Biraz fikre ihtiyacim var

Katılıyorum pazar günü evime yakın bir pastaneye gittim yeni açılmış 2 ay falan olmuştur çevreside çok işlek okullar,farklı kamu kurumları,esnaflar vs var saat 10 civarı herşey bitmişti düşün pazar günü bile fiyat olarak da uygun veriyorlar saat 10 kalmadan bitiyor dedi adam.

Ankarada sosyete pazarları vardır burda börek çörek sarma çok gider. Benim bulunduğun bölgede 3 gün açılır direkt dükkan kirası vermektense ilk aşamada tezgah kirası vermek daha uygun diye düşünüyorum hem ilerisi için sermaye olur. Belki böyle bir yer samsunda da vardır

Valla panpacim, bizim evin yakinindaki islek caddede 1 degil 3 simitci var , 3u de acaip is yapiyor her sabah tiklim tiklim.

Simit, pogaca turu seyler hem uygun fiyatli, hem bir yere giderken isin varsa hizlica alip yiyebilecegin turden...gideri cok yani:)

Allah razi olsun sizden.umut ve cesaret veriyorsunuz bana.denemeye deger diyorum.bugun is cikisi yeni acilmis ev yemekleri yapan yere ugrayacagim.daha once bana benimle calisir misin demisti.ben kiram fazla aldigim yetmez demistim.bir gidip gozlemleyim nasil bir yer hangi asamalar gerek.baslangic ev yemekleri degil ama yine de soracagim.fikir almak acisindan.

Tebrik ediyorum güçlü duruşunuzu
Allah yolunuzu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…