Biraz farklı bi soru olucak ama lohusalık kuralları ile alakalı

dolunaayyy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
56
12
8
Hanımlar, hamileyim. kendi evimde değil şehirdışında ama ailemin yanında doğum yapcam. doğumdan sonra benden Küçük kız kardeşim ve eşi şehir dışından hayırlı olsuna gelecekler. Yani hem biz hem de kardeşim annemlerde buluşmuş olucaz. En fazla 2 gün kalacaklar.Eşim, kız kardeşimin eşini istemiyor lohusalıkta yabancı erkek evde kalamaz , uzun süre duramaz diye. Benim için geliyolar ama gelmeyin diyemem iki arada bi derede kaldım. Olması gereken nedir ne yapmalı

Bana eşiniz biraz fazla hassas geldi bence insan içine çıkabilirsiniz. Tabi ki buna eşinizle karar vermeniz daha doğru olur. bilemiyorum ama neden lohusayken yabancı erkek evde kalmasın ki yabancı değil enişteniz aslında? Böyle bir şey kural var mı acaba lohusalıkta

Doğumu yapıp evinize geleceksiniz ve eşiniz size yardımcı olacak bir kadın tutacak.
Oh ne güzel hem kadını evinde doğurtma, anasında doğursun, bi de gelecek gelmeyecek insanlara ahkam kes.

Eşiniz kendi düşüncesine göre haklı olabilir o zaman da planları eşiniz yapacak.

Eşiniz saçmalamış.

Yok öyle bir kural

Aklınız ve imkanınız varsa evinizde doğum yapın, çevremde bu şekilde doğum yapıp iyi hatırlayan hiç kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…