- 17 Eylül 2014
- 15
- 1
- 33
- Konu Sahibi yesilzeytin_m
2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz