Biraz garip derdim...

cluppingu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
161
376
103
Merhaba ablalarim benim derdim dert degil aslinda ama yine de danismak istedim. Haziranda mezuniyetim var ve tum arkadaslarim katiliyor fakat ben sanirsam katilamayacagim. Cunku giyecek bir seyim yok. Cok ciddiyim. Babam elbise giymeme izin vermiyor (biliyorum,cok sacma ama yapacak bir sey yok...) o ozel gecede de gomlek pantolonla katilmak istemiyorum o kadar suslu insan arasinda. Sizce ne yapmaliyim? Ne giyebilirim ki. Uzun elbise modelleri boyum kisa oldugu icin pek hos durmuyor ustumde hos zaten yakissa bile kollari falan cok acik olmamasi gerekiyor. Kac yasima geldim hala bu lanet kiyafet baskisi...Ne yapabilirim?

elbise şart değil. şık bi tulum giyebilirsin. yarım kol veya daha kısa. yalnız baya araman gerekebilir.

arama motoruna uzun kollu tulum yazdığınızda pek çok model çıkıyor.
Ekte bir model gönderdim , bence gayet şık ve yaşınıza uygun.
Açıkçası ben de mezun olurken giydiğim taşlı bir abiye ve kafamda kocaman bir topuzla yaşımdan belki 10 yaş yaşlı göstermişim. Ha bunu o zaman değil şimdi anlıyorum :)
O yüzden sade bir kıyafet ile de çok şık olacağınızı düşünüyorum..

Eklentiler

• uzun-kollu-tulum-modelleri.webp
    uzun-kollu-tulum-modelleri.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 352
arama motoruna uzun kollu tulum yazdığınızda pek çok model çıkıyor.
Ekte bir model gönderdim , bence gayet şık ve yaşınıza uygun.
Açıkçası ben de mezun olurken giydiğim taşlı bir abiye ve kafamda kocaman bir topuzla yaşımdan belki 10 yaş yaşlı göstermişim. Ha bunu o zaman değil şimdi anlıyorum :)
O yüzden sade bir kıyafet ile de çok şık olacağınızı düşünüyorum..[/QUOTE Zahmetiniz icin tesekkur ederim :) Buyuk ihtimalle ekteli gibi bor sey giyerim. Tekrardan sag olun.

Bir de yüksek belli bol pantalonlar var hem uzun gösterir hem de çok şık durur içine de sade bir bluz

Aaaaman canım hediye paketi gibi gezmiycek olmana güzel
Takma kafana

Back
X