz peynir

Ara
yesilcay ve krem katar

Aksam
izgara tavuk gogsu
zero ve tursu

ara
300 gr tatlandiricili yogurt

2 lt su spor yok sinavim gecene kadar

Elim yuzum kac gundur sisti yesilcay ve sp gunleri sayesinde hic kalmadi diyebilirim ama sebzesizlik artik zorlamaya basladi yarinda 4. Gunu yapip ardindan sebzelerime kavusuyorum ♥ bugun istahim cook acikti tatli ihtiyacim baya yuksekti ve tatlandiriciyi karamel yaptim yedim biraz abarttim ama napayim en azindan 1 paket cikolata yemedim bir kere yersem zaten 4 5 tane cikolatayi aninda hupletiyorum yediklerim ;

sabah
Bayaa bir peynir 100 gr yogurt
dukan krep

ara
dukan sutlu muhallebi gibi bisey
Ve karamel (bayaa fazlaydi bunlar )

aksam
4 adet kofte ve sarimsakli yogurt
zero + tursu

2 lt su , yesilcay gorev tamamdir cok sukuuur bugunde kacamak yok

Back
X